- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
Üdv!
Mint AV még nem sok tapasztalatom van. Mint tisztogatós cucc nekem bejön. Igaz nem szeretem a gui csicsát, de egész szépen dolgozik és kvázi félautomatán rakja rendbe a rendszert. Az uninstaller -ük volt még idáig talán a lehetőségekhez mérten a legjobb amit használni tudtam már évek óta. Náluk is vannak bakik de nekem tetszik. Főleg az hogy mindent bepipálok, van auto javítás opció meg auto shutdwon. Gépkarbantartásra hasznos lehet.
Amúgy épp tegnap néztem, egy avast! mellé került fel az ASC ultimate és mindent úgy hagytam. Viszont az AV tulajdonságai között láttam egy érdekes rövid kék sort hogy kompatibilitási üzemmódban működik!
úgyhogy úgy hagytam.
Szóval hasznos kis all-in-one tool -nak tűnik.
upd.:
@ (#2283) UserX: Kösz az info -t. Erre a fent említettre nem próbáltam beszúrni a kulcsot. Arra meg sajnos nem volt idő hogy összehasonlítsam hogy különbözik-e valamiben funkcionalitást tekintve. Lejárat miatt sem kiabál. Egyelőre úgy hagyom. Majd ha lesz ugyanott idő akkor összehasonlítgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest