- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
nyogo83 #21014 üzenetére
Írtam feljebb pedig, szétszórt vagyok bocsi ez is szar, enyém alkatrészt** / szerelőt vár közben rohangálok mert a posta elhagyott ezt azt...
A két Malossi rugó összenyomva / ha nyit a kuplung beleért a kuplungba. (Ahogy befele mozdul a széle a pofáknak belül ott értek össze, ki is dörzsölték a rugókat.)
Most feltettük a sárgát (MF kódhoz azt írják.) és persze még egy fél millimétert csiszoltunk a kuplung belsejéből, így most befér passzentosan mint a gyerek...
Holnap kiderül mivel ma egyedül lenne otthon faterom így nem kísérletezik a tegnapiak után. (Minden előjel nélkül mint most kiderült 2x is leállt a motor ~40-50-nél.)**ha akartok grillezni csak benzint hozzatok, hozom a nyársakat meg a szalonnát. Tűzet se kell rakni lesz ott ami égjen a robin....
**igazatok lett nem a generátorral volt gondom, feszszab. lett emiatt volt az is, hogy ha kielőzésnél mikor visszapakoltam nem volt elég fürge a lábam és beesett a fordulat nagyon akkor leállt, nem volt meg a megfelelő fesz. a gyújtásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest