- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelentem Tournament-ben megelégszek azzal is simán, ha benne maradok a top 50-ben.
Innentől már tényleg irreálisan sok aranyat kéne jegyekbe befektetni, hogy top25-ösök legyünk.Például 5 db jegy 43. helyezettről csak a 40. helyhez volt elég.
A versenyeken ugyanúgy 100 méterrel alázom az ellenfeleket célvonalnál, szóval jelen esetben a sok ultrakocka miatt hagyom alább.Az is benne van a dologban, hogy valószínűleg túl erős az autóm, mert minden legerősebb ellenfelemnél minimum 50 PR ponttal erősebb volt az autóm, így (szerintem ezért) kevesebb XP-t is adott a legerősebb ellenfél is mindig, mint pl ahogy azt a előző Tournament-nél tapasztaltam (ott gyengébb autóval mentem).
Itt utóbbiakban 5xx környékén adott a legerősebb ellenfél, míg előző Tournament-ben 7xx körül (azok ellen az ellenfelek ellen nem is tudtam érvényesülni).Viszont ha megnézitek, a top 1 helyezett jelenleg szerintem magyar játékos, a nevéből ítélve (Dávid S.).
Erre elég kíváncsi lennék.Még Tournament zárás előtt fél órával benézek (pont akkorra fog összegyűlni magától is az 5 jegy), mert top50-ből viszont most már nagyon nem kéne kicsúszni a jutalmak miatt.
Legutolsó percekben meg a közben összegyűlt 2 egységnyi üzemanyagot beáldoztam, újrapróbálva a szembe forgalmas Chapter 9-es boss versenyt, ezúttal sikerült is (és nem kellett nagy képernyőre kötni a telefont).
További versenyeket itt majd csak a 40-es szint elérése után fog engedni a játék.Mára ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest