Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Szerintem 270 lesz a csapolt ászok, 300 a dobozos, a Dreher árakról nem tudok. Ha a budapesti szórakozóhelyek átlagárait nézzük, akkor még sajna ez is közepes árfekvésnek számít.
Jó lenne, ha ez ott is kurvadrágának számítana, Bp.-n, de kiélvezem a nyarat Nyíregyen 200 forintos bivallyal.
Nem csak a belépő miatt drága a sziget. Én pl.: tavaly vagy 40000-et költöttem, s még csak a legszükségesebb dolgokat vette, krisnáséknál kajáltam, ilyesmi... 
Ezért nem megyek idén. Csak piára kell nekem naponta vagy 3000 forint ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó lenne, ha ez ott is kurvadrágának számítana, Bp.-n, de kiélvezem a nyarat Nyíregyen 200 forintos bivallyal.
Nem csak a belépő miatt drága a sziget. Én pl.: tavaly vagy 40000-et költöttem, s még csak a legszükségesebb dolgokat vette, krisnáséknál kajáltam, ilyesmi...