Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

nagyúr

A nemzetközi helyzet fokozódik:

Mai tankolás előtt volt némi para: kibírja-e a kútig? Három műszer, háromféle infó.
    Mind rossz! Tartalékállást nem jelzett, de belefért 10L. Ez önmagában hiba. Sima
    ellenállást mérő műszer kontaktos, csak villogott a 0 jelzés helyett. Ez is hiba.:D
    (Ez mondjuk könnyen orvosolható. Lehet, az előző is, pl. egy leszakadt vezeték.)

Végül az UTCOMP precíziósan számolta vissza a megtehető kilométereket, s én
    annak rendje módja szerint begurultam a kútra, gyakorlatilag nulla maradék távval.
    7.0 átlagfogyasztást számolt. A tankolás alapján 6.0 lett. Szóval fölémér.* Persze
    ez a legkevesebb, mert lehet, hogy rosszul állítottam be a szorzót. Holnap átírom.
    Mindenesetre 170 km-nél fogytam már ki tavaly év végén, szóval nem volt teljesen
    alaptalan a félelem, ill. nem volt légből kapott az infó.:D Hogy miért fogyaszt most
    kevesebbet? Talán a meleg: légszűrő csere volt, meg olajcserék. (A keverék dús.)

Szerk: annak a led csíknak amúgy semmi köze az Arduinohoz, csak a tápot kapja
    róla, és egyben fotóztam le. Gondoltam összeütök egy negyedik benzinszintjelzőt. Persze a másik hármat rendbe rakom. De ez jópofa lenne a műszerfal közepén.;]

Szerk2: kicsit OFF, de fészertakarítás közben találtam pár igen jó állapotú bitfejet:

Keveset futó, nem dohányzó tulajtól. Garázsban tartott: csak egyszer megázott.:DDD

*: a kútról hazáig viszont egész barátságos, amit mért. Mondjuk nem volt dugó.:N

Eeegen, az órát még nem állítottam át, sajna ilyen téli-nyári huncutságot nem tud.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák