Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

Ez az új Golf-os Tournament valóban érdekes.
    Mármint abból a szempontból, hogy nem játszom még a versenyeket rajta 3/4-ed napja, ennek ellenére már most 4-es rangú vagyok (3 verseny választ el a ranglépéstől).
    Viszont itt érdekes mód egyik ranglépésekkor sem kaptam aranyat jutalomként, ahogyan azt eddig előzőekben megszoktuk.

Eddig ebben a Tournament-ben nem hagytam még, hogy álljanak a ticket-jeim, szóval pörögtem is, azt is hozzá kell tenni.
    Legutóbb úgy létem ki, hogy már 620 PR-es Golf-okat adott legnehezebb ellenfelekként (még ezeket is ott tudtam hagyni kb 50-100 méterre a célvonalnál.

Akkor voltam világranglistán 27. helyezett.
    Nagyon kíváncsi vagyok mire lesz még elég a továbbiakban a fullra kituningolt Golf.

------------------------------------------------------------

@csadi0011: Dehogy kell manuálisan mentegetnek kilépések előtt (hisz ahogy írtam max néhány percenként ment a játék automatikusan is).
    Ezek ellenére én napi egyszer, lefekvés előtt általában mentek egyet manuálisan (ha eszemben van) és ennyi.

------------------------------------------------------------

@shiftac: Ezt most világért sem sértésből írom, de előbb törném el a kezem, minthogy véletlenül elindítsam ezt a játék Bluestacks-el. :D
    Amennyi minőségi PC-s autós játék van, nem is tudom milyen féle bűnnel érne fel, ha ilyenre vetemednék.

Új hozzászólás Aktív témák