Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerasz
aktív tag
válasz Viktor0610 #51346 üzenetére
Sajnos el kell mennem, a továbbiakban nem áll módomban részt venni a diskurzusban, ezért elnézést kérek.
Kívánok mindenkinek ilyen "tisztességes magatartású" üzleti partnereket, családtagokat, barátokat! A Telenoros menedzsmentnek meg két izmos csík kólát a négy megabájt netemből.
Stevenek, [moderálva] kiemelten.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Gerasz
aktív tag
válasz Viktor0610 #51344 üzenetére
Azt nagyon gyorsan tegyük hozzá, hogy ez a limit nem valamiféle önkorlátozás, hanem az Európai Parlament rendelete miatt létezik. Gondolom nektek ez sem tetszik, hiszen ez "tragédiát okozhat" és akadályozza a "tisztességes piaci magatartás" megvalósulását is.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #51337 üzenetére
"Teszem hozzá, most nem is vagy érintett, csak jöttél "károgni". Tehát?"
Gondolom ugyanezen logikát követve, ha egy nőt zaklat egy csoportosulás akkor félre nézel, mert "nem vagy érintett".....
"Ezért írtam, hogy nem csak a Telenoron (másik két szolgáltatón) múlik, hanem ennyiben egyeztek meg / ennyit kér? a másik szolgáltató."
Mennyit is, ha 500 MB belefér a 3700Ft-os világjegybe, de ha MB-onként használod le akkor az több mint 1 millió? Vagy arra céloztál, hogy ha a felhasználó megveszi a világjegyet, akkor a telenor benyeli a maradék összeget 1.250.000 Ft-ig? Jófejségből?
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #51328 üzenetére
nem a fenéket nem: akkor miért tudják odaadni ugyanazt az 500 MB-os világjeggyel 500x olcsóbban?
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #51321 üzenetére
Ok..köszi..Akkor viszont illene javitani,és egyértelmüvé tenni!nem?mert ez igy nem az..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Gerasz
aktív tag
válasz Viktor0610 #51285 üzenetére
Mindenesetre furcsa egy hely, ahol jobban látható a szomszéd étterem pincére.
Azbesztnek köszönöm a tanácsot, a többieknek meg az értékes éttermes kiegészítéseket, én most már nem ragoznám tovább. Akik szerint ez etikus díjszabás, azoknak jó youtubozást kívánok a nemzetközi vizeken!
-
zseko
veterán
válasz Viktor0610 #51272 üzenetére
Visszakerestem a szerződésemet, prepaid kártyával vettem a telefonom, egy összegben kifizetve. 180 napos határozott időtartamú szerződést ír, a szerződéskötés időtartamától.
Igaz még nincs beaktiválva a sim, nem használtam, de úgy gondolom jelen esetben ez mindegy, nem ír erről semmit. Sőt, talán így még jobb is, az időpont végével le is jár a szerződés.
HR24.hu
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #51276 üzenetére
Igen, arra. Bocs, hogy ezt a részt kihagytam.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #51266 üzenetére
Arról van már információtok, hogy október 24. után a "készülékcsere bármikor" is annak számít, mintha lejárt volna a hűség?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bedibazsa
senior tag
válasz Viktor0610 #51272 üzenetére
Sim only volt. 😁
-
bedibazsa
senior tag
válasz Viktor0610 #51267 üzenetére
Tegnap a kedvedért megnéztem egy prepaid szerződést és ott is írja. Ha dolgozol, nézd meg.
-
bedibazsa
senior tag
válasz Viktor0610 #51230 üzenetére
Viktor, van, ez a hat hónap igaz.
-
janeszgol
félisten
A hűséget úgy értette, hogy nem függetlenítik az új törvény miatt. Így van 6 hónap hűség rá.
-
Somatom
veterán
Köszi! Hamar lett ellentmondás. Mindegy, mert a dual SIM lehetőséget semmiképpen sem akarom bebukni.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
flegga92
senior tag
válasz Viktor0610 #51206 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Igazából mindegy, csak nem tudom akkor megkötésnél miért mást mondanak...
-
radio100jozs
őstag
Jól írtad, mert ez az oka, és ez benne van pont a módosításban is, amit itt linkeltem:
"A Telenor a készülékvásárlás kapcsán kérhető forgalmi előleg összegét új Előfizetői szerződés megkötése esetén, Előfizetői szerződésenként legfeljebb bruttó 400.000 Ft-ra emeli. Ezen felül, az ÁSZF-ben pontosításra kerül, hogy a forgalmi előleg felhasználása esetén a forgalmi előleg a számlában szereplő azon szolgáltatások ellenértékét csökkenti, amelyek ÁFA kulcsa megegyezik a forgalmi előleg befizetésénél felszámított ÁFA kulccsal. [ÁSZF Törzsszöveg 2.1.]"
-
azbest
félisten
vajon sms-nél is megy a jóváírás? Mert akkor küldök egyet próbaképp, hátha a most meg azért nem kezdték meg jóváírni, mert nem volt beszéd adatcsomagnál
szerk: áh nem szerepel rajta az előleg, de azért vicces lenne
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #51209 üzenetére
Akkor ráhagyom. Nagyon lusta vagyok ilyesmikért írogatni. Bizonyos közelmúltbeli események miatt (a vezetékes netszolgáltatóm egyre gyakrabban kakukk) mindenképpen hosszabb távon is megtartom a HD előfizetést. Nem egyszer húzott már ki a csávából. Engem csak az zavart, hogy ez már az ötödik számla, és most kezdték el levonni, azt hittem előző hónapban hogy ráfelejtettek, de ezek szerint nem.
Ja és köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én pont ugyanígy jártam, csak a beszélgetős részt írták jóvá. Namost ha nem szólok, akkor következő haviból is levonják, meg az azutániból is és így tovább, amíg el nem kopik a befizetett 6000? Mert ha igen, nekem így is jó.
-
válasz Viktor0610 #51164 üzenetére
Mert a hipernetre kötéskor adtak 30% engedményt a teljes 2 évre, plusz ugye ingyen deezer premium. Így 3440-ben van az egész. A tíz giga meg több mint elég táblagépen.
De majd ki kell találni, mert mondták, hogy a 30% kedvezmény megszűnik a 2 év lejáratakor.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz Viktor0610 #51161 üzenetére
Novemberben jár le a hipernet medium előfizetésem, addigra csak kitalálják mi lesz Jó lenne valami amivel megmaradna a zene.
-
válasz Viktor0610 #51157 üzenetére
Érthetőbben
Van egy Hipernet Medium előfizetésem a táblagépre, amiben van 2300 Ft extra kedvezménykeret. Az pont fedezi a MyMusic Deezer 2226 Ft-os havidíját. Most nem találom az oldalukon, de régebben ez korlátlan deezer fogyasztást/zenehallgatást jelentett. Nem számolta az adatot.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #51118 üzenetére
Pedig, szerintem is jogos a felháborodás. X Forintért korlátlan adatmennyiségű netet vásárolt, melyből egységnyi mennyiség teljes, a többi pedig korlátozott sávszélességen volt elérhető. Ha ebből kivesszük a korlátozott sávszélességen elérhető mennyiséget, akkor egyértelműen borítottuk az egészet. Ha szerződéskötéskor módjában állt volna választani korlátozós, és megállítós között, akkor eldönthette volna, hogy neki melyik a jobb. Utólag sztem ezt nem jogszerű egyoldalúan megváltoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #51118 üzenetére
Nem! Rosszul közelíted meg a dolgot!
Alap esetben 3 féle csomag van:
1.korlátos adat+korlátlan sebesség
2. korlátlan adat+korlátlan sebesség
3. Korlátos adat+korlátlan sebesség, majd az adat elfogyása után korlátlan adat+korlátos sebesség.Az, hogy ti csak az első kettőt fogadjátok el, az egy dolog, de a szolgáltatók a 3. modellt is alkalmazták éveken át. És biza pont azért volt drágább a lassítós net mint a megállítós, mert több adatot tudtál forgalmazni. Ezt az ügyfél igenis kifizette. Egy mozdulattal ezt megszüntetni, de azért az ellenértékét bezsebelni nem túl etikus....
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #51116 üzenetére
Folyamatosan azt írja (Tkom/Tnor/voda fórumokon), hogy ingyen kapta xy ügyfél a sebességlassítós-adatkorlátlan netet. De ez nem igaz, mivel az a csomag része volt, amiért az ügyfél havi díjat fizet. Szerinted, ezek után az ingyenebéd nem hazugság?
[ Szerkesztve ]
-
H.Istvan25
senior tag
válasz Viktor0610 #51032 üzenetére
Rendben, akkor teszek egy próbát. A mobilnak tuti nincs baja, más kártyával hibátlan, ezzel is csak néha van baj
Huawei Mate 9
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #51029 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #51027 üzenetére
milyen készülék havidíjra gondolsz? A részlet összegére?
Szerk
közben olvasom a weblapon hogy a hűségeseknél a hűség is megmarad + magasabb a hello data díja is. Ha készüléke is van, akkor még a készülék után is kérnek plusz pénzt havonta. Ami így vicc tényleg. Szóval ennek így valóban nincs értelme.szerk2, nem tudom látták -e hogy majd 90 ezer a kezdőrészlet a hello data start mellé is.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz Viktor0610 #51021 üzenetére
Bocs most néztem és tényleg semmivel sem olcsóbb.Ma meg is vehették volna csak ugye nem biztos készleten is van fekete vecsési üzletben.
-
bigdigit
addikt
válasz Viktor0610 #51021 üzenetére
Üzletben más az ára.
-
bigdigit
addikt
válasz Viktor0610 #51019 üzenetére
Magyarul a honlapon be van építve egy fék. Hiába nyomogatom én is próba szerűen a rendelést nem lép tovább. Viszont ott virít a visszahívás lehetősége. Majd telefonon megtudja mennyi az annyi. Lehetne annyira intelligens a rendszer mivel ugye a saját kártyájával van belépve jelen esetben,hogy ezeket az adatokat figyelembe véve adjon árat és ne csak ott bámuljon az ügyfél ha ott az a gomb miért nyomkodja hiába. Egyébként vagy 10 éve feltöltős és 3 éve a havi 3gb adatjegy ami rá lett költve ma meg lett helló datás. 12 hónap hitelre hozna ki egy sima s8at.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Viktor0610 #50995 üzenetére
Pontosan így van Én valamikor tavaly rendeltem postára prepaid kártyát. Szerződést ott helyben aláírtam, visszaküldték és pár nap után beindult a kártya.
-
dime27
őstag
válasz Viktor0610 #50992 üzenetére
És ha postapontra kértem akkor mi a teendő?!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Carline
őstag
válasz Viktor0610 #50955 üzenetére
Összefoglalóba is mehetne egy írás (ott kerestem adatkártyára van-e roamingról vmi), mert sokan kérdezzük sokféleképpen, de egy képpel illusztrált "tutorialt" nem lehet elvéteni.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Viktor0610 #50953 üzenetére
Köszi, lemondtam.
Esetleg ezt: "Roaming tiltás 2-3-as zónára" megrendelhetem? Elvileg Ausztia innenső részén lesznek, de ha ezt megrendelem akkor ugye eu-n kívül nem lesz használható.
Szerk: Érthető volt ahogy elsőre is írtad.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #50950 üzenetére
Most nézem hogy valóban, az új előfizetéseinken már nincs rajta a roaming-tiltás.
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #50891 üzenetére
A szülő sem ért hozzá egyébként, szerintem rengetegen vannak így ezzel. Ha tudta volna, hogy ilyen is lehetséges, biztosan másképpen cselekszik. Pont az ilyesmiket patkányság kihasználni a szolgáltatók részéről. Gyakorlatilag olyan szolgáltatást számláznak, amit a fogyasztó soha nem is kért. Minap egy autós kollégám járt így, csak ment és közel került a svájci határhoz, nem is használta a telóját, 14000 ft ugrott neki. Továbbra is azt mondom, ez nagyon nem tisztességes, mert nemszolgáltatásért szednek be túlzottan magas díjakat.
Az ügyfelek jó része hülye ezekhez a bonyolult dolgokhoz, meg kéne őket védeni az ilyesmiktől, de a szolgáltatónak ez jó buli persze. Nem lenne rossz, ha a havi 100 millióért bérelt irodaházukért 6 trilliót kérne jövő hónapban utólag a város, mint tulaj, mert egyébként pont ott halad el Mátyás király kedvenc lova anno......mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
addikt
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #50888 üzenetére
Szuper, ez teljesen korrekt. No, akkor költse temetésre, aki ezt kitalálta. De lehetőleg 1 centi koporsó 1millióba kerüljön.
Szomszéd ország lehet 2. zóna már?(#50890) azbest
Gondolom, de tudod hány tinilány foglalkozik ezzel, ha a szülő az előfizető. Ez akkor is rablás, mert a semmiért fizettetnek rengeteg pénzt.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
flash-
veterán
válasz Viktor0610 #50868 üzenetére
köszi megnézem
különben még valami: my telenor oldalán ha belépek miért nem látom hogy a készülékeket milyen áron tudnám venni?
ügyfélszolgálat sem tudta rá a választ... -
nagyúr
válasz Viktor0610 #50825 üzenetére
Köszi, ez a jelszó dolog új infó, nem tudom ez volt-e az akadály, de még így sem lenne teljesen OK-s a dolog. Meghatalmazással elég sok komoly dolog is intézhető jogilag elfogadottan, ha minden rendben van, akkor egy jelszó miatt, amit ugye elég sok ember elfelejt, ha nem mindennap használja. Ebben az esetben egy évig kéne fizetni a nem használt szolgáltatást, ha nem tud hazautazni az előfizető? Nekem ez így jogilag elég gázosnak tűnik. Alapvetően azért kell fizetni az embernek, amit megvesz vagy használ. De jelszó......ennyi erővel az is lehetne, hogy találja ki az ügyfél, mire gondol az ÜSZ épp akkor.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
lm83
őstag
válasz Viktor0610 #50816 üzenetére
És ezt mégis, hogy vezessem elő egy ügyintézőnek az üzletben?
-
radio100jozs
őstag
válasz Viktor0610 #50813 üzenetére
Odaírtam, hogy csak tipp, vagy ötletelés, nincs semmi infóm, bár arról sincs, hogy mi van abban a megállapodásban, amit a két T kötött a közös 800 MHz-es sáv használatáról, és esetleg milyen kivételek, korlátozások vannak.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz Viktor0610 #50750 üzenetére
Köszi! Így már megvan, de nem lettem elvarázsolva tőlük.
Nagyon kevés adat van bennük, nagy csomagdíj, nagy percdíj! Igazából egy feltöltőkártyás konstrukció is ütősebb.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #50734 üzenetére
mikor a főnök élesre állás után közli, hogy nem arra gondolt
-
szaboi6512
őstag
válasz Viktor0610 #50734 üzenetére
Próbáltam megegyezni velük. Többszöri levélváltás is volt.Semmilyen kompromisszumra nem hajlandók.
Nem akartam,de kénytelen voltam megtenni a panaszomat az NMHH.-nál.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
szaboi6512
őstag
válasz Viktor0610 #50728 üzenetére
Mytv-kontra Hipernet Home L vs felhasználható kedvezménykeret.
Inkorrekt az egész cég. Mi az hogy nem az az Ászf vonatkozik rám,mint amikor a megrendelés történt? Mert új Ászf készült? De én nem erre írtam alá szerződést.
Mindegy ,majd a NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG kivizsgálja.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Nerd
aktív tag
válasz Viktor0610 #50672 üzenetére
De miert 16 ezer ha nem valasztok ki semmit ? Es miert kezd el csokkeni ha kivalasztok valamit?
plusz a 16 ezer hogy jon ki ha a standard ingyenes, es csak a Hello Data Start elofizetesert fizetek 5990-et?
A Hello Data Standard egyaltalan lemondthato ? Szoval hogy lehet megrendelni a pluszt, ugy hogy ne legyen belole ugyintezni valom...?
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz Viktor0610 #50672 üzenetére
akkor is fura, hiszen mindkét esetben ugyanazt a kettőt rendeli... mégis ott a 6 rongy különbség... tegnap én is tapasztaltam hasonló dolgokat a rendelésnél...
[ Szerkesztve ]
-
Nerd
aktív tag
válasz Viktor0610 #50670 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Doggy dog
senior tag
válasz Viktor0610 #50662 üzenetére
Már 2 éves elmúlt,megérett neki.
Bár nem szoktam kártyákat cserélgetni.
A guglis hitelesítésre esetleg tudsz valamit?
Fake,vagy valós?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #50617 üzenetére
Hát változtassa meg a prioritást! Két kártyával jobban jár, tehát a single SIM -es teló nem opció. Ennyi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #50617 üzenetére
Igen, ha 1 SIM-re kell valakinek duma+korlátlan net a saját számával (ami azért a 2Mbites korlatozas miatt khmm, hát necces) akkor jelenleg a szevaszdata korrekt ajánlat. Dual simre meg kártyásként ott az ember száma, másik slotba korlátlan net, évi 3500ft-ot meg ellottózok.
A telekom kiszállt a versenyből az új "korlátlan net" csomagajánlatával, csak a Maraton miatt megfontolandó esetleg kártyásként és kevés adatforgalommal.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bebe159
aktív tag
válasz Viktor0610 #50597 üzenetére
Újratelepítettem mindkettőt, de nem megy,
Gyanítom, hogy azért nem tudtam belépni neten a "rossz" név/jelszó miatt, mert már korábban blokkolva lettem valamiért.
Kicsit gáz, hogy ez csak akkor derül ki, ha rányomok a jelszó emlékeztető email küldésére...
A héten dolgozom szombatig, szóval csak telefonálnom kell, azt pedig nem szeretem (inkább személyesen szoktam intézni, lakóhelyemtől nincs messze a telenor.)[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
válasz Viktor0610 #50587 üzenetére
Korbeneztem, de nem talaltam Tudsz kerlek segiteni?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz Viktor0610 #50583 üzenetére
Es azt, hogy nekem melyik típusu csomagok van a mytelenorbol meg tudom nezni, vagy nem?
Samsung Galaxy A55 5G
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #50577 üzenetére
Bemutatóterem, kártya.
-
_Karesz_
tag
válasz Viktor0610 #50579 üzenetére
Corvin.
-
azbest
félisten
webes rendelés, kártya
Első törthó bankkártya, aztán csoportos beszedés. Kivéve az adatmegosztó elsője, amit kéréskor (3adik hó közben) személyesen kp-ban. A 4edik számlában már az is csoportos részeként.[ Szerkesztve ]
-
_Karesz_
tag
Mindig mindent kártyával. Üzletben is szerződéskötéskor, illetve számlát is a neten keresztül.
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #50571 üzenetére
Nekem nincs semmilyen más telenoros előfizetésem, se feltöltő, se semmi.
-
_Karesz_
tag
válasz Viktor0610 #50571 üzenetére
Semmilyen más előfizetésem nincs. Egy feltöltőkártyás szám van még a nevemen, azzal semmilyen kapcsolatban nincs az előfizetésem és az előleg sem. Minden számlámat még a kiállítás napján rendeztem eddig és 5 számla után feltűnt, hogy megint nem vontak le belőle semmit. Akkor telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, ahol közölték, hogy hát pedig én egy forintot sem fizettem be szerződéskötéskor. Nekem pedig itt volt a kezemben az előlegről a számla és hozzátűzve a bankkártyás igazoló nyugta is.
[ Szerkesztve ]
-
Nerd
aktív tag
válasz Viktor0610 #50568 üzenetére
En befogom irni ha levonjak, de meg csak elso egesz honapot fizetem
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #50524 üzenetére
Ha velem valaki tiszteletlen én is az leszek vele.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #50524 üzenetére
Ha jól tudom...akkor van is olyan "csoportos foglalkozás" ahol arról tanultok, hogy hogyan illik bánni az ügyféllel.
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #50511 üzenetére
Ők is így beszélnek az ügyféllel, ügyfélről. Akkor mi miért ne tennénk ugyanígy.
-
MODERÁTOR
Az alapján, amit az illető csinált a leírtak szerint, szerintem nem is fogalmazott erősen.
Ez már egyébként a munkaerőhiány következménye, hogy lejjebb adták a cégek az elvárásokat a munkatársakkal szemben? -
wwenigma
Jómunkásember
Egyéb kivetnivalót nem találsz a történetben? Csak ezt hogy kapott egy jelzőt egy kiváló alkalmazott? (Remélem a kiváló maradhat)
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
azbest
félisten
Egy dologra kíváncsi lettem a történetet olvasva: a facebook-os és más közösségi csatornás ügyelet (akár ph) dedikált embereknek van kiosztva vagy pedig az ügyfelekkel foglalkozókra hárul plusz feladatként?
Ha többfele kell figyelniük, akkor nem csoda, ha többet hibáznak.
(#50513) Viktor0610
köszi, akkor az említett hölgy privát beszélgetésre figyelhetett[ Szerkesztve ]
-
Esqs
tag
válasz Viktor0610 #50482 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #50486 üzenetére
Én speciális?
Csak szimplán nem szeretem ha sz@rul van beállítva a rendszer. Kezdve a hibátlan és hiteles(...) számlázási és adatforgalom mérő rendszerüktől az egyéb szolgáltatások hibás konfigurációig. -
tomp
félisten
Anno én konkrétan lebeszéltem mindenkit, hogy a Telenorhoz menjen. Mondhatni okádék szolgáltató volt. NMHH-t is megjártam mert csak velük együtt sikerült a telenort helyre rakni. Volt amikor az ismerősömnek segítettem mert lelépésekor remekelt a szolgáltató. Ott is NMHH lett belőle. Egy ideig nagyon korrektek voltak velem. Mondhatni külön ügyintézőt kaptam az ügyfélszolgálaton. Aztán ez a korrektség elillant. Hónapokon át tartó hiba, közben tagadás. Végül beismerés és 130+ezres kötbér. Itt megint történt valami mert a hibásan konfigurált MyMusic(amíg nem működik megfelelően miért lett publikus...) hibámat viszonylag korrektül javították. Ha jól tudom ez már a Alexandra Reich idejében volt. Amióta ő a vezér valahogyan nálam gördülékenyebben mennek az ügyintézések. Korrekt lett a szolgáltató.
-
nyisziati
veterán
Csak a szokásos hibakeresés/megtalálás/felnagyítás/általánosítás/"semmi-sem-jó!" szipogás.
-
SUPREME7
addikt
válasz Viktor0610 #50465 üzenetére
Köszönöm, sejtettem
-
Nerd
aktív tag
válasz Viktor0610 #50435 üzenetére
Koszi! Direkt magasabb limitet allitottam be.
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #50394 üzenetére
Ha problémákba ütköznek az emberek el is hagyják - mint ahogy több fórumon/topikban olvastam, hogy 1 héttől 1 hónapig használták és odébb álltak. Nem csak a torrentezni vágyók. Valószínűleg az esetek száma még nem számottevő.
Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy hiába gyors a sebesség (60-90 Mbit/s ) képek betöltése rendszeresen akadozik a weboldalakon, viberen, és ez egyre rosszabb telefonon .
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
kevinium
aktív tag
válasz Viktor0610 #50353 üzenetére
Nem bug, hanem feature... Maradjunk annyiban, hogy ha okos lassítás lenne, attól még be kéne jönnie az oldalaknak. Mert van különbség a "lassú szolgáltatás", a "lassított szolgáltatás", a "szolgáltatás hiánya" és a "nem kívánt színvonalon működő szolgáltatás" között. És igen, szerintem működőképes kellene, hogy legyen a megosztás. És nem csak azért mert kifejezetten nem tiltják az ÁSZF-ben, hanem volt belinkelve, egy telenoros tájékoztató, amiben ezt le is írják, hogy igen, a szolgáltatás megosztható. És magával a megosztás tényével nem veszélyeztetem a hálózatot, mert lehet 30 eszközön is internet-elérés, ha egyiken sem böngészem. (bonyolítok bármilyen forgalmat.) És a hálózatot továbbra is rendeltetésszerűen használom. (Nem spamelek - hamis csomagokat injektálok a hálózatotokra -, hanem érvényes, és számomra fontos adatcsomagok továbbítására használom a hálózatotokat.)
Továbbá jelenleg nem rendelkezem telenor hello-data előfizetéssel, de a közeljövőben terveztem a megkötését... (Csak kis háttérinformáció...)
-
kevinium
aktív tag
válasz Viktor0610 #50358 üzenetére
Lehet kapni a telenornál valahogy ipv6-címet mobilinternet előfizetéshez? Nem feltétlenül fix-et, de ipv6-t. Illetve, hogy a hello datahoz lehet-e kérni ipv6 címet, vagy sem. Köszi. (Dual-stackhez, a dual stack csak azért kell, mert az oldalak 90%-a nem érhető el, csak ipv4 alatt, de van néhány aminek meg csak ipv6-os címe van...)
Van néhány indiai honlap ami érdekel és jó lenne ha telefonról is tudnám őket olvasni natívan, vpn nélkül...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #50335 üzenetére
Oké, köszi. Amúgy is türelmes típus vagyok. Ha nem vonják le most, majd levonják legközelebb.
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #50348 üzenetére
Miért? Tiltva leszek ha véleményem nyilvánítom ki?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #50353 üzenetére
Visszavonom a hanghivasos dolgot, mivel tételesen fel vannak sorolva az eszközök paraméterei amiben hasznalhatoak.
Viszont a kapcsolodo dokumentumban benne van a több saját eszköz közötti megosztás lehetősége, igy a mondanivalóm másik fele továbbra is helytálló. A kinalt 150/20Mbps-os sebességet a halozat esetleges lokalis tulterheltsége folytán maximum 2Mbps-ra lassithatja de a paramétereknek megfelelő eszköz használata esetén nem szakithatja meg a szolgáltatást, mint azt jópáran tapasztalják. Elég érdekes hogy megosztás bekapcsolásával egyből túlterhelődik a hálózat....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #50348 üzenetére
Bocsanat, de a megosztás mobilon keresztül minden esetben mukodokepes kellene hogy legyen illetve az egyetlen kitétel az hogy havi 1 hanghivast kell inditani az elofizetésről...
[ Szerkesztve ]
-
urgoz
aktív tag
válasz Viktor0610 #50307 üzenetére
"Apple TV Hipernet Home L csomagban
0 Ft100 GB Hipernettel
3500Ft-os havi extra kedvezménykerettel,
ami akár MyTV Családi csomagra fordítható
Ingyenes Huawei E5577s hordozható routerrel"Így szólt a reklám! Én szeretném arra fordítani, ha már az új csomagokra sunyi módon, utólag (ÁSZF szerint július 31-től, de a számla szerint már a megrendelés napjától!) meg lett szüntetve a felhasználhatóság.
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #50341 üzenetére
Most jött rá hogy szivatni kell a népet. Szemét banda.
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #50316 üzenetére
Úgy látszik ferihegyen és ferihegy-köki terminál között van valami mert a kökihez érve megjavult.
-
szaboi6512
őstag
válasz Viktor0610 #50307 üzenetére
Hívtam őket,nem állítják vissza. De ha elmondod hogyan meghallgatom. Meg is teszem,mert azt szeretném használni!
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
bebe159
aktív tag
válasz Viktor0610 #50298 üzenetére
Köszi a megnyugtató válaszokat!
-
bebe159
aktív tag
válasz Viktor0610 #50293 üzenetére
Értem.
Befizetésnél elmenti a fiók a bankkártya adatot? Ha nem, akkor szerintem megfelelő lenne neki saját reg.
Ha a telenor fiókomhoz fűzöm hozzá, akkor felelsősséggel tartozom érte, mintha az enyém lenne? -
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #50289 üzenetére
Nézd már ezt a
nyuszitTelenort! Megint nincs rajta sapka.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #50289 üzenetére
Neem
Sőt...valahol így az etikus.
Viszont ha ez az ügyfélre lenne bízva...az lenne az lenne az igazi.Vagyis a választás lehetősége.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #50286 üzenetére
Igen
14.-én van a forduló napom
most 16.-án töltöttem fel az egyenlegem a Klikk-re 958mb-ot kaptam
levont ugyebár 66mb-ot,ami 2 nap.Természetesen kevesebb pénzt is vont le.
Viszont ez meg így olyan izé...
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #50281 üzenetére
...és valóban IGAZAD VAN !
Utána néztem.
Bocsánatot kérek a félretájékoztatás miatt. -
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #50276 üzenetére
Ez biztos? Régebben játszottam olyat a Deezer -rel, hogy ciklusforduló után csak annyit töltöttem a kártyára, hogy az egy hetes akciós ajánlathoz elég legyen. Következő héten az eggyel magasabb összegű ajánlatra valót, és csak a harmadik héten töltöttem annyit, hogy elég legyen a Deezer részidőarányos díjára. Így sem teljes havi díjat vont. A My csomagoknál ez másképp van?
[ Szerkesztve ]
-
rejtettlampa
tag
válasz Viktor0610 #50272 üzenetére
Értem. Köszi a válaszokat! Akkor valószínű, hogy a csomag feletti fogyasztást mutatja, mert most az utóbbi pár napban elég sok kimenő hívásom volt. De ez nem lesz rendszeres, szóval lehet majd később csökkenni fog!
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #50264 üzenetére
Hm, úgy látom a júliusi e-számla aláírását még mindig nem javították
-
urgoz
aktív tag
válasz Viktor0610 #50214 üzenetére
Most akkor lehet, vagy nem lehet? [link] És ha igen, akkor mi a módja?
Jó, hogy az ember a számlából tudja meg, hogy mi a szitu...[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest