Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
nyogo83 #21014 üzenetére
Írtam feljebb pedig, szétszórt vagyok bocsi ez is szar, enyém alkatrészt** / szerelőt vár közben rohangálok mert a posta elhagyott ezt azt...
A két Malossi rugó összenyomva / ha nyit a kuplung beleért a kuplungba. (Ahogy befele mozdul a széle a pofáknak belül ott értek össze, ki is dörzsölték a rugókat.)
Most feltettük a sárgát (MF kódhoz azt írják.) és persze még egy fél millimétert csiszoltunk a kuplung belsejéből, így most befér passzentosan mint a gyerek...
Holnap kiderül mivel ma egyedül lenne otthon faterom így nem kísérletezik a tegnapiak után. (Minden előjel nélkül mint most kiderült 2x is leállt a motor ~40-50-nél.)**ha akartok grillezni csak benzint hozzatok, hozom a nyársakat meg a szalonnát. Tűzet se kell rakni lesz ott ami égjen a robin....
**igazatok lett nem a generátorral volt gondom, feszszab. lett emiatt volt az is, hogy ha kielőzésnél mikor visszapakoltam nem volt elég fürge a lábam és beesett a fordulat nagyon akkor leállt, nem volt meg a megfelelő fesz. a gyújtásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Kenwood Kmix 750
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest