- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Rail-t nem vennék ha nem muszáj, egy jó ion ár/értékben többet ad, Ion-hoz használtan ~50e környékén hozzájutsz, nem nehéz szerelni van hozzá minden, egyszerű jószág. Alap cső első körben elég, nem feltétlenül kell egyből Dye UL csövet venni, persze ha számolatlanul van pénzed akkor nem szóltam.
Tárból Halo-B esetleg VLocity mindkettő nagyjából életed végéig kiszolgál..persze nem versenykörülmények közt, ott szana széjjel törik, de egy óvatos duhajkodás mellett, azért éppségben lehet tartani.
Ami listádból lemaradt az a palack, ami viszont elengedhetettlen, ebben a kategóriában a levegős palack az alap, elektronikus (solenoidos) fegyverek ált. CSAK levegővel mennek. Egy jó palack nem olcsó ellenben drága és kb. acél palackot 25e-től (kiba nehéz) jobb és könyebb kompozit palackot 35-40e-től lehet kapni... (palackhoz regulátor is kell, bolt válogatja együtt vagy külön árulja egy reg. kb. 10-20e közt mozog)
Ruházat a "kisebb" probléma, maszkból ami tetszik és kényelmes...Dye, Empire, JT stb. ami tetszik, mez, nadrág, kesztyű szintén.
Amennyiben komplett felszerelést vásárolsz érdemes nagyon körül nézni, esetleg komplett árajánlatot kérni, és várni a kedvezményekre, ha mindent együtt veszel....DE talán leginkább elondolkodni azon, hogy egészet berendelni USA-ból, mert pk.-val együtt ha okosan csinálja ember 40-50%-al!!!!!!! olcsóbban kijön.
De nem akarok okos lenni..ez az én szerény véleményem.
-
-
Papa-Georgo
senior tag
-
popey37
addikt
látom nem volt elég egyértelmű a mondanivalónk: a lényeg, hogy a Targets csapat, egy lényegében baráti társaságból alakult csapat. Lassan / kis kivétellel / két éve aránylag rendszeresen együtt játszunk. öten vagyunk, és nem egyesületként müködünk, hanem egy 5 fős csapatot alkotunk. tehát nem célunk a csapatlétszám bővitése.
a másik dolog a korod: már meg ne haragudj, de Tiger a Bullets forumon elég érthetően kifejtette ebbéli véleményét. a csapat egyik tagja sem vállal érted semilyen felelősséget, a versenyeken kizárólag nagykorú versenyzők vehetnek részt, remélem megérted.
Nem akarunk eltántoritani a paintballtól, sőt, biztatunk, hogy játsz minél többet, de ne egy felnőtt csapatban akard ezt megtenni.
Mi az edzések, versenyek és scenariok miatt lényegében egyébb játékokra nem igazán megyünk idén, mert egyikünknek sincs rá kerete. Örülünk ha a mostani felmerülő költségeket ki tudjuk szoritani.
A csapat már igy is két tartalék játékossal rendelkezik, mivel az idei rookie 3 fős.
Bármiben segitünk ha tudunk, de többet szerintem ne várj tőlünk.
/ ez csak az én személyes véleményem / -
TOMKTOM
tag
Nem akarok a többiek nevében beszélni, de elvileg 3 feltétel van:
- Ne legyél bénább, mint énHa jók a reflexeid, gyorsan, ügyesen tudsz mozogni, pontosan célozni, akkor már félig nyert ügyed van.
- Tudj csapatban dolgozni. (Mondjuk ezzel még nekünk is néha gondjaink vannak, pl.: amikor a játék hevében megfelejtkezünk a kommunikációrol...)
- Képes legyél finanszírozni a játékot, illetve ha nem budapesti vagy, akkor mobilis legyél. Ha budapesti vagy, akkor tudsz pl. hozzám csatlakozni.
Melegen ajánlom egyébként, hogy a scenariora gyere el, megfelelő alkalom mind a játékkal, mind a velünk való ismerkedésre. -
Papa-Georgo
senior tag
őőő..szóval, most minden offenz nélkül.
DE, még egy percet sem játszottál igazából...leginkább játékra kellene koncentrálni elsőre, mert kitudja lehet végül rájössz nem is tetszik igazából, és akkor ott van sok cumó amivel most mit kezdesz.
Pb az egy nagy ördögi kör. Mert aki tényleg megszereti, az mindenét elkölti rá...olyan mint a drog.drogozással még várhatsz azért
Szóval, ez az én véleményem, de sztem játszál-játszál és játszál, és ha tényleg tetszik és ezt akarod, akkor azután nézelődj meg vásárolj. Most neked csak maszk kell. Utánna menj játszál sokat. ismerd meg pályákat, játék stílusokat. Ha tetszik döntsd el melyik mellet maradsz...
Sztem..jótanács..de nem kell hallgatni rám, csak leírtam amit gondolok.
Hidd el 50e simán elmegy úgy, hogy alig vettél vmit...főleg ha külföldről rendelsz..ezekkel vgyázni kell azért... -
Mosqu!to
addikt
Pedig de.
A nadrágnál annyit, hogy ez licites, még 5 nap van hátra. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy fel fog menni az ára 20-30 dollárt minimum. Másrészt XL-es. Te mekkora vagy? Én 180cm és 75 kg, és az L-es nadrág majdnemhogy nagy rám! A 14 vagy hány éveddel nem tudom, hogy mekkora lehetsz, de kétlem, hogy nálam nagyobb, ebbe pedig biza 2x is beleférnél. A kesztyű meg.. $50-ért vennél egy kesztyűt önmagában?! Az 10.000 Ft, ember! Mi a sz@rt érne meg neked ezen ennyit? -
popey37
addikt
szerintem, mostanában senki sem fog rendelni, nyakunkon a rookie kupa, a scenario. Örülünk ha erre öszejön párezer forint. most költekezett ki mindenki. max nyár végére lenne aktuális egy ujabb rendelés, de szerintem még akkor sem. Most mindenkinek megvan mindene, ami hiányzik, azt itthon is meg lehet venni a kinti áron.
A Bullets végig akciózni fog a mezekkel és felszerelésekkel, minek neked C6-os naci? vegyél egy terepszinű gyakorlót/ nekem is az van/ Terepre nem kell más, beakad valahol a drága nacid, kiszakad és kidobtál az ablakon egy csomó pénzt. Egy gyakorló meg 2000ft.
Papa: mire gondoltál azzal a szerva-csere dologgal kapcsolatban?
Arnold: már elkéstél a scenarioval, utólagos engedelmeddel már leadtam a nevezésedet a többiekével együtt: Papa,Te,Mosqu!to,Tom,Realist, Én+2 barátom.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Én kicsit higgattab vagyok mint szúnyog elvtárs,de azért ezt tényleg nem várhatod el /legalábbis tőlem/. Nem azért mert tapló bunkó vagyok,hanem mert feledékeny.
Sztem a többiek is hasonló cipőben járnak,vagy ''kissebb gondom is nagyobb ennél'' alapon ignorálják.
Figyeld a topicot,mint írtad és akkor mindenről időben értesülsz.
De ha ne add Isten eszembe jutsz,akkor és persze szívesen dobok egy privit,de erre ne nagyon számíts -
-
popey37
addikt
felnőtt méret: én 176 cm vagyok, jó rám, de állitható a mérete.
a tube: az löszertartó, egy kémcsőszerű müanyag csak vastag, kb. 8cm átmérő.
A mamba egy olyan cucc ami összeköti a hátadon lévő palackot a markerral, ha nem akarod a markeren cipelni. a mellény hátán lévő zseb a palacknak van kialakitva. -
Mosqu!to
addikt
Nekem egy szóval nem mondta sekni, hogy kéne neked maszk kintről. Vagy te mit gondoltál? Majd mi kitaláljuk helyetted, hogy neked mi és hogyan kell?
Amúgy a maszk a legmacerásabb, met bazinagy helyet foglal, és szerintem most is emiatt kell majd 2 csomagba pakolni az 1 helyett..
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Őőőő javítok, csak 17 csapat volt, és 8. -ok lettünk. Gyanús lett nekem ez a 6-os, aztán utánanéztem. Csoporton belül lettünk csak hatodikok.
Itt a teljes lista:
A csoport eredményei
1. Sánta Csiga 829 pont
2. Kárpátia 638 pont
3. Pannónia 423 pont
4. Pink Ponter 377 pont
5. Áldozat 352 pont
6. Targets 287 pont
7. Fireproofs 273 pont
8. El Nino 223 pont
9. Soulinvest 204 pont
B csoport eredményei
1. Desperádó 658 pont
2. Vörös Trabant Terrorcsoport 508 pont
3. Debrecen Dead 284 pont
4. Soucid 212 pont
5. Pécs 2010 206 pont
6. Waxy Shades 139 pont
7. R.I.P. MAN 97 pont
8. Pina 84 pont
Összesített
1. Sánta Csiga 829 pont
2. Desperádó 658 pont
3. Kárpátia 638 pont
4. Vörös Trabant Terrorcsoport 508 pont
5. Pannónia 423 pont
6. Pink Ponter 377 pont
7. Áldozat 352 pont
8. Targets 287 pont
9. Debrecen Dead 284 pont
10. Fireproofs 273 pont
11. El Nino 223 pont
12. Soucid 212 pont
13. Pécs 2010 206 pont
14. Soulinvest 204 pont
15. Waxy Shades 139 pont
16. R.I.P. MAN 97 pont
17. Pina 84 pont
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
18-an. Amúgy ezt így sztem annyira nem lehet szétosztani, hogy ha nem lettek volna a tapasztaltak... Mindenhol lesznek tapasztaltak, és kevésbé tapasztaltak, mint ti. Most az extrém kupán is ott volt Oliver Lang a Dinasty-ból, ami a világ egyik legjobb csapata, de mégsem mondhatta azt senki, hogy bocs, te nem, mer pro vagy. Ez egy ilyen verseny, legyél jobb náluk is, és akkor nem kell kifogásokat keresni.
Ettől függetlenül 1. versenyként egy 6. hely elég szép, mondjuk én a Pince kupát nem tekinteném igazi versenynek, mert nem szimmetrikus a pálya, full sötét volt, csalni lehetett nagyon, fejetlenség... Szal inkább csak egy hétvégi együttjátszás pár ''csapattal'', ahol ti ott voltatok az első harmadban. -
Papa-Georgo
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
Hét közben ált. nincs játék, kivéve esetleg nyáron. Mivel midneki 7végén ér rá, ez általában szombati nap, mi akkor szoktunk kimenni. Ált. ha nagyon sűrüre vesszük ezt a részét, havi egy ilyen hétvégi lövöldözés benne van, arra gondolom nem okoz problémát időt szakítani, vagy lehet előre tervezni progikat.
-
Papa-Georgo
senior tag
A mostani versenyre már sajnos nem férsz be, meg remélem megérted (bár nem tudom, hogy gondoltad
) mint rookie kupa mivolta, itt szeretnénk komolyabb eredményeket elérni, ezért egy fürgébb, jobb, összeszokottabb csapata lényeg, ami ütőképes.
amúgy, meg ilyen hétvégi gaméra, scenáriókra, nagyon szívesen látunk, nincs semmi ellenvetésünk, vhol elkell kezdeni, hisz szúnyog barátunk sem vmi túl idős egyed
Ha normálisan tudod ''kezelni'' a dolgokat, akkor no problem. Értem alatta azt, hogy elég éretten nézed, hogy azért ez vmennyire veszélyes dolog, komoly játék.
Bár nemis ez a lényeg. USA-ban sok ilyen fiatal srác játszik, sőt fiatalab is. Itthon is vannak ilyen fiatal játékosok.
PH!-s Phaintball team, olyan formában játszik, hogy hétvégi illetve esetleg scenáriókra szívesen látunk minden játékos kedvű PH!-s és nem PH!-s tagot, amúgy mi többé kevésbé mondhatom azthiszem, hogy mostmár mint Targets élünk. Keménymag: Arnold, Tomktom, Szúnyog, Popey és jómagam. Újabban Realist is keményen érdeklődik téma iránt, nem ismerem annyira, nem tudok véleményt formálni, de gondolom ha komolyabban képzeli el, akkor talán ő is csatlakozik hozzánk. Gambit szokot játszani még, de nayon rég nem is hallotunk róla...(ha élsz még jelezz
) Mi így mostmár mondhatom, hogy versenyzés felé kacsintgatunk elég rendesen. Pince kupán túl vagyunk, ha minden jól megy, akkor ezt a 4 fordulós Bullets féle rookie kupát végignyomjuk, aztán meglátjuk hogy tovább. Csapatosítás formája, hogy megszületett az első 4 mez, névvel ellátva, fő az egység, és egyre jobban rázódik össze a csapat.
Innentől kezdve, Te döntésed milyen szinten akarsz beleszállni, persze, ha csapatot szeretnél nem muszáj hozzánk ragaszkodni, kellő lelkes számú haver esetén, vagy ismerős megteszi, és szabadon garázdálkodhattok, ez itt csak egy lehetőség.
Uhh...remélem..nem rémisztettelek el. Lényeg az akart lenni, hogy bármikor szívesen látunk Természetesen -
-
Papa-Georgo
senior tag
Figy, én olyan 35-ből indultam ki használt cuccal, de keveset volt, használva és absolute megvagyok vele elégedve. Ha keresgélsz, hasonló árban találhatsz cumót teis.
Én azt mondom, ha olyan 40-50k -t szánsz rá, akkor bővek király vagy vele, mert ha nem tetszik, és késöbb elszeretnéd adni, még mindig, majdnem árban elfog menni.
Szóva, ezt kell tisztázni. És a boltokban nagyon készségesen segítenek
Persze miis -
Papa-Georgo
senior tag
Majd jól szólok, h direkt csak neked ne adjanak. Persze h kapsz. MAx, legfeljebb fateroddal mész vásárolni.
Neked is mondom, ha érdekel Paintball suli jó kompromisszum. Persze USA-ból való rendelés is jó, csak kicsit árban többe jössz ki.
Elsőre azt kell eldönteni, mennyit szánsz rá... -
Papa-Georgo
senior tag
USA-ban 13éves kissrácok már van aki profi játékos ennyi idősen...nah ezt jól megmondtam...
De amúgy jöhetsz, főleg ha jól fejlett vagyHa mindig megetted a napőköziben az uzsit, meg az ebédet, akkor főleg
Hja, nem szokott para lenni, jöhetsz nyugodtan. Bár most amit tervezünk az nem annyira amibe betudsz kapcsolódni, mert itt nincs bérlésre lehetőség, szal csak saját cuccosok tudnak jönni, de amúgy bármikor szívesen látunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest