Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VeryByte
őstag
válasz kraftxld #16550 üzenetére
Hm, megoldódott,
Változtatások:
- SPF létrehozása és SPF-ben a rendes hoszt (amit a reverse is visszaad)
- Exch2013-ban a receive connector-nál a client frontend és default frontend esetén az FQDN-re a külső FQDN megadása, a többinl maradt a belső, send connector-nál a külső.Szóljatok, ha valamelyik szerintetek nem jó ötlet!
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
-
veterán
Nem találkozott valaki olyan jelenséggel a napokban, hogy O365 alapon működő Outlook 2016 kliens appcrash-sel elszáll az indulást követően? Három napja küzdök ezzel, és nem találok rá megoldást. Eddig két gépen is jelentkezett
-
gaborbol
őstag
Van egy ugyfelunk ahol az office manager kerdezte mult heten, hogy atjohetne-e a fia hozzank nyaron IT internship-re.
- Persze, megoldjuk.
Ma hivott bennunket, hogy az otthoni gepe beszart es meg tudnanak-e nezni.
Sure. Elhozom, mit mentsunk a geprol?
Semmi mast csak a csaladi kepeket!Megnezem, valaki lekezdte a Factory Image restore-t par napja, a formatalja le az adatok nelkul opcioval.
Recuva- nem tal semmit, most deep mode-ba megy talat mar cuccot.Felhivom, mondom neki hogy mi a szitu.
Iyet szol, emlekszel amikor kerdeztem az IT internship-et a fiamnak?
Na azt felejtsd el, mert hazamegyek megolom Ha ilyen hulye, hogy le se mentett semmit a restore elott akkor semmi keresnivaloja az informatikaban.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Hogy lehet erről a nyüves TechNet Flash hírlevélről leiratkozni? Semmilyen módot nem találtam rá, már a hozzá tartozó MS fiókot is töröltettem, de a hírlevél még mindig jön. Amúgy is mi az már, hogy nincs a levél alján egy unsub link???
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz DopeBob #16559 üzenetére
Nem volt egyszerű, de sikerült. A levél vége felé volt egy ilyen gyönyör:
De erre kattintva nem engedett leiratkozni, mondván, hogy lépjek be a fiókomba. Jó, beléptem, igaz, hogy töröltem, de még abban az időszakban voltam, hogy vissza lehet nyitni. Visszanyitottam, de a link ugyanúgy nem működik, mihelyt kiveszem a pipát a feliratkozás elöl kiszürkül az Elküld gomb. Oké, vissza az MS fiókomba, Elérhetőség, Kommunikációs beállítások, és itt végre le tudtam iratkozni. A fiókot újra megszüntettem, remélem ezzel vége lesz.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
X@b3e
addikt
Sziasztok!
Egy céges mail cím ontja magából a spamet, mert folyamatosan jön vissza a mailer daemon üzenete, hogy x-y nem fogadta a levelét, mivel vírust tartalmazhat. Mai délelőtt ~50 ilyen figyelmeztetés jött vissza. Hogy lehetne a címet megtisztítani? Outlookot használ, a levelezőszerveren Zimbra fut.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
X@b3e
addikt
Köszönöm!
Első körben password meg lett változtatva, hátha ilyen "paraszt" módszer is elég lehet
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
bobsys
veterán
Valaki tud nekem kuldeni egy screenshotot Skype for Business on-premise admin portalrol? PowerPoint prezentaciohoz kene
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
Outlook for Mac 2016 meglehet nyitni Organizational Formot valahogy? Vagy cask windowsos outlookban?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
X Factor
addikt
Sziasztok, mail szervert lehet egyszerre TLS-el és anélkül is használni, ugye?
tehát mondjuk a 143 és 25 port megy sima pw-vel, de tls meg 587*en.
Make things work
-
looser
addikt
Remélem nem túl nyelvtannáci, hogy fennakadt a szemem az alábbi hibaüzin :-)
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
bobsys
veterán
Exchange 2010-ben van valami powershell varazslat, hogy a mailbox last access time-rol valami reportot csinaljon? Arra lennek, kivancsi, hogy egy shared mailboxhoz mikor fertek utoljara hozza
-
bobsys
veterán
Van ez a Petya ransomware, van ra valami dekodolo mint a regiekre vagy felejto es meg kene keresni a backupot? Masik kerdes, kitudja nyirni az Exchanget? Valami fertozott geprol ratud maszni exchangre es pusztitani?
-
looser
addikt
válasz bobsys #16573 üzenetére
Készíts a Windows mappába egy RO fájlt, perfc néven. Ezt keresi fertőzéskor a vírus, ha ott van, nem fertőz. Ha minden igaz.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Hunter2
addikt
kellene egy kis segítség.
Van egy kisvállalati hálózat két windows alapú fájlszerverrel és egy NAS-al, ezekhez kellene valamilyen backup megoldás ami automatizált. Én valamilyen felhőbe mentéses megoldásra gondoltam.
A három eszközön összesen kb. 3-4TB adatról van szó.
Tudtok ajánlani valami megoldást ami nem havi százezres kategória? -
-
gaborbol
őstag
válasz Hunter2 #16581 üzenetére
Ha csak egy full backupod lenne a vegtelensegig. Egy full backup meg, ha makod van akkor mukodik, ha meg nem akkor meg nem. Jartunk mar igy, hogy a log szerint minden franko volt, csak eppen nem mukododtt a VM full restorenal. A par nappal azellotti full meg ment.
Ilyen esteben szoktuk kitenni a tape library-t. Van tuzallo szef, vagy abba rakja az irodavezeto a kazikat vagy hazaviszi magaval. Veeam encrypt be van kapcsolva, ha el is veszik a kazetta vagy ellopjak akkor se mennek vele sokra.
-
pumukli93
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ki milyen ingyenes Linux alapú levelezőszervert ajánlana?
A lényeg, hogy legyen webes felülete, tudja az IMAP-ot kezelni, valamint egy alap vírus és spam szűrés sem árt ha van benne.
Elég sokat nézegettem és nem nagyon találtam olyat amit egyszerű beüzemelni és kezelni.
Saját domain nevem már van.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz pumukli93 #16587 üzenetére
Normális ingyenes alternatívát még nem találtam.
Vagy Gmail connected account-al, vagy inkább egy Win 2016 + Exchange 2016 és trial módban hagyod. Nem a leglegálisabb, de legalább nem kókányolás| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
pumukli93
csendes tag
válasz kraftxld #16588 üzenetére
Mennyire nagy hátrány származik abból, hogy trial módban marad? Valamint milyen következményei lehetnek?
Csak azért kérdezem mert leginkább az exchange lenne a legmegfelelőbb, csak ugye van ára.@balaaa88
Ha szabad kérdeznem miért mentek ki belőle? Mi volt vele a baj? Valamint mire váltotok?
[ Szerkesztve ]
-
-
Gombinyó
őstag
Server 2012R2 Group Policyvel mi a helyzet?
Ha bent hagyom az Authenticated Users-t akkor minden userre érvényes lesz a Policy, ha kiveszem és berakok helyette usereket vagy security groupot, akkor nem lesz érvényes rájuk.
Megpróbáltam úgy is, hogy bent hagytam az Authenticated Users-t csak READ jogosultsággal (Apply group policyt kivettem), de úgy is érvényes lesz a komplett domainre a policy.Én azt szeretném, hogy létrehozok egy policyt, ami csak egy groupra lesz érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
-
bon
őstag
Tanácsot kérnék, adott 4db azonos winyó, milyen raid-et állítsak be? AD felhasználók adatai mennek majd a winyókra, nem sok felhasználóé csak 14 user, office dokumentumok és rengeteg kép.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest