Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Az egyik Yettel-es számomat szeretném átvinni, és ehhez egy új iPhone-t is vennék részletre.
(Már van Magenta1 csomagom, és ebbe szeretném bevitetni a számot is.)Ha a készülék nincs raktáron, de bemegyek elindítani az átvitelt, akkor lehet kérni, hogy kiszállítással kapjam meg a telefont? Nem gyakran járok Telekom üzlet közelében, de azért jó lenne az átvitelt elindítani már.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Apple Watch S10 fekete/fekete elérhető lesz mostanában? Mi a trend Telekom esetén, ha már nincs akkor nem is lesz?
-
noorbertt
őstag
válasz
btudos
üzenetére
Köszi.
Agyalok hogyan lenne jobb, én telefonom már átvehető de páromé majd csak 8. Hó után.. Jól hangzik 2 év hűséggel valamit kihozni. Amúgy se váltunk 1-2 ezer forint miatt szolgáltatót.. Most 1 év csak az én mobil szamommal és utána 2 év együtt vagy kezdjek 2 év hűséggel és azt is majd kettővel?
Az megvan h a Mangenta 1 nem előfizetés csak azt nem tudtam h utólag is lehet csatlakoztatni -
noorbertt
őstag
Előfizetés…
Ha magenta 1 előfizetést csinálok: internet, telefon és egy korlátlan mobil. 1 évre aláírók utána be akarok hozni mégegy mobilt, akkor az új mobil előfizetési díj csökkentett lesz? -
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt
üzenetére
http://prohardver.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/hsz_21987-21987.html
Szeretném kiegészíteni a fenti kommentemet!Nem hirdetés jelleggel írtam! Nem adom el, kölcsön és bérbe!
sorry..a 10.pü után már idegesítő

-
noorbertt
őstag
válasz
QUEST-ION
üzenetére
Kicsit le vagyok maradva.. Minden flottát átvizsgálnak vagy mi a mai menü?
Úgynézki hogy ahová be vagyok jelentve onnan költöznek, így még közöm sem lesz semmihez..
Hisz az új lakásba én már nem leszek bejelentve.
Viccesek ezek a szolgáltatók.. Megvettem az előfizuhoz a telefont 10ezerrel olcsóbban mint ha boltba vettem volna, gondolván legyen egy helyen a telefonbiznisz.. Kiakartam függetleníteni úgy hogy megtartanám az előfizetésemet , erre az ügyfélszolgálatis 90ezer kötbért kért plusz 15ezret a függetlenítésre

-
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Van egy T-mobilos előfizetésem még vagy egy évig hűséggel. Telefonnal vettem..
Nekem nincs szükségem a telefonra és az előfizetésre sem. Ha nem fizetem akkor csak letiltják a telefont és zárolják a számot ,vagy milyen szankciók lehetnek?
Az általános szerződés nincs nálam, így ha esetleg tudna valós tanácsot,infót adni annak megköszönném!

szerk: Látom felettem hasonló a kérdés, bár én más miatt nem tartok igényt a előfizu és telefonra

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple TV+
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

dptrsk