- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tigerscorpio #64564 üzenetére
[link]
Egy ilyet vettem használtan, nem mai darab. A helyettesítője 18 ezerbe kerül újonnan, én ennyit nem adok ki érte ezért néztem használtat régebbit. Ennyiért akkut kapok vagy önindítót felújítanak.
Ezen az oldalon 15-20 ezertől kezdődnek a multiméterek. Nem véletlenül kerülnek ennyibe, csak halandó embernek tök felesleges ennyit kiadni érte, egy évben kétszer használja. Ezért kell használtan nézni.
Ha holnap is vagy máskor megméred és 15-16V-ot mutat alapjáraton akkor nem jó a műszer. 13.8V-14.4V között kell lennie.
Másik nyűgje az olcsó mérőknek, hogy nem minden tartományban csal egyformán. Lehet, hogy 12V-on nagyjából jól mér, de 14V-on meg már 15-öt mutat stb.
Ugyanilyenek a digitális keréknyomásmérők, vettem egyet pár ezresért és 0.2 barral mást mutat, mint a gumisnál a bemért műszer (ami analóg, mutatós). Az ember azt hiszi a digitális cuccokra, hogy azok nagyon pontosak lehetnek, de a fenéket. A drága az ami pontos abból is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest