- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
-Mosquito- #97054 üzenetére
winbox, -Mosquito- köszönöm. Igen a telefonbeállítás ez:
Viszont van ebben a csoportban egy Samsung Galaxy A53 fórumlakó társunk, neki sem megy sehol a Yetteles 5G a Samsung A53 telefonján ott, ahol másik telefonján működik az 5G. (Nekem nincs másik 5G képes telóm hogy kísérletezni tudjak)
Írtam ez ügyben a Samsungnak, hogy valami nem kerek a telefon 5G képességével kapcsolatban.
Ezt válaszolták:
"Köszönjük megkeresését.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy ebben az esetben a szolgáltató felé szükséges jeleznie.
Mivel az 5 G kapcsolatot ők szolgáltatják a készülékre."Tehát visszadobták a labdát a Yettelnek.
Szerintetek mit csináljak? Írjak a Yettelnek, hogy a Yettel üzletben, felárral és 2 év hűség megkötésével vásároltam, az ő ajánlásukkal egy 5G képes telefont, ami nem csatlakozik a Yettel 5G hálózatára?
Írok én, csak hová írjak? Tud valaki az elérhetőségben segíteni? Köszönöm ha igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest