- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
Dave1984 #103046 üzenetére
Előbb láttam, hogy a 3 ledből (jelerősség) csak 2 világított, ennek ellenére a sebesség jó volt és 3 sávra csatlakozott. Nem voltam a gépnél, csak a led miatt néztem rá az infóra. Fél centit igazítottam. Jelerősség max lett, (3 led és 5 csík), DE azonnal ledobott 2 sávot és csak 1 maradt. Igazítottam pár mm-t, 2 sáv lett, megint igazítottam és újra 3 sáv.
20.0MHz@800(B20) + 15.0MHz@2100(B1) + 20.0MHz@1800(B3)
4G jelerősség -94 dBmSzóval nálunk szerintem nagyon nem a használattól függ mikor mire csatlakozik, hanem a Router helyzetétől, mit lát. Ezért kellene szerintem valami jelerősítő, de itt a topikban lebeszéltek róla, mert állítólag a ZTE antennája annyira erős, hogy nem érdemes mellé külső. Bizonytalanra meg csak úgy venni azt sem tudjuk milyet kb 40 ezerért hát....
Szóval nehéz, mert ez a net és yettel visszanézős tv fontos lenne és amikor jó, akkor azzal elégedettek vagyunk. Elfogadtam már azt a limitet, hogy nem lehet pl 200 a 2-3 km táv miatt, de amikor tudja a 140/30-at és néha leesne 80-90/20-ra, akkor már abba is bele tudnék törődni. Amikor ezek helyett x nap után fél-1 napig csak úgy 1 Mbit/s-re esik le és nincs jel a tv-n, akkor az tuti, hogy nem a túlterheltség miatt van. Mert azt mondták. Érdekes módon, amikor jelentjük a hibát, akkor pár napig hibátlan lesz minden. Ilyenkor pár napig nem túlterhelt? "Leveszik kis időre Sanyikáról a prioritást?"
Tegnapelőtt ráküldtek a ZTE-re egy másik FW-t. -
donjohnson
addikt
válasz
Dave1984 #102858 üzenetére
az ázsia expressz-t a tv2 honlapján se lehet visszanézni valamiért, viszont a szerencsekereket és a mutasd a hangod-at igen. azoknál vannak teljes adások felrakva.
-
Landsmann
addikt
válasz
Dave1984 #102825 üzenetére
Mondjuk engem nem tudnak kecsegtetni, szinte egyáltalán nem nézek tévét. Van hogy hetekig be sincs kapcsolva. Egyszerűen alig találok fogyasztható tartalmat. Discovery, NatGeo és a Spektrum ami nézésre esélyes nálam. A többi csak akkor, ha unalmamban kapcsolgatom és elkapok valami nézhető műsort. De ezek a celebgyártó tehtségtelenkutató meg főzős műsorok úgy taszítanak, hogy el sem tudom mondani.
-
Sword
őstag
válasz
Dave1984 #102748 üzenetére
ZTE MC801A ?
Ezt találtam róla:
* Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac/ax(WiFi 6), dual-band, 4 x 4 MIMO* WiFi 5GHz: up to 80MHz, 2 x 2 MIMO, up to 1.2Gb/s
* WiFi 2.4GHz: up to 40MHz, 2 x 2 MIMO, up to 575Mb/shttps://www.4gltemall.com/zte-mc801a.html
Engem még az érdekelne, hogy a kültéri antennás megoldással szemben (nálam egy Nokia van) mekkora a hátránya egy ilyen beltéri routernek...
-
4Grider
nagyúr
válasz
Dave1984 #102748 üzenetére
Sokra mész azzal, ha tudod, hogy ennek az eszköznek 1.775 Gbps az elméleti maximális wifi átviteli sebessége, ha egyszer soha nem lehet elérni nem laboratóriumi körülmények között ezt a sebességet, de még csak megközelíteni sem. Mert nem olyan adaptered lesz és mert nincs nálad sem rádiócsend.
-
Katicza
tag
válasz
Dave1984 #102707 üzenetére
Csak a ZTE routert választhattad? Én a TP-Linket kaptam és ugyanekkora panelt szépen beterít. Folyosón is elég messze el tudok menni és még látom a wifijét. Amúgy a mai napig nem tudtam kinyomozni melyik miben jobb vagy kevésbé jobb. Semmi összehasonlító írást nem találtam róluk. Yettel oldalon is még ez a két eszköz van kint nem csak a ZTE.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Dave1984 #102707 üzenetére
Ezeknek az eszközöknek csak egy erősségük van, a modemük. Erre hegyezték ki az egészet, sem natolásban, sem wifiben nem jeleskednek. Ugyanaz itt is a helyzet, mint a vezetékes szolgáltatók eszközeivel (ont-ok, gw-ek): A lényeget (internet elérés) megoldják, minden további funkciót meg meg lehet oldani saját eszközökkel, ha jobbat/erősebbet akarunk.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Dave1984 #101785 üzenetére
Valahol sejtettem, hogy nem lesz meg a kellő hozzáértés. Publikus ip címed akkor van, amikor kívülről is ugyanazon az ip-n keresztül látszol, ami a roautered admin felületén látszódik. Kívülről pl. az ipcim.com oldalon tudod megnézni. A torrent forgalmad viszont semmilyen magyarországi mobilneten nem lesz közvetlen kiengedett forgalom. Gondolom sejted miért...
-
tomp
félisten
válasz
Dave1984 #101762 üzenetére
Fél év elteltével most volt frissítés. Ezek szerint ezeket az űrtechnológiai dolgokat nem sikerült még megugrani...
RTL felirat: februári indulás óta ismert hiba. App/box beállításai között kell letiltani a feliratot így az RTL-en se lesz.
Csatornalista: sehogy! Ezen is dolgoznak a "szakemberek" de hát bonyolultabb mint a visszatérő Falcon-9 rakéta vezérlése. -
Sword
őstag
válasz
Dave1984 #101710 üzenetére
Attól is függ szerintem, hogy min nézed. Én 65"-ös tv-n (sajna nincs 2.5 méteresem
). Azért azon már bántó ha nem tökéletes a kép.
Azt javaslom, ne hallgass senkire. Tipegj be egy Yettelhez és nézegesd meg a falon. Ha gyorsan mozgó / változó képet nézel, gyengébb bitrate-es csatornán látni fogod miről beszélek. Ha az deal, akkor ugorj bele bátran. Vélhetően fejlesztik, ha sokat nyivákolunk talán egyszer a Spilerek és a többi is rendes minőségben mennek majd, de gondolom ehhez előfizetői bázis is kell, hogy megérje nekik... -
Katicza
tag
válasz
Dave1984 #101683 üzenetére
Február óta használom, egy hónapig párhuzamosan a vodafone/upc kábel mellett, de sokkal jobb, szebb az egész. Folyamatosan van, nem szaggat, nem kockásodik, mindig volt szolgáltatás. Alkalmazás, box, neten, mobilon is szuper. Örülök, hogy megszabadultam a kábelestől.
-
Sword
őstag
válasz
Dave1984 #101683 üzenetére
Nem éri el semmilyen vezetékes szolgáltatás képminőségét.
Vodafone-os kábelessel van összehasonlítási alapom.
A Tv szolgáltatás teljesen stabil. Szinten minden visszajátszható, rögzíthető, a "közszolgálati" tv-k nem.
Sok eszközre van app, ami legjobban fájó (nekem) amire nincs: apple tv...
A box nem vmi nagy durranás, a távirányitó jópofa, hogy világit. Bárhol használható, csak net kell neki. -
tomp
félisten
válasz
Dave1984 #89883 üzenetére
Ezen a bázison van B1, B3, B7, B20, B28!
Itt éppen nem alkalmaz a telefon CA-t és a bázis szépen át is rakott B28-ra!
A bázisállomás pontosan tudja, hogy milyen bandokra képes a telefon mivel a telefon elküldi a bázis számára ezt az infót. Ha lockoljuk a telefont egy bizonyos bandra, azt is elküldi. A telefon hiába akarna CA nélkül B3-at ha a bázis azt mondja neki, hogy NEM! Te szépen mész B20-ra vagy B28-ra mivel az infód szerint tudod.trec12
Pillanatnyi terhelés illetve a telefon tudása alapján.
pl nagy forgalom esetén ha a telefonod tud alacsony frekit is akkor átparancsolhat.
Vagy ha a bázis konfigurációja olyan, hogy aktív forgalmazás nélkül ne foglald a B3-at simán átdob B20-ra vagy akár B28-ra is. -
rin33
senior tag
válasz
Dave1984 #67801 üzenetére
Poco F1. Miui ROM-mal alapból hamarabb felmegy B3-ra, Pixel Experience ROM-nál általában a B20-at preferálja de ez a jelenség itt is előfordul, pl. külföldön egyszer képes volt egy gyenge B7-es cellához ragaszkodni pedig -70dBm volt a b20. Bár emiatt nem éreztem, hogy jobban merült volna.
-
tomp
félisten
válasz
Dave1984 #63212 üzenetére
S9 családra tegnap indult meg a Pie frissítés. Pár régióban(országban) már elérhető. Abba kerülhetett bele a Telenor VoLTE profil. Telenoros Pie-re még várni kell egy darabig.
Amúgy sem vesztesz sokat, hogy nincs nálad kapcsoló. Egy pár hónapig maradni fog szerintem ez a korlátozott teszt időszak. Dánoknál és norvégoknál 1évig tartott a korlátozott teszt időszak. Igaz ott a teszt időszak végén elérhető lett a VoWifi is. -
-
takcslajos1
tag
válasz
Dave1984 #61158 üzenetére
Nálam se jó tegnap óta (flottás vagyok, 10-edikén délelőtt kötöttem szerződést... jó kezdet a Telenorral
)
Egyébként megnéztük, más telefonon is kilépkedett az alkalmazás, ha meg akartuk nézni az előfizetésemet (Samsung S9+, LG G4, Xiaomi Redmi Note 5).Szerintem bizonyos előfizetések működnek simán, bizonyosoknál meg valami szerverhiba féle van. Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy náluk még az internet is szakadozik, és a telenor oldalát se nagyon tudják tegnap óta elérni...
-
-
zseko
veterán
-
-
radio100jozs
őstag
válasz
Dave1984 #56783 üzenetére
Nincs semmiféle hír ennek megszüntetéséről, ráadásként a Telekomnak sem érdeke, mert ugye akkor ő is csak max 75 Mbps-es szolgáltathat a B20-on. Valszeg lehet karbantartás, de az akár lehetséges, hogy lokálisan ott más megoldás született azóta a hálózatok optimális terhelése okán.
-
PBA
aktív tag
válasz
Dave1984 #56523 üzenetére
Tök mindegy, hogy poreszt nézni vagy melóhoz kell a net. Nem vállaltak 100%-os rendelkezésre állást. Az, hogy általában nincs kiesés, az egy plusz, amit kényelmesen megszoktunk. Értem, hogy kellemetlen a dolog, de számon akkor sem kérheted, mert bőven a vállalt értéken belül vannak.
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
Dave1984 #53422 üzenetére
ugyan ez a hiba nálam is ( app,web), a fiókomig eljutok weben de nem tudok semmit sem kiválasztani
ezt próbáljátok meg, itt sikerült elérni
ja itt viszont nem enged belépni egyenlőre
Nem megfelelő felhasználónév vagy jelszó!
-
4Grider
nagyúr
válasz
Dave1984 #50765 üzenetére
Gondolom azt tudod, hogy az S7 nem a pampák királya, mert hogy elég jól leárnyékolja saját magát a belső antennája. (Nekem is van, onnan tudom.) Kb. két kilométerrel korábban átvált 2G-re, mint a mellette lévő mifi.
Nem véletlen, hogy az autómban nem a telefonról megy a netrádió netje, hanem inkább a mifi-ről... -
Maist
senior tag
válasz
Dave1984 #45011 üzenetére
Van itthon egy Xiaomi redmi note 3 pro is (Kenzo verzió, csak B3-at tud), ami elvileg tudná az LTE-A-t, de az is ugyanezeket a gyászos eredményeket produkálja, mint a Redmi 3s. Ha viszont úgy mozgok itthon a Redmi 3s-el eldugott sarkokban, hogy már csak 2 pálcika lenne a B3-as 4G jelerőssége, akkor átáll B20-ra, amin rögtön jó a ping, 30-60 Mbit/s a letöltés, és 10-25 közötti a feltöltés folytonos mérésekkel, tartósan. A Huawei E5577s modemmel is ugyanez a helyzet. Ha úgy rakom le, hogy már a jel miatt a B20-ra álljon, akkor jó minden, ha nem dugom el a sarokba, akkor majdnem teljes térerővel B3-ra áll, aztán vége a dalnak, megáll a net, főleg a feltöltés. Ugyanezekkel a telefonokkal a rózsaszín konkurencia B3-on stabil 110/50, B20-on 40/25 Mbit/s-t tud itthon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- XIAOMI Outdoor Camera Base Station
- Hibátlan - CORSAIR 550W CX-M Series CX550M moduláris ATX tápegység - új kiadás
- Eladó számítógép, és monitor! (RTX 2060S, Ryzen 5 3600, LC27RG50FQVXEN)
- Szépséghibás, olcsósított Be Quiet! Pure Base 500DX gazdát keres!
- Dell Latitude 5300 /I5-8350U/8GB/256GB SSD/13.3"FHD ÉRINTŐS garanciás laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest