Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BB9000

senior tag

válasz elekresz #67326 üzenetére

Nekem 2022 áprilisában volt felszerelve a smart mérő és akkor vették át a HKME-t is. A számlázasi ciklus már jópár évvel azelőtt is január elején zárult. Idén teljesen megmarhult az MVM.
    Az év elején normálisan megküldték az elszámoló számlát. Ekkor még minden jónak tűnt, majd egy pár héttel később küldtek egy számlát, ami az elszámoló számlán szereplő végdatumtól indul és kettő nap fogyasztását és visszatáplálás adatait tartalmazza. Pontos , távleolvasott értékeket! Kifizettem. Aztán jött az újabb meglepetés: áprilisban készítettek egy újabb számlát, ami becsült 55 KWh fogyasztást és 0 betermelést tartalmaz. Ezt az utóbbi két számlát már nem a díjnetben küldték, mint az összes korábbit, hanem papíron! Az elsőhöz még csekket is küldtek, de a másodikhoz már azt se! Csak fizetési határidőt és összeget! Fizessem be ahogy tudom. Az MVM weboldalon be lehet fizetni, de ott meg nem lehet megnézni, mert azt csak akkor lehetne, ha MVM E-számlát kapnék. De én papírosat kaptam, mert a "kedves" MVM felbontotta a szerződését a Díjnettel. Biztos túl drága volt. Vicc ez az egész.

Új hozzászólás Aktív témák