- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
Szerintem jó dolog hogy nem nyitható belülről sem...
Ezt a járó motoros dolgot még nem próbáltam. Csak úgy hogy valaki ült a kocsiban én meg kiszálltam és visszamentem valamiért.
Te már próbáltad? Be lehet így is zárni, nem?ESP: Így lesz. Már mentem vele egy kisebb kört, remélem kirázkódott a motortérből.
-
mycso
Topikgazda
-
Reaper04
aktív tag
Mikor lemerült az akksim próbáltam indítani jó párszor, majd bikázásnál is néhányszor, mire beindult.
Ezekkel a próbálkozásokkal mennyire ártottam, vagy árthatok a katalizátornak?
(benzin jut bele .. ott ég el, tönkre megy) -
Reaper04
aktív tag
válasz
Reaper04 #13635 üzenetére
Utána olvastam (katt) a szabadkéz funkciónak. Találtam leírást erről a messzebb megyek bezár automatikusan dologról.
Van ilyen de két külön kártyával és ha az egyiket használod akkor annak elvész ezen tulajdonsága ?
"A kártyákat illetõen van két- és van
háromgombos. A 3. gomb csak a
csomagtérajtót nyitja.
Vigyázat!: ha a háromgombos kártyá-
nál valamelyik gombot megnyomjuk,
az �kiszáll� az automatikus távolsági
zárási funkcióból."Ezt mondjuk annyira nem értem. Én nyomkodtam az összes távirányítóm gombját már, akkor mindegyik kikapcsolta már ezt a távolsági zárás funkciót. De vajon akkor hogy lehet ezt vissza kapcsolni?
-
Reaper04
aktív tag
Szabad kéz funkció nekem speciel tetszik!
A kilincshez kell nyúlni, magától nyit. Zárni meg a kilincsen kell megnyomni egy gombot.
A hatósugáron túli zárást nem garantálom, nekem mondták hogy van ilyen, bár nekem nem jött össze, de lehet nem mentem tőle elég messze? Nem tudom.Mind kettő biztonságos. Ugyan azon elven működik. A kártyán amikor megnyomod a gombot elküldi az éterbe a kódot amit fogad az autó és nyit. A szabad kéz funkciónál ilyen elvileg nincs, vagy ha van is más módszerrel történik.
Van egy hatósugár, ami kb. 1 méter az ajtóktól.
Maga az autó keresi a kártyát és ha érzékeli a jelenlétét, akkor engedi nyitni az ajtót.+szabad kéz funkcióhoz hozzá tartozik még, hogy nem kell dugdosni a kártyát az olvasóba, elég ha nálad van bent a kabát zsebedben, vagy a táskádban.
-
rob210
Topikgazda
Fagyálló téli szélvédő folyadékot vegyél, de ne tescosat azt nem bírja a fényezés lakkozása.
Ne öntsd bele az egészet, kb.1 decit önts bele, mert ha belerakod az egészet és más a baj, nem az hogy nincs nehezebb szerelni.
Ha nem spriccel miután töltöttél bele, akkor két lehetőség van leszeded a csövet a fejről ami a motorháztető alatt megy rá a szórófejre, és a fejet átfújkálod.
Ha az enged akkor a rosszabbik szituáció van elromlott a motor.
Sajnos a Megane I-es ablakmosó motorja konstrukció hibás lehet vele szarakodni, de nem éri meg ha megadja magát érdemes venni egy másikat és cserélni.
A csere kb 25 perc mert a doblemez burkolatát bontani kell hozzá.
Aztán megint nyomja majd mint a barom. -
giigz
veterán
Ó b+, ebből megint szerviz lesz.
-
_NCT
addikt
válasz
Reaper04 #13627 üzenetére
Tényleg....Ez a szabad kéz funkció mennyire hasznos? Jól értelmezem, hogy az autót a rajta lévő gombbal lehet zárni, illetve hatósugártól függően automatikusan záródnak az ajtók? (kérem vigyázzanak
) Vagy csak én vagyok ilyen paranoiás, h a sima gombos zárási módszert preferálom? Mármint a sima kártyát, nem a szabadkezeset, ha jól értelmeztem, akkor az egyik kártya szabadkezes, másik sima.
-
Reaper04
aktív tag
Jah, jó pofa. Én is pont ezt mondtam amikor megtudtam, hogy van ilyen. (nekem új volt a 93'-mas suzuki swift-hez képest
Abban keményen tekerni kellett)
Amúgy ilyenkor nem csak az ablak húzódik fel, hanem a biztonsági központi zár is aktiválódik. Ami annyit jelent hogy nem tudod belülről sem kinyitni az autót.
Ez úgy is működik ha van szabad kéz funkció az autón és a kilincsen lévő gombot nyomod meg gyorsan 2x. -
Reaper04
aktív tag
válasz
rob210 #13621 üzenetére
Köszi!
Elolvastam kimentem, megcsináltam
Bár nem volt egészen egyértelmű....Leírom pontosan mit csináltam hátha esetleg később szüksége lesz valakinek rá. Szóval:
Renault Megane II 2003 1.6 16v Ablakemelő programozás (ha hosszabb ideig áram nélkül marad az autó, és az ablakot nem lehet egyből folyamatosan lehúzni, csak 2-3 centinként a gombját nyomogatva.)
Mind a 4 elektromos ablaknál külön meg kell csinálni. Minden ablak legyen felhúzva! Gyújtás!
Elsőként felfelé kell húzni az ablakot annak ellenére hogy fel van húzva 10 sec-ig. Ha ez megvan nyomjuk a lehúzó gombot szintén 10 sec-ig, ilyenkor már lehúzza teljesen (akadás mentesen), de nyomjuk tovább a gombot annak ellenére, hogy már lehúzta teljesen az ablakot.Ha ez meg van, ugyan ezt csináljuk meg a maradék 3 ablaknál és kész is. Megtanulta az elfelejtett funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest