Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kain
senior tag
Tegnap csak lenéztem Tigá-ra,simán nem bántam meg,nagyon jó buli volt,és simán el is lehetett férni.Az előtte lévo Play Paul is frenetikus koncertet adott!
-
szancsika
tag
nahat beazott a satruk... pedig jol becsomagoltuk kek kukaszsakba es jol le is ragasztottuk barna szalaggal... de hiaba...

ma ismet fogalmam sincs h mire mennyunk, ma nem sok kedvem van, foleg az ido miatt... jo xar
senki ismeros sincs sehol....
-
Drizzt
nagyúr
Megjöttem ma, megnéztem a Bloodisfire-t, aztán elmentem ''táncolni''. Tesóm meg vagy 10-kor eltűnt, a másik mondta, hogy lefeküdt valahol, aztán reggel 5-kor hívott, hogy menjünk haza, ő jól aludt a fa alatt idén szigeten.

-
Mosqu!to
addikt
A probléma az volt, hogy 1. már eredetileg beteg voltam, tehát ez csak úgymond tetézte a gondot, 2. pont azért, hogy jobban ne fázzak meg, pulóverben mentem be, így az egyetlen pólóm és pulóverem volt kurva vizes, illetve a nadrágom is. Volt nálam kint egy melegítőnadrág, abban, meg a pólóban feküdtem be a hálózsákba, de csak a pólóm nem lehetett olyan vizes, hogy alatta a matrac is csurom víz legyen. Szal valszeg a láz miatt volt.
Kösz a jótanácsot, remélem holnapra felépülök valamennyire, és még le tudok nézni!
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
Majd folytatódik az élménybeszámoló... majd...
mindjárt menni kell Gouranga Bandre!
A legjobb sátor a Szigeten! Állítólag ma van utoljára Háre Krisnás buli.... -
Mosqu!to
addikt
Vasárnap:
Szombat este már éreztem, hogy másnapra szarul leszek, mert egyre jobban fájt a torkom, és a váladék is elkezdett termelődni az orromban.
Így is volt, vasárnap reggel elég betegesen ébredtem, de tömtem magamba a gyógyszereket a gyógyulás reményében.
Odabent találkoztam egy netes ismerősömmel, akivel ittunk egy sört. Életemben először örültem annak, hogy nem jegeset csapoltak, hanem csak hűvöset, mert a torokfájásomnak nagyon nem tett volna jó egy fagyasztás. Beszélgettünk egy darabig, majd mentem Kispálra. Egész jó volt, bár a szarullét miatt a felénél eljöttem, és inkább befeküdtem a sátorba erőt gyűjteni Franz Ferdinandra. Amikor Kispálnak vége lett, azonnal elindultam a nagyszínpadhoz, hogy jó helyet foglalhassak. Úgy a 10. sornál elöbb nem sikerült mennem, olyan tömeg volt, pedig a kezdés csak fél óra múlva következett! Beállt mögém 2 barom magyar, az egyik olyan segg részeg volt, hogy szerencsétlen angolok tartották, persze nem saját kedvükből, hanem mert rájukfeküdt. Próbálták magyarázni az embernek, hogy szálljon le róluk, de semmilyen nyelven nem beszélt az ember, ezért én üvöltöttem rá, hogy takarodjon kifelé, amire ugyan ki nem ment, de olyan sírógörcsöt kapott, hogy utána egész végig bömbölt (kb 40 éves lehetett..) Haverjának mondtam, hogy vigye már ki, ilyen segg részeg embert eltaposnak, ráadásul mindenkit idegesít, erre elkezdett hadobázni, hogy hát ez nem is az ő barátja.. Legszívesebben bevertem volna az orrát, de lévén, hogy 20 évvel idősebb volt nálam, ráadásul nem jó dolog verekedni, inkább csak elküldtem melegebb éghajlatra. Annyi eredménye volt, hogy az angol párról leszedte a haverját. Mikor kezdődött a koncert, lazult a tömeg, és kb fél perc alatt a 2. sorba tudtam harcolni magam, ami teljesen jó volt, mert elöttem egy alacsony csaj és srác állt. A koncertre minden fájdalmam elmúlt, és ki merem jelenteni, hogy életem legjobb koncertje volt! Ugyan elötte semmi hangom nem volt, és bármilyen hang kiejtése fájdalmat okozott, de ott mégis végigénekeltem az egészet. Érdekes volt, hogy úgy a koncert felénél pont meg akartam kérni egy biztonságit, hoyg hozzon már egy üveg vizet, amikor megjelentek az elsősegélyesek, akik szétosztottak vagy 30 litert a tömegben. A koncert végére teljesen leízzadtam, mintha ruhástul ugrottam volna egy vízzel teli medencébe. Sajnos egy órán belül elkezdtem fázni és egyre taknyosabb lettem, ezért befeküdtem a sátorba nyakig hálózsákban, ahova szerencsére két haverom követett, hoyg ne maradjak egyedül.
Nagyon sajnáltam, hogy ColorStar-on nem lehettem ott, azaz kimehettem volna, de olyan szarul voltam, hoyg inkább csak a sátorból hallgattam, ugyanis közel volt a színpadhoz. Olyan hajnali 3 felé jöttek be a többiek aludni, és tért mindenki nyugovóra, de én képtelen voltam aludni. Annyi takony csurgott le a torkomon, hogy majdnem megfulladtam, és végig hányinger kerülgetett. 5 óra felé bementem a first aid sátorba, ahol felírták a bajaim, majd kijött egy doktornő(?) és kijelentette, hogy menjek inkább haza, vagy sétáljak a friss levegőn, és a hányásukban fekvő részegeket helyezzem stabil oldalfekvésbe... Szánalmas, hogy az ember kishíján megfullad, és elküldik azzal, hogy örüljek annak, hogy ilyen jó orrom van, hoyg tud belőle csurogni a takony, és nincs beverve.
Reggel 8-ig szenvedtem a matracon, addigra az egész átázott, a ruháim is csurom vizesek voltak. Ekkor úgy döntöttem, hyog erőt veszek magamon és hazajövök. Itthon kaptam szerencsére gyógyszert, meg tudtam aludni 5 órát. Ma, azaz hétfőn sajnos már nem tudok kilátogatni, mert nagyon rosszul vagyok. Forró tea, kendő a nyakon, orrfújás, és gyógyszertömés. Ennél jobbnak terveztem idénre a szigetet
-
Arnold2
őstag
válasz
gege71.hu
üzenetére
Ha jól hallottam akkor csak 2db feldolgozás volt + amit Fieldy játszott mikor gebasz volt (Master of Pupets).
A többi az mind az ő számuk volt.
Ajánlom figyelmetekbe az index.hu cikkét. Eléggé eltulozza a dolgot,de sok igazságot vélek felfedezni.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Kain
senior tag
Ma lesz Tiga,ki kéne menni,de iylen dzsuva időben tuti be nem teszem oda a lábam....
-
szancsika
tag
mar 3 labdam van, de gitarom meg nincs

ezis csak aze mer nem szeetem jb-t
a tegnap nekem eleg jol kezdodott aranylag es a leheto legszrabbul vegzodott...
ma meg esik az eso
es semmi jot nem tlaltam mara...
valaki tipp? hova mennyek ma?
pannonia allstars ska o.-t neztem a wan2-ba, esetleg opeth es alvin...
de ez igy eleg semmi...
-
gege71.hu
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Biztos túl öreg vagyok (igen!) de ezt a Korn-t nem is ismertem/ismerem. (ill csak hallomásból, hogy van ilyen zenekar oszt slussz). Mindenesetre a Tankcsapda után (na az nagyon rendben volt) beálltunk páran (nagyrészt velem korosztály baráttal) meglesni ezeket az ámérikaji fijjukat is....
..Hátárpi....nem rossz nem rossz....a metallica - ONE részlet mókás volt...és persze ütős...na igen METALLICA...de a Pink Floyd - Another Brick...után döntöttünk úgy, hogy...na jó...saját 5letetek nincs vagy miaF??
így ezután irány az első kimérés és folytattuk a tintázást hajnalig...a Korn elég volt nekünk a neszkafé pult mellől is
Mi már csak ilyen 1xűek vagyunk...sör...meg...sör
...na meg ha lenne metallica ac/dc ilyesmi. na igen meg pl a Motörhead...úúú 97-ben voltak asszem szigeten...na igen az rendes koncert volt...
A jethro tull-t meg már csak félve írom ide a Sziget 2005 topikba (szvsz a mai pl Korn rajongók közül nem is mindenki ismeri). Ők is voltak még a kezdetekkor (akkor még Diák-Sziget volt)...na jó nem nosztalgiázok tovább
-
Gabcsika
tag
Ez a Sziget határozottan jobb, mint az előzőek. Bár idén még többen vannak, mint tavaly. Ennek ellenére nekem bejött.
Bukem-től kicsit többet vártam, de pl. Sizenine vs Bal igencsak jól nyomta.
Basement Jaxx látványos volt, de szar.
A BNH viszont ott volt a szeren! -
MyKonzerv
senior tag
mai szigeti tapasztalatok Bővebben: link és egyéb okosságok olvashatóak a blogomban
egy részt azé kiemelnék:
a hangos zene előnyei:
lehet sörvedelés közben fingani
lehet smárolás közben fingani
és egyáltalán lehet hangosan fingani
ezek egyetlen hátránya, hogy aug. 18-tól le kell ezekről szokni -
Xantomas
őstag
Hello innen a Szigetről! A hangulat nagyon jó, bár már zúg a fülem.
A Toydolls koncert fantasztikus volt, a srácok ismét nagyot alkottak.
Utánna sörözés, császkálás, majd Kispál. Erről nem tudok rosszat mondani. Másodszorra a ''Visszázásra'' nem voltak hajlandóak visszajönni, a mocskok, pedig állati volt. Kispál szájában a szokásos cigi, és újabb gitárlecke is elhangzott
(asszem E-mol) mint frappáns számkezdés.
Most pihi volt P-box helyett, utánna Winsdom és Zoral.
Mindenkinek aki nincs (de csakis azért mert nem akar és a lehetősége megvan rá) sok sok rosszat kívánok, innen a PGSm sátorbol
-
HavocS
senior tag
na, szombaton én is voltam szigeten, állat volt
nem is írok többet, tessék olvasni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
harry
veterán
nyomuljunk át ide, kezd kicsit off lenni Bővebben: link vagy ide: Bővebben: link

-
harry
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
kép a jelenlegi csapatról Bővebben: link
-
Drizzt
nagyúr
Nah, holnap leszek én is. Ha valakit érdeklek, az megtalál a Zöld udvarban 8 körül, ismertetőjel: piros póló, B és F betűvel az elején. Ennyi.

-
harry
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Itt írnak róluk, tényleg volt valami gáz a koncerten, mert egyik szám után leálltak vagy 10 percre, de aztán ment megint jóól: Bővebben: link, negyedik napi képek: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
harry
veterán
Igaz, lehetett volna kicsit dúrvább is, de szerintem a vége felé már elég jó volt a hangulat. Mondjuk én egész nap erre vártam, meg volt előtte bemelegítésnek egyéb koncert is
Csak kár hogy 4en voltak, mi a helyzet az ötödik taggal? Róluk mindig eszembe jut a South Parkos rész (312), amikor meghívják őket zenélni, na az egy nagyon sötét epizód 
-
Dilikutya
félisten
Hehe... évek óta a kívánságlisták csúcsain tanyázik a Korn, rajong érte fél Magyarország, erre fél napja mást se olvasok, csak hogy ilyen rossz volt, meg amolyan csalódás
Nesze nektek Korn... legközelebb mindenki jobban gondolja meg, mit kér a Szigetre
Persze lehet, hogy a tiniknek bejött, bár ők még nyilván nem voltak igazi koncerten akkor. Még jó, hogy nem akartam menni.
-
Arnold2
őstag
Szerintem,jó hogy visszajöttek,mondjuk mindig ezt csinálják...
Lukács szinte majnem mindig ugyan azokat a szövegeket nyomja,de ezek ellenére én szeretem a Tankokat és NAGYON jót buliztam.
A KoRnban viszont nagyot csalódtam.
Nem részletezem,mert mindannyian ott voltatok...
Vagy lehet,hogy túl sokat vártam? -
F-ECT$
titán
Volt valaki Anima-n? Az új énekesnő nagyon bejön, viszont attól a majom mc-től olyan ideges lettem (főleg, hogy miatta azt a pár magyar nyelvű számot, ami nagyon tetszik átírták angolra), hogy az utolsó 15 percet már nem vártam meg...
Viszont az Underworld és utána Rush nagyot ütött
-
szancsika
tag
vaaan labdaaacskaaam....
es csak a csunya kepem kellett hagyni h lefenykepezzek!! 
-
birka1337
tag
paul van dyk ra jöttök ?

-
TitiRii
senior tag
na én is haza jöttem már egy kicsit pihenni de lassan megyek is már vissza
tegnapi naphoz csak ennyit:
depreszio tényleg nagyon jó volt,nem gondoltam volna, életem elsö depi koncertye volt, jol vizsgáztak
(a trikombol csavargattam a vizet utána)
majd rohanás át TCS re, ami szerintem(tehát szigoruan szvsz) jól sikerült, föleg az tetcett mikor a tömeg elkezdte ordibálni hogy ria-ria-hungária.
viszont Korn ban csalodtam
nagyobb showt vártam volna tölük, nagyobb látványt jobb hangzásokat. ezzel ellentétben csak technikai gondok és szar hangosítás volt, és nekem is az a filing jött le mintha tök szarnának az egészre
utána a maradék erömböl átcsusztam vissza hw ahol Junkies elejére betopantam, és még pár csápolásra futotta, utána öszse estem, hiába, 0 nap óta kint voltam napi 2-3 koncert amit végigpörgök, napi 6-10 sör, mellé némi kis alamizsma, töbnyire zsiros deszka vagy egyébb low cost kaja és pár ora kényszer alvás
ezért is jöttem haza kicsit már pihenni
ami viszont külön tetcett, hogy a rengeteg ember ellenére ami tcs-korn ra össze gyült, egész kulturált normális társaság volt, bár feltünöen sok volt a tini 15 év alatti csoportos lányka
remélem utolsó nap mindenkitiszteletét teszi az Ignite koncerten a hw ban
babay részletes bezsámolok majd sziget után -
Kain
senior tag
Mondták már nekem hogy a KoRn xarul koncertezik,de hogy ennyire azt nem hittem volna.Jó kezdés után,ami kb az első nagy leállásig tartott,egy lassú,mindenféle pörgés nélküli koncertet láthattunk.Rég csalódtam ekkorát zenekarban,sztem a kukoricák nem fognak többet mo-ra jönni.
Ellenben Cinetripben Chris Carter,meg a többiek jók voltak,az szinvonalas buli volt. -
AND1
őstag
Tegnap estei szösszenet
A Tankcsapdának nem kellett volna visszajönni még 3 számért bazzeg. Jó hangulatot csináltak, de már nagyon untam az ucsó 20 percet. Jah és Lukácsnak ezek az okoskodásai minden szám elött, komolyan mondom haverokkal már röhögtünk.
Korn:
Fieldy basszusa idegesítően torzítiott. Látszott az elején, hogy a hangtechnikusok nagyon állítgatják a cuccokat, de aztán mintha beletörődtek volna. Érezhető, hogy új csapattal dolgoznak.
Elszakadt Munky hurrja, volt 1 rész mikor gitár nélkül ment a szám 20 másodpercig. Munky tett 2 kört idegesen majd dobták az terepszínü Ibanezt.
Leállás úgy hallottam, hogy vmi beszarás volt a Munky efektjeivel. De ezt nemtom megerősíteni. Viszont tényleg azért J.D. dumálhatott volna közben, hogy ''srácok hogy vagytok, mizu. Technikai szünet vagy akármi'' Filedy leült kitölteni az időt és nyomta a Master of Puppets-et...elég cikinek éreztem, hogy szinte senki sem vágta mi megy, furán néztek rám mikor üvöltöttem: ''master!master!''. No meg a Shoots& Ladders vége Metallica One és kellett sok embernek egy kis idő míg leesen nekik h mi is megy.
Bal oldalt a kivetítő és színpad között álltam kb 10-15méterre as színpadról, jól lehetett látni.
Munkynak dicséret az Another Brick In The Wall szolóért! J.D. néha nem lehetett hallani. De összességében jó koncert volt. Csak sokkal több számra számított mindenki, főleg azok akik nézték h tegnap, meg elötte milyen setlistet játszottak. Ennyi... -
annulus
aktív tag

basement jaxxen volt rohadtjo az elejen, mikor a szinpad vegebe levo vilagitos lampafalnal furcsa modon csak felul volt par feher feny..minden pont allandoan vilagitott, kiveve egy par ami villodzott...
mondtam magamban h ''hmmm, de ismeros''...aztan beigazolodott amit sejtettem..
rebootoltak es vegignezhette a kozonseg eme csodalatos bootolasi folyamatot! de nem am csak 1x, legalabb 3x
kurva rohelyes volt egy win xp logot latni a nagyszinpadon...szerintem
legalabb addig nyomtak volna ki a lampasokat....
kornon mar nem volt ilyen problema...ott egy fuggonyt akasztottak a hatuk moge a falra..
mondjuk korn szerintem is brutalisan szar volt...
depresszion volt vki? az nagyon popecre sikerult!!
ahah!
tegnap elott elfogyott a szofink es a szigeten voltunk kenytelenek pall mallt venni...nem is arrol a 20ft tobbletrol van szo, de hat ha a szofihoz vagyunk szokva akko szofi kell!
mind1. mentunk, vettunk...aztan elenk nyomott a csaj egy kerdoivet, hogy toltsuk ki...hat jo! biztos kapunk vmi izgit erte..kitolt odaadad, kerdez ''mit kapunk?''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
volt pall mallos gagyi asztali ora meg ilyen szinten gagyi fenykeptarto..es kifujt..elkeseredtem, azthittem kapunk vmi ertelmes cuccot..
aztan mondta a csaj - latvan osszetort szivunk arcunkra eroltetett hatasat - hogy meg ital bont is lehet kapni!
neztunk ra okosan h az meg mi...aztan elmagyarazta h 400huf ertekbe lehet piat venni rajta a stage fever -be...szerintem nem kerdeses h mit valasztottunk
azota pall mallt veszunk, es mindig toltunk ki kerdoivet....
ha azt nezed, hogy 270 egy so:r, veszel kettot (2*270=540) es az italbon melle fizetsz 140et, akkor mindosszesen 70ft egy korso sor

lehet hogy bevasarolok egy honapra elore cigibol, naponta 5 dobozzal veszek..az napi 2000ft ingyenpia..a cigit meg igyis ugyis megveszem..elobb vagy utobb?!
nem mind1?
-
MyKonzerv
senior tag
mekkora gáz volt a tegnapi nap...
tankcsapda csak nehezen lendült bele a dologba, a korn kurva szar volt
a hiperkarmán technikai problémák voltak...
jah és bulizni sem maradhattam, mert barátnőm nyafogott, hogy menjünk haza
de már ittam 2 jim beam gitárt, meg ma is iszom egyet...
van egy nekem, egy bnőmnek, egyet meg a kersztszüleinek, mert hazahoznak mindig, ha kint vannak meg a hajójegyem is fizették
ha valaki meg akarna találni, akkor narisárga siemens pólóban vagyok, aminek egy csaj van egy fehér kutyával
jah...melyik jóember küldött hiperkrmán az sms falra prohardver szöveget?
-
Dilikutya
félisten
Bővebben: link
. Nah, leadom a drótot, előkeresem a kisbaltát, aztán megyünk a szigetre 
-
Drizzt
nagyúr
Az indexes szigetes cikkek nagyon jók. Fekszem a röhögéstől.

-
csudri
őstag
Nem igazán vagyok elégedett ezzel a Korn koncerttel! Amikor játszottak, akkor jó volt, de ezek a szünetek, a mittudomén hány percig húzott Another Brick... és stb. valahogy olyan hangulatot árasztott, mintha totál szarnának az egész bulira! Ha kemény akarok lenni, akkor azt mondom csalódtam! Nem is kicsit!
-
nRu3
addikt
-
Grobber
csendes tag
-
birka1337
tag
én rushon voltam, nagyon tetszett.. meg az előtte lévő Djk-is Főleg Speedy J.
Rush után viszont a budait nem tudtam hallgatni szal egy fel óra mulva el is mentünk
-
Mosqu!to
addikt
4th day:
Nagyrészt pihenésből állt, mivel nem volt sok izgalmas előadás. Egész délután szunya, fél 8-ra értünk a helyszínre, egy kis móka, meg sör, és irány Méhek.
Baromi nagy tömeg volt, még nagyobb, mint tavaly, pedig már akkor is alig lehetett elférni. Sajnos 8 után 2 perccel érkeztünk, ezért már ülőhely nem nagyon várt, de minket ez mitsem zavart. Eleinte féltem, hogy unalmas lesz az előadás, mert tavaly már láttam, de nem! Leszámítva, hogy ugyanaz a felszerelésük volt, van 3 új tag a bandában, akik nagyon kiszínesítették a zenét, a tavalyi fapados ''szarból'' idénre komolyan jól szóló zenét fabrikáltak, ráadásul legalább 6 új számot játszottak, ami majd a készülő albumon lesz. A koncertet sajnos egy szervező állította meg, mert már jött az új zenekar. Természetesen mi, a közönség, nem hagytuk még szóhoz sem jutni, így a Méheket küldték vissza, hogy ők mondják el a szitut. Ezután elmentünk Basement Jaxx -ot nézni, elég jó volt, különösebb hozzáfűznivalóm nincs a koncerthez. A végén koccoltam pár ismerőssel, akik berángattak Korda Gyurira. Hát komolyan mondom, ekkora éjjenző ugráló tömeget nem hittem volna, hogy lesz. Egy olyan koncert volt, ahol punk és discofan együtt táncolt, a padló úgy hullámzott, mintha gumiból lenne, hihetetlen tömeg volt, ami párosult a jó hangulattal. -
Drizzt
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Krisnás hardcore\punk, ma 18.30, a krisnáséknál.

-
Grobber
csendes tag
Üdv! Tegnap kimentem szigetelni. A jegyet előre megvettem egy lottózóban, hogy ne legyen az, mint tavaj, hogy a pénztár előtt 2 órát keljen sorba állni. A helyszínre érve azonban furcsa kép fogadott; se a jegypénztárnál, se a lottózós utalvány beváltóhelyen alig volt 1-2 ember. És mindez este 8 óra körül lehetett. Szóval a hév megállótól a sziget bendőjébe 10 percig tartott az út. A sziget maga amúgy szokatlanul tiszta és jó levegőjű volt, ezt utólag annak tudtam be, hogy ézmégcsakaharmadiknap. Sörhöz is gyorsan jutottam, zéró sorbanállás, semmi tülekedés.
Akiket én látni/hallani akartam mindenképpen, az LTJ Bukem & MC Conrad, valamint Doc Scott & MC Justyce lett volna a Party Arena-ban. Hát mit kell mondjak, nem voltam elragadtatva. Sőt, hamár itt tartok, ez volt életem legszarabb bulija. A dokszkott fantáziátlan diszkó dnb-t nyomott, semmi ötletes átkeverés, semmi kiállás, az MC-je próbálta a hangulatot egy kicsit javítani kevés sikerrel. És mindezt 2 és fél órán keresztül. Át is mentünk a Cinetripbe, de túlságosan az se ütött, szal maradt a sátor tövében ücsörgés, és várakozás a Bukem-re. Sajnos azonban nekem ő sem hozott megváltást, a tempón gyorsított egy kicsit, de ötlettességnek ő is híján volt. Na itt gondoltam egy olyat, hogy ''Fákk Jú Bázzeg!'', go haza, bár a Palotai mesterről így lemaradtunk. Sebaj, majd valaki aki látta, mesélje el, hogy az milyen volt.
Bizonyára bennem van a hiba, én a zúzósabb dnb-t szeretem. Bár ahogy elnéztem, nem csak én, ugyanis még a Bal varmapolt, mikor felrakta a The Nine klasszikust. A közönség megneszelte a közelgő világvégét, sikoltozott/örjöngeni kezdett; átkeverni már nem maradt ideje a Balnak, mert a dokszkott elrugdosta a lemezjátszók mögül.
Szóval nekem nagy csalódás volt. Talán majd legközelebb... -
MyKonzerv
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
ez jó sátor
de nem másfél órán át nyomják, hanem egész nap...
amúgy a tegnapi nap elég gyér volt
de azé szereztem jim beam-es gityót, pöttyös boxert, ma lesz siemens pólóm, talán zsiráfom is, no meg kerítek narisárga labdát
-
Integra
titán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
ez az igaz pogó, yeeeeee

-
-
KERO_SAN
aktív tag
Tegnap voltam Underworldon, utana meg a partyarenaban... Hat mit ne mondjak, szornyu ez a sok igenytelen ember, egyetlen hasznalhato WC sem volt, 2 percenkent jottek oda a szakadt punkok meg rockerek cigit meg ezt-azt kunyeralni...
Ennek ellenere a party jo volt, kar h 5-kor mar vege lett..
Azert vasarnap meg kinezek Timo Maas-ra
-
Drizzt
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
A Tisztán a cél felé zenekart keresd, az nagyon jó.

-
Drizzt
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Erről jut eszembe: Ember odamegy a kofához:
- Kérek egy almát.
- Kettő lett, maradhat?
Ui.: Ha valaki 15-ére tud jegyet olcsóbban, screaaaam!!! PLS!!! -
Integra
titán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
réges régen mikor még kijártam párszor szigetre (2 rugó volt a napi jegy, szóval jó rég lehetett) egyszer bementünk
valami végtelenített demo zenét játszottak, hara krisna, hara krisna, hara krisna erre ropták
-
Integra
titán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
és ezért megéri???

-
GombócArtúr
senior tag
A legjobb a szigeten a krisna sátor! valami eszméletlen!
Krisna pánkrock 10-11-ig a legtutibb, megtalálható vagyok a kemény magban
-
GombócArtúr
senior tag
Hát nem fogok könnyeket hullatni az auchanért. Hatalmas bevételtöbblete van ígyis. Én saját szervezésű ''1et fizet 2-t kap'' akcióban vettem almát.
Ez van... Tényleg nagyon jól nézett ki az auchan parkjában békésen piálgató embertömeg.
Egyébként olcsó piálásra a mai ajánlat az auchanban:
bor - 191ft+üveg - sok, lehetőleg jó minőségű kólával hígitva.
VIVA Vodka, magában vagy vele becsempészett narancslévell: 263ft / 2dl -
Integra
titán
aki ma kint volt és látta az ltj bukem & mc conrad live act-et az számoljon be róla plíz!!!!!
-
Yutani
nagyúr
Tegnap voltam bevásárolni az óbudai Auchan-ban, és megdöbbentő volt, hogy mi fogadott ott. Mindenhol szigetlakók hevertek, ültek a bejárat mellett és körben, a fal mellett. Tele volt az áruház is velük.
Beszélgettem a pénztáros nénivel is, aki elmondta, hogy jól viselkednek a szigetlakók, nincs velük rendbontás miatt probléma. Nincs lopás, illetve a külföldiek nem lopnak, csak a magyarok. Ez kicsit elszomorított... Hiába, ezért (is)vannak nyugaton olyan véleménnyel a magyarokról, mint amilyennel. Nem bírunk magunkkal, tisztelet a kivételnek (amelyek között én is számon tartom magam).
Egy biztos: én nem megyek ki a szigetre, nem az én világom. -
szancsika
tag
ertem en ertem... logikus... de kinek van kedve ott szobrozni egezs nap es lesni kinek a fejet viszik el?

aztan meglatod a fejed es raugrasz szegeny csoria h ''sehova sem mehecc ez az en fejem''
melleleg azon gondolkodam h lehet tenyleg csak azt kell megkeresni akin rajtavagy... nemtom mer mikor ott voltunk ott volt 1 par akin egymas feje volt... -
launcser
senior tag
leírom én is az élményeimet, kis hangulatközvetítés és tapasztalatok átadása céjából:
ebben az évben sajnos csak 2 napra maradt pénzem, az 1. és a 2. napot választottam ki, a koncertek elrendezése miatt főleg.
1-2 fontos tény:
- piát be lehet vinni táskában, 2 tapi és 1 bugyuta kérdés megválaszolása után (inkalos: alkohol van e?, mondom nincs) azt vihettem volna be mind a két nap, amit akartam.
- honvéd sörkertnél van egy jó csomagmegőrző, oda érdemes berakni cuccot
- piavásárlásnál érdemes többet venni fejenként, inkább melegedjen meg, de egy átlagos sor kiállása több mint 10 percig tartott estefelé már.. vagy gyorsan kell inni
- 3:2-es vörösboroskóla 360, szigorúan kannásból, nehogy többet elkérjenek érte
- sosem árt ha tudsz franciául, minden második ember francia
vagy csak mi meg az index botlott beléjük mindig. szóval tudsz angolul, nem baj
- nem kell megijedni a német vizipisztolyosoktól, bárhol előfordulhatnak és hideg vizet spriccelnek mindenkire, de jó a kedvük és értékelik a feléjük irányuló néhány szép szót (pl. scheisse)
- hajnali 4kor ha 10 pánk ver egy fémkukát ütemesen, annak csak jó lehet a hangzása, és mivel akkor már nincsen sehol sem koncert, jót lehet arra is bulizni
első nap főattrakciója, ami miatt kimentem a ska-p volt. pörgős ska-punk, érthetetlen szövegek, jó buli, 20 külföldi tag között végigbulizott koncert a legnagyobb melegben nagy hatást tett rám
kis színpadi sót is nyomtak hozzá, belefér.
Másik főattrakció a Pál Utcai Fiúk volt, ebben az évben sikerül megdönteni a 2003-as pufkoncertlátogatottsági rekordot, ahova tudok, oda elmegyek
a koncert jó volt, bár sokra sajnos nem emlékszem.. de a másnapot nem adták le már megint.. hiába kiabáljuk mindig 1-2en..
Második nap több jó koncert is volt, ki is néztem egy barbaro-lord-akela-másfél-beatrice-cool head clan válogatottat, és sajnálatos módon 1-2-t ki kellett iktatni ütközések miatt(kalapács, hollywoodoo, mystery gang)
azért minden nem jöhet össze egyszerre
Ezek közül a 2 legjobb a Másfél volt, bár sajnos késtek elég sokat, így a Beatricéről kicsit lekésem, de a XX. századra sikeresen oda sikerült érni
Másfélen jót lehetett tombolni, Ricén meg énekelni, úgyhogy ma megint hangelváltozásokkal küzdünk páran. Feró megint beküldte a fiát, egész jól dobol, bár a dobszólóját már kivülről fújom, mindenhol ezt adja elő
Szigetre érdemes kinézni, ha lesz valami kedvenc koncerted, érdemes rá áldozni értelmes keretek között, azt tudom mondani, bár egyre húzósabb lesz.. -
szancsika
tag
válasz
Mosqu!to
üzenetére
tokoltesen, de nem ijen egyszeu....
lefenykepezteted magad, kapsz 1 kartyat majd valamikor elcsattogsz a siemens szinpadhoz, ott megkapod a polot...
nem rogton kapsz polot
igy lehetnek parok ha te vagy a 2526. sorszamu akkor megpaphatod a 2524-est is, es o pedig teged is megkaphat... -
Mosqu!to
addikt
válasz
szancsika
üzenetére
És szerinted hogyan csinálnák azt h tutira legyenek párok? Ha egy ember bemegy, akkor lefényképezik és majd a következő ember megkapja az ő arcát, de ő az előzőét kapta, tehát jövőbeli ember arcképét nem kaphatja

Szerintem vagy elég csak a másik embert megtalálni, vagy meg kell találni azt, akin a te arcod van, meg azt, aki rajtad, majd az aki a te pólódon van, felveszi a talált embernek a pólóját, amin te vagy, hogy aztán meglegyen a pár. Remélem érthető voltam...
-
szancsika
tag
ha arra a hosszu polifoam rudra gondolsz (a neve poni) akkor azt ugy h lefenykepezteted magad azt ranyomtatyak egy sarga polora, te kpsz egy masikat amin masnak az arckepe van... ha megtalalaod a parod es visszamesz akor nyerhecc kendot nyakbakasztos passtartot, telefont vagy ponit, jah meg sapi is van.... szal ijen kis mulatsagos

-
Mosqu!to
addikt
Legközelebb már inkább egy blogot nyitok, minthogy ide logoljam az eseményeket, de idén még kibírjátok.
3. nap:
Későn indultunk haza reggel, ráadásul volt 1-2 dolgom itthon, ezért nagyon sietnem kellett, hogy 4-re ott legyek. Eléggé paráztam, mert 3kor még itthon sertepertéltem, és innen min 1 óra az út, de oriási szerencsénk volt, mert teljesen gördülékenyen jött minden tömegközlekedés. Amikor kiértünk a buszhoz egyből jött, metró akkor indult amikor beszálltunk, a vonat is pár másodpercet késett csak hozzánk képest, és a hév az orrunk elé állt be amikor elértük a megállót, tehát szerencsére már ott voltunk 15:50-kor. Első hely, ami ugyan többieket nem, de engem érdekelt, az a FürgeRókaLábak volt. Nagy kár, hogy délután volt, így nem volt annyi ember meg nagy hangulat sem, de azért nem volt rossz. Este biztos jobban sikerült volna.
Utána mentem vissza találkozni haverokkal, és 8an összeültünk a sátorban, majd sajnos addig ott voltunk, hogy lekéstük egyik szerelmem, az Animát... Eléggé lehangolódtam, hogy minek csesztük az időt a sátorban a koncert helyett, de nem volt már mit tenni.
Underworld kezdésére pont kint voltunk, amitől egyszerűen leesett az állam.
Iszonyat tömeg volt, és sztem mindenki nagyon jól érezte magát
Ezután már csak egy hely várt rám, mégpedig talán a legjobban várt, mégpedig a Neo. Oriási tömeg áradt a sátor felé, mint a régi horrorfilmekben amikor a zombik jönnek mindenhonnan és mennek egy házba vagy követnek egy embert. Egyszerűen mindenhonnan oda áradt a nép.
Igazság szerint be szerettem volna menni a legelejébe, de sajnos a kb 10. sornál elöbb nem jutottam, akkora tömeg volt. Nagyon szórakoztató volt a koncert, végig táncoltam, ráakadtam egy-egy ismerősre is a tömegben, és bekövetkezett a legrosszabb, amire számítottam, mégpedig h találkozom egy olyan csajjal, akivel szemezek egész koncerten, majd a végén amikor mennék oda hozzá, hogy elkérjem a számát/beszélgessünk, eltűnik a tömegben
Fel-alá sétáltam még koncert után, hátha meglelem, de sajnos nem sikerült, ráadásul ha jól láttam napijegye volt, tehát lehet, hogy többet már nem is jön a héten
(Tudom, hogy ez itt nem az a rovat, de útbaigazítás gyanánt leírom: Azért vagyok ezen ennyire fent akadva, mert nem vagyok az a tipikus minden második csajon átmegyek ember, és akihez odamegyek, attól komolyna szeretnék valamit, ezért nem is sűrűn teszem. Most pedig itt volt az alkalom, csak csúnyán elúszott... -
HavocS
senior tag
Nem késő este jönnénk haza, inkább korán reggel
5 óra körül indulnánk, hogy biztosan elérjük a 6 órási gyorsat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Amazfit GTR Mini okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A legjobb sátor a Szigeten! Állítólag ma van utoljára Háre Krisnás buli....

Csak kár hogy 4en voltak, mi a helyzet az ötödik taggal? Róluk mindig eszembe jut a South Parkos rész (312), amikor meghívják őket zenélni, na az egy nagyon sötét epizód
Persze lehet, hogy a tiniknek bejött, bár ők még nyilván nem voltak igazi koncerten akkor. Még jó, hogy nem akartam menni.