Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Darkkoi #1446 üzenetére

Hm, erről tök jó lenne, ha létezne valami videó, mert leírva elég nehéznek és precizitást igénylőnek hangzik.

Komolyan össze lehet törni egyetlen oldalba lökéssel (gondolom túl sok lehetőségünk nincs próbálkozni)?
    Holnap fogok már csak kísérletezgetni vele, csak előre félek, mert mostanában nagyon idegesít a játék, ha elcseszek versenyt, mert ugye az is benzint vesz el ugyanúgy és ráadásul semmi pénzt sem ad olyankor a végén.

Nekem a Viper 6 csillagos és igazából ha már ennyire elkezdtem vele foglalkozni, jó darabig ezt fejleszteném és pár autót most skip-elnék is, pl a a Ferrari-t is.
    Legalább egyszer győzzem le és engedjen utána következő chapter-be, még ha ott 1-2 versenyt is engedne csak a 799-es PR-em miatt (gondolom azzal úgysem húznám végig a Ferrari utáni chaptert még).

Gondolkodtam, hogy mivel úgysem fejlesztem mostanában a raktáramat (270-es férőhely asszem elég jó lesz egy darabig így, hogy eladogatva sok cuccot 200 körüli item-em van) és mellé van 31xx aranyam, bepróbálkozom néhány arany ládával.
    De ha abból indulok ki, amit az ingyenes arany ládák adogatnak, akkor lehet leginkább arany pocséklás lenne csak.
    Sárga cuccok mindenképp durván ritkának tűnnek, még arany ládákból is.

Új hozzászólás Aktív témák