Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
Nagy szavakat nem szoktam durrogtatni.
A szomszéd cég flottája fiestákból és focusokból áll.
Többet vannak szerelőnél mint a mi octaviáink.
hol turbó hol vezérlés hol elektromos hiba.
Nagyon sok baj van velük, még ha minden oldalon azt is írják, hogy nagy flottákat vásárolnak a Fordból, mert ilyen jó olyan jó.
Eljött az a 4-5 éves időszak amikor kezdenek lehalni a nagy csoda motorok.
2 focust 3 évesek voltak azaz 2008as Ghia-k el is kellett adniuk mert nem érte volna meg szervizeltetni.
(hozzáteszem itt névre szólóak a kocsik, tehát nem az van, hogy mindenki csak vezeti és gyilkolja, mert nem az övé.)Egyszóval ezért mertem leírni amit leírtam.
Meg azért mert próba képen nálunk is járt egy ilyen de hamar vissza is került a kölcsönző céghez.
Mindenki aki kipróbálta csak nyavalygott miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest