Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
malnabokor #81976 üzenetére
Nem értem, abban nincs 5G?
-
válasz
malnabokor #81976 üzenetére
Igen ez meg az esim tart vissza egy I13-tól, majd ha megjelenik
-
válasz
malnabokor #81971 üzenetére
Ez 5G?
-
4Grider
nagyúr
válasz
malnabokor #81971 üzenetére
3-4 éve ezeket ideiglenes toronynak kezdték el építgetni, ma már a többségük egész évben működik, nyáron többnyire bekapcsolt B7-el, ami igen szép sebességet tud.
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor #81604 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Peltár #81966 üzenetére
"...egy USB 2.0 HSPDA kütyű van hozzá.."
Amit nagy valószínűséggel 2022.04.08.-től már nem fog tudni használni, mivel tervezik a 3G lekapcsolását (telekom már elkezde, voda a fenti dátumtól tuti lekapcsolja-cseheknél már lekacsolták, meglepne ha a telenor meghagyná a 3G-t). -
tomp
félisten
válasz
Peltár #81966 üzenetére
Szia!
Nagyon hasznos a CellMapper alkalmazás androidra. Mutat mindent!
Lakásban azért lehet jobb vétel mert az esetleges jel visszapattanás miatt javulhat a vétel.
-51dBm a max jelerősség. -125dBm a gyakorlati 0 térerő. -120dBm mellett már csak VoLTE hívás megy.
Beltéri "UFO" antennával sugározva lehet mérni -46dBm jelerősséget is de ez már nagyon erős jel. -
asdf_
veterán
válasz
Peltár #81966 üzenetére
Nálam ott akad el ez a történet, hogy mibe dugja azt az USB2-es eszközt? Nyilván valamit számítógépbe, de az egyhavi windows update több, mint az a 3-500 MB, amit írtál éves használatra (ha meg tényleg csak ennyi net kell neki, akkor arra emg Dominó maraton a megoldás).
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hol tudnám megnézni hogy a Telenornak hol vannak tornyai, azokon milyen szolgáltatást tud nyújtani, 2G 3G 4g (LTE) milyen térerővel tud aktuálisan, illetve mi lenne a max. Illetve ha légvonalban 1200m egy toronytól a távolság milyen értékek számítanak jónak.
Ezen a tornyon nagy valószínűség szerint nincs 4g LTE szolgáltatás.
Jelen érték -104 dBm 15 asu.
Vodánál ugyan ez Fix 3G esetén -86 dbm 34 asu
Mind a kettő beltérben.
Egy 78 éves roppant makacs családtagom kártyás feltöltős internethez ragaszkodik mert nagyon nagyon keveset internetezik egy USB 2.0 HSPDA kütyű van hozzá, de a Telenornak
itt egy tornyáról tudok ami meg lassú akár mivel is mérem.
Szeretnék a családtagnak segíteni valahogy.
A Vodának 2 tornya is van azok tudják az 4G LTE szabványt viszont 2x-3x messzebb vannak.
Milyen appal kéne mérni ami tuti biztos?
Utolsó kérdés -86 dbm 34 asu esetén mi az asu mi a jó a kisebb, vagy nagyobb érték a dbm esetén a kisebb mínusz előjelű a jó érték azt elméletileg tudom, bár azt nem értem hogy a lakásban hogyan lehet jobb egy mérés mint ugyan ott kint a szabadban kertes ház.
Nem igazán hiszem hogy a Telenor itt nagyon akarna fejleszteni, mert mindenki UPC-Voda kábeles neten lóg, kivétel a családtag aki arrébb lakik és hajthatatlanul makacs, mondjuk az éves adatforgalma 300-500Mb között van. -
DavTitan
csendes tag
Üdv. Flottás előfizetésről kártyásra váltás díjmentes? 11 hónap-ot kötöttem rá, de elég rossz konstrukció. A Pannon oldalán nem találtam erről infót.
köszi előre is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest