Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
"dokumentuma, amit félteni kell a nemzetbiztonsági szervek elől is...
"Nem feltétlen az nbsz elől kell eldugni adatokat...az nbsz-nél is emberek dolgoznak,hazaviszik a munkát, esetleg adathordozót, amin kényes adatok vannak... Egy esetleges betörésnél ez igen nagy galibát okozhat. Más cégek is vannak az nbsz-én kívül,akik érzékeny adatokkal dolgoznak, banki biztonságtechnikai cégek, energetikai tervező cégek stb
Nem nevezem neg melyikhez tartozom,de nekem is rengeteg érzékeny adatom van amit titkosítani KELL!
Ha tőlem kikerülne egy lopás után,úgy kezelik, direkt elmondtam valakinek. Ezek nem vicces dolgok egyáltalán. Meglátásom szerint a TC 7.1a verzio használható.mi is ezt használjuk.Ez egy true crypt promo poszt volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
"