Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz Dave1984 #102748 üzenetére
ZTE MC801A ?
Ezt találtam róla:
* Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac/ax(WiFi 6), dual-band, 4 x 4 MIMO* WiFi 5GHz: up to 80MHz, 2 x 2 MIMO, up to 1.2Gb/s
* WiFi 2.4GHz: up to 40MHz, 2 x 2 MIMO, up to 575Mb/shttps://www.4gltemall.com/zte-mc801a.html
Engem még az érdekelne, hogy a kültéri antennás megoldással szemben (nálam egy Nokia van) mekkora a hátránya egy ilyen beltéri routernek...
[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
4Grider
nagyúr
válasz Dave1984 #102748 üzenetére
Sokra mész azzal, ha tudod, hogy ennek az eszköznek 1.775 Gbps az elméleti maximális wifi átviteli sebessége, ha egyszer soha nem lehet elérni nem laboratóriumi körülmények között ezt a sebességet, de még csak megközelíteni sem. Mert nem olyan adaptered lesz és mert nincs nálad sem rádiócsend.
-
Katicza
tag
válasz Dave1984 #102707 üzenetére
Csak a ZTE routert választhattad? Én a TP-Linket kaptam és ugyanekkora panelt szépen beterít. Folyosón is elég messze el tudok menni és még látom a wifijét. Amúgy a mai napig nem tudtam kinyomozni melyik miben jobb vagy kevésbé jobb. Semmi összehasonlító írást nem találtam róluk. Yettel oldalon is még ez a két eszköz van kint nem csak a ZTE.
-
4Grider
nagyúr
válasz Dave1984 #102707 üzenetére
Ezeknek az eszközöknek csak egy erősségük van, a modemük. Erre hegyezték ki az egészet, sem natolásban, sem wifiben nem jeleskednek. Ugyanaz itt is a helyzet, mint a vezetékes szolgáltatók eszközeivel (ont-ok, gw-ek): A lényeget (internet elérés) megoldják, minden további funkciót meg meg lehet oldani saját eszközökkel, ha jobbat/erősebbet akarunk.
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Dave1984 #101785 üzenetére
Valahol sejtettem, hogy nem lesz meg a kellő hozzáértés. Publikus ip címed akkor van, amikor kívülről is ugyanazon az ip-n keresztül látszol, ami a roautered admin felületén látszódik. Kívülről pl. az ipcim.com oldalon tudod megnézni. A torrent forgalmad viszont semmilyen magyarországi mobilneten nem lesz közvetlen kiengedett forgalom. Gondolom sejted miért...
-
tomp
félisten
válasz Dave1984 #101762 üzenetére
Fél év elteltével most volt frissítés. Ezek szerint ezeket az űrtechnológiai dolgokat nem sikerült még megugrani...
RTL felirat: februári indulás óta ismert hiba. App/box beállításai között kell letiltani a feliratot így az RTL-en se lesz.
Csatornalista: sehogy! Ezen is dolgoznak a "szakemberek" de hát bonyolultabb mint a visszatérő Falcon-9 rakéta vezérlése. -
Sword
őstag
válasz Dave1984 #101710 üzenetére
Attól is függ szerintem, hogy min nézed. Én 65"-ös tv-n (sajna nincs 2.5 méteresem ). Azért azon már bántó ha nem tökéletes a kép.
Azt javaslom, ne hallgass senkire. Tipegj be egy Yettelhez és nézegesd meg a falon. Ha gyorsan mozgó / változó képet nézel, gyengébb bitrate-es csatornán látni fogod miről beszélek. Ha az deal, akkor ugorj bele bátran. Vélhetően fejlesztik, ha sokat nyivákolunk talán egyszer a Spilerek és a többi is rendes minőségben mennek majd, de gondolom ehhez előfizetői bázis is kell, hogy megérje nekik...The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Katicza
tag
válasz Dave1984 #101683 üzenetére
Február óta használom, egy hónapig párhuzamosan a vodafone/upc kábel mellett, de sokkal jobb, szebb az egész. Folyamatosan van, nem szaggat, nem kockásodik, mindig volt szolgáltatás. Alkalmazás, box, neten, mobilon is szuper. Örülök, hogy megszabadultam a kábelestől.
-
Sword
őstag
válasz Dave1984 #101683 üzenetére
Nem éri el semmilyen vezetékes szolgáltatás képminőségét.
Vodafone-os kábelessel van összehasonlítási alapom.
A Tv szolgáltatás teljesen stabil. Szinten minden visszajátszható, rögzíthető, a "közszolgálati" tv-k nem.
Sok eszközre van app, ami legjobban fájó (nekem) amire nincs: apple tv...
A box nem vmi nagy durranás, a távirányitó jópofa, hogy világit. Bárhol használható, csak net kell neki.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
sfdrakex
nagyúr
-
TeeJay
félisten
-
tomp
félisten
válasz Dave1984 #89883 üzenetére
Ezen a bázison van B1, B3, B7, B20, B28!
Itt éppen nem alkalmaz a telefon CA-t és a bázis szépen át is rakott B28-ra!
A bázisállomás pontosan tudja, hogy milyen bandokra képes a telefon mivel a telefon elküldi a bázis számára ezt az infót. Ha lockoljuk a telefont egy bizonyos bandra, azt is elküldi. A telefon hiába akarna CA nélkül B3-at ha a bázis azt mondja neki, hogy NEM! Te szépen mész B20-ra vagy B28-ra mivel az infód szerint tudod.trec12
Pillanatnyi terhelés illetve a telefon tudása alapján.
pl nagy forgalom esetén ha a telefonod tud alacsony frekit is akkor átparancsolhat.
Vagy ha a bázis konfigurációja olyan, hogy aktív forgalmazás nélkül ne foglald a B3-at simán átdob B20-ra vagy akár B28-ra is. -
rin33
senior tag
válasz Dave1984 #67801 üzenetére
Poco F1. Miui ROM-mal alapból hamarabb felmegy B3-ra, Pixel Experience ROM-nál általában a B20-at preferálja de ez a jelenség itt is előfordul, pl. külföldön egyszer képes volt egy gyenge B7-es cellához ragaszkodni pedig -70dBm volt a b20. Bár emiatt nem éreztem, hogy jobban merült volna.
-
tomp
félisten
válasz Dave1984 #63212 üzenetére
S9 családra tegnap indult meg a Pie frissítés. Pár régióban(országban) már elérhető. Abba kerülhetett bele a Telenor VoLTE profil. Telenoros Pie-re még várni kell egy darabig.
Amúgy sem vesztesz sokat, hogy nincs nálad kapcsoló. Egy pár hónapig maradni fog szerintem ez a korlátozott teszt időszak. Dánoknál és norvégoknál 1évig tartott a korlátozott teszt időszak. Igaz ott a teszt időszak végén elérhető lett a VoWifi is. -
veterán
-
takcslajos1
tag
válasz Dave1984 #61158 üzenetére
Nálam se jó tegnap óta (flottás vagyok, 10-edikén délelőtt kötöttem szerződést... jó kezdet a Telenorral )
Egyébként megnéztük, más telefonon is kilépkedett az alkalmazás, ha meg akartuk nézni az előfizetésemet (Samsung S9+, LG G4, Xiaomi Redmi Note 5).Szerintem bizonyos előfizetések működnek simán, bizonyosoknál meg valami szerverhiba féle van. Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy náluk még az internet is szakadozik, és a telenor oldalát se nagyon tudják tegnap óta elérni...
-
MODERÁTOR
-
zseko
veterán
-
MODERÁTOR
-
radio100jozs
őstag
válasz Dave1984 #56783 üzenetére
Nincs semmiféle hír ennek megszüntetéséről, ráadásként a Telekomnak sem érdeke, mert ugye akkor ő is csak max 75 Mbps-es szolgáltathat a B20-on. Valszeg lehet karbantartás, de az akár lehetséges, hogy lokálisan ott más megoldás született azóta a hálózatok optimális terhelése okán.
-
PBA
aktív tag
válasz Dave1984 #56523 üzenetére
Tök mindegy, hogy poreszt nézni vagy melóhoz kell a net. Nem vállaltak 100%-os rendelkezésre állást. Az, hogy általában nincs kiesés, az egy plusz, amit kényelmesen megszoktunk. Értem, hogy kellemetlen a dolog, de számon akkor sem kérheted, mert bőven a vállalt értéken belül vannak.
-
goop
őstag
-
Bferibörs
addikt
válasz Dave1984 #53422 üzenetére
ugyan ez a hiba nálam is ( app,web), a fiókomig eljutok weben de nem tudok semmit sem kiválasztani
ezt próbáljátok meg, itt sikerült elérni
ja itt viszont nem enged belépni egyenlőre
Nem megfelelő felhasználónév vagy jelszó!
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
4Grider
nagyúr
válasz Dave1984 #50765 üzenetére
Gondolom azt tudod, hogy az S7 nem a pampák királya, mert hogy elég jól leárnyékolja saját magát a belső antennája. (Nekem is van, onnan tudom.) Kb. két kilométerrel korábban átvált 2G-re, mint a mellette lévő mifi.
Nem véletlen, hogy az autómban nem a telefonról megy a netrádió netje, hanem inkább a mifi-ről... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dave1984 #49662 üzenetére
Telekom használ és megosztják ugye a hálózatot a Telenorral. Egyébként ma is hálózatot tesztelnek, B3-ra van kenyszeritve a telo.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Maist
senior tag
válasz Dave1984 #45011 üzenetére
Van itthon egy Xiaomi redmi note 3 pro is (Kenzo verzió, csak B3-at tud), ami elvileg tudná az LTE-A-t, de az is ugyanezeket a gyászos eredményeket produkálja, mint a Redmi 3s. Ha viszont úgy mozgok itthon a Redmi 3s-el eldugott sarkokban, hogy már csak 2 pálcika lenne a B3-as 4G jelerőssége, akkor átáll B20-ra, amin rögtön jó a ping, 30-60 Mbit/s a letöltés, és 10-25 közötti a feltöltés folytonos mérésekkel, tartósan. A Huawei E5577s modemmel is ugyanez a helyzet. Ha úgy rakom le, hogy már a jel miatt a B20-ra álljon, akkor jó minden, ha nem dugom el a sarokba, akkor majdnem teljes térerővel B3-ra áll, aztán vége a dalnak, megáll a net, főleg a feltöltés. Ugyanezekkel a telefonokkal a rózsaszín konkurencia B3-on stabil 110/50, B20-on 40/25 Mbit/s-t tud itthon.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Dave1984 #42632 üzenetére
Hát magának a cellának nincs hozzá köze. Metróban is lassabb lett. Pedig a metró hálózat optikán megy. Mármint nincs közvetlen drót a telenorhoz. Volt már olyan országos hálózati hiba mikor a felszínen halt le a hálózat. Lementem a metróba és vígan üzemelt minden.
Tuti valami nagy jelentőségű eszköz halt meg Törökbálinton.szabessz
Ha a MyTV-t telenor hlózatról nézed akkor nincs számolva a forgalma. Az mindegy, hogy a telefon netkapcsolatát megosztva használod. A lényeg, hogy a telenor hálózatán keresztül megy. -
nagyúr
válasz Dave1984 #42280 üzenetére
Hát persze.
Este van, mindenki nekilátott az ingyenes mobí'net kihasználásának.Kis falunkba' max 2g van, néha 1-es "csíkkal" 4G vagy 3G, de ha használni akarnám, akkor rögtön 2g-re vált.
Telenor, de Hosted by Magyar Telekom a "speedtest.net by ookla" szerint.
0,02 down
0,05 up
ping 159msMondjuk engem ez nem hoz se' lázba, sem semmibe, lévén a garantált sebesség 0/0
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
PistiSan
addikt
válasz Dave1984 #40907 üzenetére
Szia!
Nekem is van ilyen opció a webes felületen, tehát ha jól értem akkor 1 hónapig él az ingyen 5GB, lehet hogy csak 1 alkalomra szól?
Nekem flottás Telenoros előfizetésem van, akármivel hívtam eddig az ügyfélszolgálatot, csak hebegés habogás volt, nem aktuális információkat találnak.... gondoltam én is megkérdezem itt mi lehet ez az opció.
"Díjmentes Plusz 5 GB" a csomag neve. -
asdf_
veterán
válasz Dave1984 #40905 üzenetére
A tcs.vált jel az belso felhasznalasu, neked nem kene latnod (tcs=tarifacsomag). Ha latod, hat latod, nem ertem mit kell vele foglalkozni es plane turaztatni az ufsz-t miatta. Kb. a kismilliomodik jelzo/kapcsolo amit latni a pannonline-on, de nem kene.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest