Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Darkkoi
üzenetére
Hm, erről tök jó lenne, ha létezne valami videó, mert leírva elég nehéznek és precizitást igénylőnek hangzik.
Komolyan össze lehet törni egyetlen oldalba lökéssel (gondolom túl sok lehetőségünk nincs próbálkozni)?
Holnap fogok már csak kísérletezgetni vele, csak előre félek, mert mostanában nagyon idegesít a játék, ha elcseszek versenyt, mert ugye az is benzint vesz el ugyanúgy és ráadásul semmi pénzt sem ad olyankor a végén.Nekem a Viper 6 csillagos és igazából ha már ennyire elkezdtem vele foglalkozni, jó darabig ezt fejleszteném és pár autót most skip-elnék is, pl a a Ferrari-t is.
Legalább egyszer győzzem le és engedjen utána következő chapter-be, még ha ott 1-2 versenyt is engedne csak a 799-es PR-em miatt (gondolom azzal úgysem húznám végig a Ferrari utáni chaptert még).Gondolkodtam, hogy mivel úgysem fejlesztem mostanában a raktáramat (270-es férőhely asszem elég jó lesz egy darabig így, hogy eladogatva sok cuccot 200 körüli item-em van) és mellé van 31xx aranyam, bepróbálkozom néhány arany ládával.
De ha abból indulok ki, amit az ingyenes arany ládák adogatnak, akkor lehet leginkább arany pocséklás lenne csak.
Sárga cuccok mindenképp durván ritkának tűnnek, még arany ládákból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest