Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
100!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
citro
csendes tag
3 napos bérlet 10k-ért érdekel vkit?

-
DaSilva
senior tag
aki éjszaka odajön az ablakom alá hányni meg ordibálni, abba belelövök légpuskával. csak mondom.
-
joe69
senior tag
a vip hetijegyhez is vouchert kapnak a delikvensek?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Én ahol voltam ott egy volt évfolyamtárs csaj volt a felügyelő, de ültek bent egyszerre vagy 2-3-an, szerintem totál megbízható ahhoz képest, mintha a sátradban hagynád a cuccaidat. Sajnos tapasztalat.

-
GombócArtúr
senior tag
láttam a nagyszinpados felhozatalt... hát nem voltam tőle elájulva.
Annyira nem zavar. Már nagyon várom
ez lesz az első egyhetes..
ja egy kérdés: ruha/csomagtár mennyire megbízható? tavaly olyan volt, hogy egy srác ült egy sátorban, adott egy cetlit, aztán azzal lehetett jelentkezni. Nem tűnt valami nagyon biztonságosnak (az értékek szempontjából) hogy a srác szólóban felügyeli az egész terlütet. Persze... nem értékmegörző. -
jasszer
őstag
Hát ez furcsa... pedig szerintem meglehetősen fesztbarát zenétek (is) van. (értsd.: odaáll az átlagparaszt ismeretlenül és még őt is elszórakoztatja vmelyest)
Vodkával úgy vagyok h ''hála'' a gimnáziumi éveknek már a szagától is rosszul leszek...
Marad a borogatás-sörögetés.
OFF: Amúgy lemezeladással h álltok?
[Szerkesztve] -
Fisha
őstag
-
jasszer
őstag
-
joe69
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
illetve ejfelig megrendelheted a sziget honlapon is, az +400 penz
-
joe69
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
holnap sehol, ma zarasig lehet megvenni a jegyarusito helyeken
vigyazz mert a tuskoban a dohanyboltban aruljak, az pedig nem 0-24-ig van!! -
joe69
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
nem
-
Fisha
őstag
En elso nap tuti megyek, ugyanis fellepunk a wan2 szinpadon. Ha van kedvetek nezzetek meg a buramat.

Addig is: Bővebben: link -
Tamihi
újonc
Én biztos kinézek a Szigetre 1-2 napra, anyagilag nem kifizetődő de ennyit futja időből. Tankcsapda, Kispál, Emilrulez!, vagy valami hasonló.

-
GombócArtúr
senior tag
A sziget belépőt holnaptól tutifix, sehol nem lehet megvenni, 20K ért?
-
jasszer
őstag
Nézd... végülis minden hazai feszt nagy vonalakban uaz... csak a banzájért én nem megyek ki (sziget - mert a sziget az ugye ''ááá, sziget!''), mint ahogy mondottam volt - jönnek a hun fesztzenekarok, meg 1-2 ''nagyobb'' név. Persze a szervezőirodák minden évben az eddigi legnívósabb fellépősereggel büszkélkednek, de vhogy...

Idei hegyaljából szerintem a szokásoson kívül elnézek Nagára, meg Fine Cut Bodies-re változatosságképpen oszt csók... marad a bor...
-
-
AND1
őstag
Szigetre egy napra megyek! Csak a KoRn miatt. 5K...ez van! Ha sportarémába jön egy amerikai banda akkor kapásból 9K. Igy nekem h 5K a KoRn jegy...még azt mondom, h Ok... Mellette meg még látom mi lesz aznap szigeten..
-
jasszer
őstag
Én idén megcélzom inkább a legalját... szigeten számomra kevés érdekesség várható egyelőre...

-
joe69
senior tag
megvan a nagyszinpi beosztasa, sziget.hu-n megtalaljatok!
-
Dilikutya
félisten
válasz
neongorack
üzenetére
Valós infó. Már a Sziget oldalán is kint van, de lehet már a Korn is kitette a saját oldalára.
-
neongorack
senior tag
Én úgy hallottam hogy KoRn is lesz a szigeten, de lehet hogy ez tév infó?Ha valaki írta volna már akkor sorry!

-
NwL
tag
UP!
-
mkbla
senior tag
na, vki?
-
Drizzt
nagyúr
Nekem is jöhet...

-
cortez25
senior tag
TÉnyleg keressünk melót a szigeten...hol kell jelentkezni?
-
mkbla
senior tag
na, de kihalt a topic...
-
NwL
tag
Sehol senki....

-
mkbla
senior tag
UP
-
mkbla
senior tag
ne tolongjatok már...

-
mkbla
senior tag
de lesüllyedt a topic!!!!
UP -
mkbla
senior tag
No, még jó hogy megtalátam, ezt is megnyitotta vki

Na, jól megelőztél, én is pont ezt akarom kérdezni! Szóval h bárki bármi jó melőt tud vhol ,akkor lécci küldjetek egy mélt (adataimnál), vagy írjatok be a fórumba!!! Vmivel legalább pénzt is kell keresni... nem csak költeni...
UP -
Dilikutya
félisten
Sátorhely, és nyilván a koncertbelépő... máshol is ennyi van a jegyárban

Drizzt: Itt van egy lista a fellépőkről: Bővebben: link. Én is csak ennyit találtam. A meglepetészenekar pedig... az meglepetészenekar
-
NwL
tag
Nem tud valaki valami jó melót a szigeten?
newl@citromail.hu -
adalbert1
veterán
Végre valami jó! Mármint a KoRn!
-
Dilikutya
félisten
Azt is nézd meg, hogy 10-12k-ért mit kapsz egy nap pl. az Aerodrome-on vagy a Wacken-en
Na? Mindjárt nem is olyan olcsó az 5k-s jegy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A diaksziget.com oldalán már hivatalos hírként írják a Korn fellépését. A Sziget oldalán is írják már: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
escie
őstag
valaki menjen el helyettem is a Ska-P-ra.

idén már 18.000kHuF-om van koncertbelépőkre, és a sziget már nem jön össze.
-
Nyúltáp
senior tag
Ha a nálunk szerencsésebb sorsú, nyugatabbra fekvő országok koncertjegy árait nézzük, még nem is olyan sok az az 5e küvecs....persze azért nem is kevés.
Én épp múlt héten vettem 20e-ért 3 napos belépőt novarockra, ami ráadásul még csak osztrákia, nem is a nagy betűs Nyugat. Napijegy amúgy 12e lett volna, csak már elfogyott...käpj@'k be
Korn oldalán nem találtam semmit....de ha jönnének, valszeg én is ott lennék. -
benyo
tag
tudtok arról vmit, h korn lesz szigeten?
reggel a mokkába, mintha ezt hallottam volna...
aztán lehet csak korán volt még, azt félreértettem vmit... -
pauly
tag
Azt remélem a ska rajongók tudják,hogy ez lesz a SKA-P utolsó magyarországi fellépése. Mivel sajnos úgy döntött a banda,hogy feloszlanak. Szerintem mindenképp érdemes elmenni,én ott leszek ha minden jól megy.
-
WiNZO
tag
http://www.sziget.hu/fesztival/hirek/61802.html Bővebben: link
-
Dilikutya
félisten
Friss Sziget infók: Bővebben: link
-
Dilikutya
félisten
Tavalyi árakról beszéltem.
Az idei árak itt vannak: Bővebben: link. -
Drizzt
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Én is nagyrészt azt ittam, a legjobban ár\értékű egy helyen volt arany ászok 250-ért dobozos.
-
Trak
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Nem csak állítólag, tavaly már szinte tűrhetetlen szar volt.
-
Stimpy
senior tag
Hát eddig semmi nem fogott meg,ráadásul állítólag 5k körül lesz a napijegy,az meg sok...........bár ki tudja kik lépnek még fel.A vizezett műanyagpoharas ászok pedig a legkirályabb,annyit iszok belőle,amennyit csak akarok,mégsem rúgok be.
-
rOwLeY
őstag
SKA-P nagyszínpad!!!Ott a helyem!!!!

-
Drizzt
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Én haveromék tavaly elmentek ketten inni még miután mi visszamentünk aludni. Reggel 8 körül jött az egyikőjük, hogy menjünk már, segítsünk visszahozni a másik srácot, mert egyedül nem bírja. Odamentünk, hol a gyerek? Erre lemutat a földre, odanézek, srác arccal a földön, totál mozdulatlan, nem reagál semmire.
Aztán idővel miközben húztuk vissza, néha már adott néhány életjelet, de rángott, meg minden szart csinált. Csináltunk róla telefonnal egy olyan képet, amin a seggében van egy kólásüveg, alatta meg folyékony szappannal egy szmályli van rajzolva.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Attól nem fognak kevesebben kimenni, mert magasabb a jegyár, legfeljebb még többen lesznek a németek, hollandok, etc...
Én nem megyek. Ennyi pénzt én nem baszok ki. Főleg, hogy egy nap még legalább 3000-et kell költeni extraként. -
_az
senior tag
a fent említettek közül max a klezmetics, de annyira értük se vagyok oda...
(jé új szmájli

)
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
hát volt alkalmam kipróbálni.....csak súlyos alkoholos befolyásoltság alatt sikerült véghez vinni, de másnap megvolt mindenem (a macskajajjal együtt)
-
GombócArtúr
senior tag
Egyébként irigylem a bátorságukat azoknak a fickóknak, akik a koncertek és az éjjeli mulatozás végeztével úgy ahogy vannak befekszenek egy zenesátor oldalába, vagy csak simán a földre, a hátizsákuk / pulóver meg párnaként funkcionál.

-
mahatma
aktív tag
remélem azért lesz még ennél ütősebb név is a szigeten, mert ez így önmagában kicsit soványnak tűnik a jegyárak ellenében.....azért egy napon biztos kint leszek, hacsak nem kapok egy heti jegyet ingyen a médiából

-
joe69
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
az azert nem menne mert nem lehet biztositani hogy csak 1 ember hasznalja ki a szolgaltatast
-
GombócArtúr
senior tag
Hurrá!
Miért nem csinálják akkor azt hogy opcionálisan váltható 10ropis jegy/ passkártya, ami ingyen zabálást és ivást biztosít? Szerintem az tök baró lenne, és nem kellene a koncert közepén a pénztárcám meglétével törődnöm. -
joe69
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
ez tutifix, itt a bizonyitek
Bővebben: link -
GombócArtúr
senior tag

MENNNYYIIIIIII???!
Úristen!
Ez tutifix?
Tavaly 4ropi, mostmeg már egy egész ezressel emelkedik? Hát rohaggyanak meg!
Ezzel azt érik el hogy kevesebben mennek ki. A bevétel ugyanúgy meglesz, csak kevesebb emberrel... Hogy ez pozitív vagy negatív (tömegnyomor szempontjából) azt mindenki döntse el... Bár azért olyan drasztikus hatása nem lesz, hogy ne legyen tömegnyomor.
Nekem akkor is ott a helyem!
öööö mi a pontos időpont? Gondolom a forma-1 után egyből, nem? -
joe69
senior tag
Bővebben: link
uj fellepok...
mod.: most latom hogy mar fenn vannak ezek is a listaban, lemaradtam
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Ez még nem a végleges felhozatal. Minden évben szokott lenni valami nagyágyú, ezidáig a nevesebb előadók is csak underground szinten ''sztárok''.
De mondjuk elég drága. Bár... semmivel sem drágább, mint a többi fesztivál. 7k-ból elmegy az ember 3 naposra, itt meg 16-ból 8napra. A napijegy sem nevezhető sokkal drágábbnak, és abban akkor benne van jópár neves hazai, és egy még nevesebb külföldi előadó. Tavagy EFOTT-on amikor én voltam, a 3500-as napijegyért megkaptam azt, amit olcsóbban is megkapnék, TCS, Ossian, és pár underground metalbanda. Mert ugye Danzig úr méltóztatott lemondani betegségre hivatkozva lemondani kizárólag azt a koncertet
Szigeten meg azért este a nagyszínpadon és a Hammerben is tűrhető dolgok vannak. Jó, a nagyszínpadon nem mindig 
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
en se...
a jegy arat persze megint emeltek, csak azt nem tudom mire fel
-
GombócArtúr
senior tag
Hát nem vagyok elájulva a külföldi felhozataltól...
-
Dilikutya
félisten
Opeth, Brainstorm... fincsi

A Saxon úgy tudom, idén is elmarad. A nyári turné törölve, mert az énekesnek leégett a háza mindenével együtt. Így nem hagyhatja magára a családot. Minden koncert törölve.
[Szerkesztve] -
WiNZO
tag
Szóval SZIGET 2005...
ki mire megy? részemről Roots Manuva, T.O.K. és a The Waliers a favorit... és nektek?
Fellépők - a lista folyamatosan bővül!
Nagyszínpad:
- Illés (H)
- Underworld (UK)
- Franz Ferdinand (UK)
- Morcheeba (UK)
- The Hives (S)
- Ska-P (E)
- Beatsteaks (D)
- Nick Cave and The Bad Seeds (AUS)
- Brand New Heavies (UK)
- Mando Diao (S)
- Roots Manuva (UK)
- The Wailers (JAM)
- T.O.K. (JAM)
WAN2 színpad:
- Marianne Faithfull (UK)
- The (International) Noise Conspiracy (S)
- Hellacopters (S)
- Sportfreunde Stiller (D)
- Louise Attaque (F)
Hammerworld színpad:
- Saxon (UK)
- Accept (D)
- Opeth (S)
- Brainstorm (D)
- Obituary (USA)
Világzenei Nagyszínpad:
- Mory Kanté
- The Klezmatics és Joshua Nelson (USA)
- Tinariwen
Színházi sátor:
- Yann Tiersen (F)
- Accrorap (F)
- Noa Dar, Sahar Azimi, Mami Shizamaki (IL)
- Undertow (AUS)
- Chamber Made Opera (AUS)
...és ez még csak a kezdet!
http://sziget.hu/fesztival/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lian Li O11 Dynamic ház + 5 UNI FAN SL120 V2 ventilátor ELADÓ
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez lesz az első egyhetes..
Utóbbit nem ajánlom, pár agysejtem bánja...

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)