Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81610) madrac


madrac
őstag

Na jó, akkor én is leírom a bluemobile-ról való számhordozós kálváriámat, mert ez már katasztrófa! :W
4 telekom üzletben voltam itt Budapesten, és mindenhol azt mondták, hogy egyszerűen nincs olyan domino fix-es sim kártyájuk raktáron, amire átlehet hordozni számot, és meg se tudja mondani hogy hol próbálkozzak! Hiánycikk! Volt olyan partner üzlet ahol azzal kezdte az ügyintéző, hogy olyat nem is lehet, hogy blumobile-ról hordozom a számomat dominora...! :(((
Elmegyek az 5. T pontba, újfent végigvárom a sort, ahol kifogtam egy lelkiismeretes ügyintézőt aki, írd és mond, 2 óráig próbálkozott a folyamattal, mert hogy olyat még nem látott a világ, hogy bluemobile-ról hordoznak számot telekomra, illetve azzal, hogy megfelelő sim kártyát találjon, amit felajánlott a rendszerük e célra, azok a kártya sorszámok pedig a valóságban nem is léteztek...! Több háttér csoporttal is beszélt telefonon közben, de csak nem sikerült dűlőre vinni a dolgot.... vagy segítőkészek voltak és még nagyobb bajt csináltak, vagy elhajtották.... végül kiderült a másik lényeg is a rendszerben, hogy a domino fixre való számhordozás továbbra is 4050 Ft-ba kerül, hiába kapja meg az ember 1000 Ft-ért a sim csomagot hordozás nélkül!!!
Eszem megáll! Komolyan szégyen amit művelnek ennél a szolgáltatónál!
Ja, előtte a weblapjukról is indítottam egy számhordozási ügyintézést, amire fel is hívtak napok múlva, és elmondta a hölgy, hogy ők csak előfizetéses számok hordozásával foglalkoznak, menjek T pontba! :W Köszi..!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.