- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok.
Korlátlan közösségi média opcióm van mar kb. 3 éve, viszont most az elmúlt 2 napban gyakorlatilag megszűnt létezni, szó nélkül. Az elofizetesem meg nem járt le, a csomagomat direkt nem változtattam meg mikor bejöttek az újak, mert akkor elvesz ez az opció. Így bármilyen nemű információ hiányában elég érdekesnek találom ezt. Más is tapasztalta / hallott valamit erről?
-
sayCet
aktív tag
Srácok, ha én most feltöltőkártyás vagyok, és cserélni szeretném 4G képes SIM-re, akkor a csere ingyenes?
-
sayCet
aktív tag
Miért nem lehet tegnap óta rendelni a webshopról? Állandó hiba... Hihetetlen, hogy csak ez a szolgáltató tud kínlódni állandóan.
-
sayCet
aktív tag
válasz
#76385920 #52621 üzenetére
Na, bementem. Hölgy elkérte személyim, lakcím kártyám, és láss csodát, kiderült, hogy félreértés, egy 10 évvel idősebb fickó van feketelistán. Köszi, trémobil. Most megyek haza, és hívom a Webshopot. Imádtam mikor tegnap a hölgy próbálta bizonygatni, hogy én vagyok feketelistás. Ahoz van eszük, hogy feketelistát tartsanak, de egy értelmes rendszert nem tudnak felépíteni alá...Persze nem hibáztatok senkit, csak a sz@r rendszert.End of story.
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok! Pénteken rendeltem én is az S4-ből. Hívtak délelőtt T-től, és azt mondta a hölgy, hogy rajta vagyok a fekete listán?!!!! Ilyen létezik? Se előfizetésem nem volt eddig, se telefon a nevemen, egyik szolgáltatónál sem... Megbeszéltem vele, hogy utánajárok. Valami ötlet srácok?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill