- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Dave1984 #106176 üzenetére
Igen, sajnos pont én éltem át. Az amúgy is "stabil" net mellett nem jött jól. Egyáltalán nem érdekelne, ha nem láttam volna és nem kellett volna restart.
Azt hittem mások is jelzik, hogy mi történhetett ilyen hosszú ideig. :\
Az emberek azt veszik komolyan, ami velük történik. Majd olvasgatok tovább...
Képet láttad itt?ui: Amúgy tegnapelőtt éjjel valamikor a Box frissített, ami még a TV-t is bekapcsolta (nem nálam), a nagy fényre kelt a család. Ők akkor alszanak.
-
-
-
donjohnson
addikt
-
p2pp
őstag
válasz
Dave1984 #104780 üzenetére
A Telekomnál csak a vezetékesben volt ilyen.
És ez nem vicc!
Hogy a szomszéd utcában pont ennyivel volt drágább!
Úgy látszik a Mobilon is ugyanez van, mert nincsen ott konkurencia!
Anno ezért nem lettünk Telekomosok.
Amit meg is reklamáltunk de hiába.
Lehet sokkal feljebb kellett volna reklamáni... -
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dave1984 #103654 üzenetére
Vissza kell vinni az eszközt és ki kell fizetni az igénybe vett időszakra a kedvezményes bérleti díj és a nem kedvezményes (amit a szerződés lejárta után kell fizetni) díj közti különbözetet. Ez a kötbér ennél, legalábbis mást én se találtam mikor ennek olvasgattam utána a yettelnél.
-
sb
veterán
válasz
Dave1984 #103262 üzenetére
Köszi, a router/modem tiszta volt, hogy adnak, a 1/2k-s díj nem volt az, ill. ez a hűségidő dolog a lemondás kapcsán. (1-2k-t ha fizetni kell nyilván az sem számít 3 hónapra)
Utóbbi még a kérdés továbbra is: 90 napon belül így költség nélkül lemondható?
Erre láttam a topicban ellentmondó infókat a 30e-ről - akkor ez szerelés híján már nincs ha jól értem.
Ill. még az 1-2 éves hűségről olvastam itt, hogy meg van különböztetve, ez ÁSZF szerint is így tűnik, valamiért csak az 1 évest említik költségmentesen lemondhatónak.Vezetékes Voda szolgáltatás mellett, vagy ha annyira jó akkor helyette próbálnám ki, de fogalmam sincs milyen sebesség/stabilitás lesz és HO miatt ez fontos lenne. Ezért próbálok nem beleszaladni vmi problémába ha mégsem jönne be 90 napon belül.
-
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
Dave1984 #103046 üzenetére
Előbb láttam, hogy a 3 ledből (jelerősség) csak 2 világított, ennek ellenére a sebesség jó volt és 3 sávra csatlakozott. Nem voltam a gépnél, csak a led miatt néztem rá az infóra. Fél centit igazítottam. Jelerősség max lett, (3 led és 5 csík), DE azonnal ledobott 2 sávot és csak 1 maradt. Igazítottam pár mm-t, 2 sáv lett, megint igazítottam és újra 3 sáv.
20.0MHz@800(B20) + 15.0MHz@2100(B1) + 20.0MHz@1800(B3)
4G jelerősség -94 dBmSzóval nálunk szerintem nagyon nem a használattól függ mikor mire csatlakozik, hanem a Router helyzetétől, mit lát. Ezért kellene szerintem valami jelerősítő, de itt a topikban lebeszéltek róla, mert állítólag a ZTE antennája annyira erős, hogy nem érdemes mellé külső. Bizonytalanra meg csak úgy venni azt sem tudjuk milyet kb 40 ezerért hát....
Szóval nehéz, mert ez a net és yettel visszanézős tv fontos lenne és amikor jó, akkor azzal elégedettek vagyunk. Elfogadtam már azt a limitet, hogy nem lehet pl 200 a 2-3 km táv miatt, de amikor tudja a 140/30-at és néha leesne 80-90/20-ra, akkor már abba is bele tudnék törődni. Amikor ezek helyett x nap után fél-1 napig csak úgy 1 Mbit/s-re esik le és nincs jel a tv-n, akkor az tuti, hogy nem a túlterheltség miatt van. Mert azt mondták. Érdekes módon, amikor jelentjük a hibát, akkor pár napig hibátlan lesz minden. Ilyenkor pár napig nem túlterhelt? "Leveszik kis időre Sanyikáról a prioritást?"
Tegnapelőtt ráküldtek a ZTE-re egy másik FW-t. -
donjohnson
addikt
válasz
Dave1984 #102858 üzenetére
az ázsia expressz-t a tv2 honlapján se lehet visszanézni valamiért, viszont a szerencsekereket és a mutasd a hangod-at igen. azoknál vannak teljes adások felrakva.
-
Landsmann
addikt
válasz
Dave1984 #102825 üzenetére
Mondjuk engem nem tudnak kecsegtetni, szinte egyáltalán nem nézek tévét. Van hogy hetekig be sincs kapcsolva. Egyszerűen alig találok fogyasztható tartalmat. Discovery, NatGeo és a Spektrum ami nézésre esélyes nálam. A többi csak akkor, ha unalmamban kapcsolgatom és elkapok valami nézhető műsort. De ezek a celebgyártó tehtségtelenkutató meg főzős műsorok úgy taszítanak, hogy el sem tudom mondani.
-
Sword
őstag
válasz
Dave1984 #102748 üzenetére
ZTE MC801A ?
Ezt találtam róla:
* Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac/ax(WiFi 6), dual-band, 4 x 4 MIMO* WiFi 5GHz: up to 80MHz, 2 x 2 MIMO, up to 1.2Gb/s
* WiFi 2.4GHz: up to 40MHz, 2 x 2 MIMO, up to 575Mb/shttps://www.4gltemall.com/zte-mc801a.html
Engem még az érdekelne, hogy a kültéri antennás megoldással szemben (nálam egy Nokia van) mekkora a hátránya egy ilyen beltéri routernek...
-
4Grider
félisten
válasz
Dave1984 #102748 üzenetére
Sokra mész azzal, ha tudod, hogy ennek az eszköznek 1.775 Gbps az elméleti maximális wifi átviteli sebessége, ha egyszer soha nem lehet elérni nem laboratóriumi körülmények között ezt a sebességet, de még csak megközelíteni sem. Mert nem olyan adaptered lesz és mert nincs nálad sem rádiócsend.
-
Katicza
tag
válasz
Dave1984 #102707 üzenetére
Csak a ZTE routert választhattad? Én a TP-Linket kaptam és ugyanekkora panelt szépen beterít. Folyosón is elég messze el tudok menni és még látom a wifijét. Amúgy a mai napig nem tudtam kinyomozni melyik miben jobb vagy kevésbé jobb. Semmi összehasonlító írást nem találtam róluk. Yettel oldalon is még ez a két eszköz van kint nem csak a ZTE.
-
4Grider
félisten
válasz
Dave1984 #102707 üzenetére
Ezeknek az eszközöknek csak egy erősségük van, a modemük. Erre hegyezték ki az egészet, sem natolásban, sem wifiben nem jeleskednek. Ugyanaz itt is a helyzet, mint a vezetékes szolgáltatók eszközeivel (ont-ok, gw-ek): A lényeget (internet elérés) megoldják, minden további funkciót meg meg lehet oldani saját eszközökkel, ha jobbat/erősebbet akarunk.
-
-
4Grider
félisten
válasz
Dave1984 #101785 üzenetére
Valahol sejtettem, hogy nem lesz meg a kellő hozzáértés. Publikus ip címed akkor van, amikor kívülről is ugyanazon az ip-n keresztül látszol, ami a roautered admin felületén látszódik. Kívülről pl. az ipcim.com oldalon tudod megnézni. A torrent forgalmad viszont semmilyen magyarországi mobilneten nem lesz közvetlen kiengedett forgalom. Gondolom sejted miért...
-
tomp
félisten
válasz
Dave1984 #101762 üzenetére
Fél év elteltével most volt frissítés. Ezek szerint ezeket az űrtechnológiai dolgokat nem sikerült még megugrani...
RTL felirat: februári indulás óta ismert hiba. App/box beállításai között kell letiltani a feliratot így az RTL-en se lesz.
Csatornalista: sehogy! Ezen is dolgoznak a "szakemberek" de hát bonyolultabb mint a visszatérő Falcon-9 rakéta vezérlése. -
Sword
őstag
válasz
Dave1984 #101710 üzenetére
Attól is függ szerintem, hogy min nézed. Én 65"-ös tv-n (sajna nincs 2.5 méteresem
). Azért azon már bántó ha nem tökéletes a kép.
Azt javaslom, ne hallgass senkire. Tipegj be egy Yettelhez és nézegesd meg a falon. Ha gyorsan mozgó / változó képet nézel, gyengébb bitrate-es csatornán látni fogod miről beszélek. Ha az deal, akkor ugorj bele bátran. Vélhetően fejlesztik, ha sokat nyivákolunk talán egyszer a Spilerek és a többi is rendes minőségben mennek majd, de gondolom ehhez előfizetői bázis is kell, hogy megérje nekik... -
Katicza
tag
válasz
Dave1984 #101683 üzenetére
Február óta használom, egy hónapig párhuzamosan a vodafone/upc kábel mellett, de sokkal jobb, szebb az egész. Folyamatosan van, nem szaggat, nem kockásodik, mindig volt szolgáltatás. Alkalmazás, box, neten, mobilon is szuper. Örülök, hogy megszabadultam a kábelestől.
-
Sword
őstag
válasz
Dave1984 #101683 üzenetére
Nem éri el semmilyen vezetékes szolgáltatás képminőségét.
Vodafone-os kábelessel van összehasonlítási alapom.
A Tv szolgáltatás teljesen stabil. Szinten minden visszajátszható, rögzíthető, a "közszolgálati" tv-k nem.
Sok eszközre van app, ami legjobban fájó (nekem) amire nincs: apple tv...
A box nem vmi nagy durranás, a távirányitó jópofa, hogy világit. Bárhol használható, csak net kell neki. -
tomp
félisten
válasz
Dave1984 #89883 üzenetére
Ezen a bázison van B1, B3, B7, B20, B28!
Itt éppen nem alkalmaz a telefon CA-t és a bázis szépen át is rakott B28-ra!
A bázisállomás pontosan tudja, hogy milyen bandokra képes a telefon mivel a telefon elküldi a bázis számára ezt az infót. Ha lockoljuk a telefont egy bizonyos bandra, azt is elküldi. A telefon hiába akarna CA nélkül B3-at ha a bázis azt mondja neki, hogy NEM! Te szépen mész B20-ra vagy B28-ra mivel az infód szerint tudod.trec12
Pillanatnyi terhelés illetve a telefon tudása alapján.
pl nagy forgalom esetén ha a telefonod tud alacsony frekit is akkor átparancsolhat.
Vagy ha a bázis konfigurációja olyan, hogy aktív forgalmazás nélkül ne foglald a B3-at simán átdob B20-ra vagy akár B28-ra is. -
rin33
senior tag
válasz
Dave1984 #67801 üzenetére
Poco F1. Miui ROM-mal alapból hamarabb felmegy B3-ra, Pixel Experience ROM-nál általában a B20-at preferálja de ez a jelenség itt is előfordul, pl. külföldön egyszer képes volt egy gyenge B7-es cellához ragaszkodni pedig -70dBm volt a b20. Bár emiatt nem éreztem, hogy jobban merült volna.
-
tomp
félisten
válasz
Dave1984 #63212 üzenetére
S9 családra tegnap indult meg a Pie frissítés. Pár régióban(országban) már elérhető. Abba kerülhetett bele a Telenor VoLTE profil. Telenoros Pie-re még várni kell egy darabig.
Amúgy sem vesztesz sokat, hogy nincs nálad kapcsoló. Egy pár hónapig maradni fog szerintem ez a korlátozott teszt időszak. Dánoknál és norvégoknál 1évig tartott a korlátozott teszt időszak. Igaz ott a teszt időszak végén elérhető lett a VoWifi is. -
-
takcslajos1
tag
válasz
Dave1984 #61158 üzenetére
Nálam se jó tegnap óta (flottás vagyok, 10-edikén délelőtt kötöttem szerződést... jó kezdet a Telenorral
)
Egyébként megnéztük, más telefonon is kilépkedett az alkalmazás, ha meg akartuk nézni az előfizetésemet (Samsung S9+, LG G4, Xiaomi Redmi Note 5).Szerintem bizonyos előfizetések működnek simán, bizonyosoknál meg valami szerverhiba féle van. Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy náluk még az internet is szakadozik, és a telenor oldalát se nagyon tudják tegnap óta elérni...
-
-
zseko
veterán
-
-
radio100jozs
őstag
válasz
Dave1984 #56783 üzenetére
Nincs semmiféle hír ennek megszüntetéséről, ráadásként a Telekomnak sem érdeke, mert ugye akkor ő is csak max 75 Mbps-es szolgáltathat a B20-on. Valszeg lehet karbantartás, de az akár lehetséges, hogy lokálisan ott más megoldás született azóta a hálózatok optimális terhelése okán.
-
PBA
aktív tag
válasz
Dave1984 #56523 üzenetére
Tök mindegy, hogy poreszt nézni vagy melóhoz kell a net. Nem vállaltak 100%-os rendelkezésre állást. Az, hogy általában nincs kiesés, az egy plusz, amit kényelmesen megszoktunk. Értem, hogy kellemetlen a dolog, de számon akkor sem kérheted, mert bőven a vállalt értéken belül vannak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest