Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 32bites windows 4GB-t tud címezni a virtuális memóriából, de ebbe benne van a vga memória is. Ezért tud csak kb. 3500MB-t használni.
Alapból úgy van, hogy 2GB-t használhatnak a felhasználói szintű programok, és 2GB-t a kernel szintűek (OS). Van a /3GB kapcsoló (amit Vista-n máshogy hívnak), azzal 3GB-t használhatnak a felhasználói szintű programok, és 1-t a kernel programok. -
TazLeacher
nagyúr
Nézd meg az aláírásom, és rájössz, hogy hogy jut hozzá. 4 hónaposak a kicsikék, és eladósorba kerültek.
Lényegében igen. 1600 alatt én nem vennék DDR3-at, csak 1 szituban. Ha már megvan a lap, és nincs pénz jobb memóra.
Az mondjuk megint egy másik kérdés, hogy sokan azért nem váltanak DDR3-ra, mert lapot is kell cserélni. És nem mind1, hogy kiadsz +X-et memóra, vagy kiadsz +X-et memóra, és még a lapodat is +Y-ért cseréld le.
U.I:: ha ráförmedésnek érezted, akkor
, nem annak készült, de így visszaolvasva kicsit indulatos lett.
-
TazLeacher
nagyúr
Igen, csak ő leírta, hogy ugyan annyiért, amennyi egy DDR2-es KIT, meg tudná venni az 1600-as CL7-est...
Tudom, a magam álláspontját védem, hiszen jelen esetben még érintve is vagyok az ügyben, de meg lehet nézni mennyiért mennek most az ilyen ramok itt PH-n. Használtan egy 1333-as KIT is olyan 15K. Tudom, az nem nagy durranás, és lehet az nem is olyan jó, mint egy jobb fajta DDR2, de könyörgöm - olcsóbb a DDR3, mint egy DDR2...
-
TazLeacher
nagyúr
Mutass nekem olyan DDR2-t, ami Everest memtesztbe az alábbi értékeket prudukálja:
Olvasás: 10.641
Írás: 10.073
Másolás: 8770
Késleltetés: 59,1 nsEzek az eredmények nálam készültek tegnap este. Kérésre képet küldök szívesen, és CL9-be ment az 1600-as ram.
Birom ezeket a "gondolom" dolgokat.
Érdemes megnézni a PH!-s tesztet a DDR2 vs. DDR3-ról. Egy jófajta DDR2 kb. egy CL9-es 1333-as rammal van egy szinten. Akkor nehogymár egy CL7-es 1600-as memó még szarabb is legyen.
Megkérdezhetem, hogy hány darab DDR3-ad volt, hogy ezt így ki mered jelenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Szétválasztja régi és új GPU-inak támogatását az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óvodások homokozója
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest