Új hozzászólás Aktív témák

• csabi94

őstag

Sziasztok!

Még mindig Laguna 3 kérdés. Van 2008-tól egészen 2013-ig kiszemelt. Az áruk nagyjából megegyezik (1,8-2,2 között), viszont felszereltségükben kissé különböznek, illetve a legidősebb mellett szól, hogy van hozzá téli-nyári gumi külön felnin (18" mindegyik), teljes bőr belsős, illetve ránézésre az egyik legszebb állapotú.

A 2010-est ma megnéztem, és azt állapítottam meg, hogy bár szép, és tetszetős a szemnek, annyit kéne még rákölteni az elkövetkező 1 évben (a tökéletesség kedvéért), hogy nem éri meg kifizetni a majd 2 milliós árat. :B

Tanácsot kérnék Tőletek, hogy mekkora különbségek lehetnek adott típuson belül az évjáratokban? Van-e valami, ami miatt érdemes a fiatalabbat venni, vagy inkább csak az állapotra szükséges figyelni (tudom, hogy nem kor, és km alapján veszünk autót, viszont van, hogy a széria eleje nem sikerül jól, vagy nem tartalmaz valamit? :) )?

Még egy technikai jellegű kérdés. Bár mindegyik autó 2.0 dci, de van köztük 131, 140, 150, 173 és 175 lóerős. Mégis mi a különbség ezek között? Csak szoftver, vagy turbó? Melyik az ajánlott? Létezik egyáltalán ennyi verzió, vagy inkább csak elírták néhányan? :D
    Mivel nem versenyezni lesz, kissé hajlok a "gyengébbek" felé a rendszeresen felmerülő költségek miatt, illetve amiatt, mert itt olvastam, hogy a gyengébbek is bőven felülteljesítenek.

Köszönöm a segítségeteket! :R

Új hozzászólás Aktív témák