- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
válasz
Brownie0306 #16298 üzenetére
Penny
-
válasz
Brownie0306 #16298 üzenetére
Half-x
Gaborics: np
-
Brownie0306
csendes tag
x-metal szemüvegek közül melyik a legalkalmasabb egy keskeny fejű illetőnek??
-
Gaborics
csendes tag
Ez tök jó csak kicsit drága.
http://www.ebay.com/itm/Orbital-Gaskets-fits-Oakley-Juliet-Penny-X-Metal-XX-/250979647557?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item80138082d4#ht_5350wt_1139
-
X-metal
tag
válasz
Brownie0306 #16290 üzenetére
Most nem állok neki újra fotózni, de itt egy kép amin egy Juliet, meg egy XX van.
-
válasz
Brownie0306 #16290 üzenetére
Az Xx magasságából vegyél el 3-4 mm-t.
-
Brownie0306
csendes tag
holnap megyek felpróbálni egy juliet-et. ha jól áll akkor van valamelyikőtöknek eladó, olyan ami nincs szintereztetve, a gumik rendbenvannak rajta, és a lencse is szép állapotú?
jah mégegy: ezt a távtartós dolgot valaki elmagyarázná? ez egy gumi, vagy a 2 lencse közötti rész, vagy mi, és honnan tudom h amit próbálok majd abban milyen van?? illetve úgy láttam van olyan aminek hajított a szára és van aminek nem. aminek nincs benne az a "sikán" felülnézetben, az igazából a fülnél ugyanolyan keskeny, csak a halántéknál nem olyan széles?
tomtiral: szépen kipofoztad a TEN-t
-
tomtrial
tag
válasz
TayRol #16284 üzenetére
Kicsit megmókoltam a matt fekete Ten-emet
Ilyen volt: [link]
Fogtam az ikont és egy éles műanyag késsel lekapargáltam róla a fekete festéket. Meglepődtem mert szépen le is pattogott
Szerintem jobban néz ki így mint korom feketén.
Szerk: sorry, nem TayRol-nak válaszoltam, véletlen félrekatt
-
Cold5
senior tag
válasz
PowerBuldog #16270 üzenetére
Nekem van MotoGP Holbrook. Én ritkán hordom havas időben, csak ha süt a nap. Akkor nagyon jól jön tompítja az erős fényt és a színek is megmaradnak.
Húúú de hülyén hangzik ez így...
Van egy 24K lencsém egy gogglesbe, ott pl. inkább a kontraszt a jobb, viszont a színek mintha már nem lennének annyira szépek.
-
X-metal
tag
válasz
TayRol #16260 üzenetére
Az R1 elég nagy szemüveg, de pont nem ideális szélesebb-kerekebb fejre, mert akkor feszül-stresszelődik, és attól reped meg a lencséje.
R1-et csak az vegyen, aki ha felveszi, akkor nem feszül rá a két szár a fejére.
Különben ha nincs másik szemüvege, és csak azt hordja, akkor 2-3 havonta vehet bele új lencsét.
Nekem mázlim van, mert azt mondják jól áll, és pont a fejemre illik.
Így a lencséim is tartósak.Tehát minden R1-et tessék nekem eladni.
Illetve ha valaki tud szerezni R1-et, és nem jó neki, szivesen adok érte XX-et.Koxx: Még nincs ajánlat. Hero-t meg csak akkor veszek, ha ez elment.
Amúgy ha kivársz, 270$+ 35$ postáért is lehet venni. Legalábbis az elmúlt 2 hétben kettőt is ennyiért adtak el. -
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog #16270 üzenetére
nem, nekem ilyen Holbrookom van (illetve mar csak volt).
talán levicsnek van.
-
Maka04
újonc
http://www.ebay.com/itm/150752924036?_trksid=p5197.c0.m619
-
Maka04
újonc
Sziasztok! Ezt a szemüveget rendelném ebayrol és kérném a segitségeteket hogy biztos nem hamisitvány.
Köszi! -
válasz
riszter #16258 üzenetére
Az XX lencséje kicsivel magasabb mint a julié. R1 talán még nagyobb, de erről majd nyilatkoznak a romeo tulajok.
X-metal: tudom azt mondtad nem veszel több szemüt, erre nem csapsz le? postával is csak $343 lenne [link]. Ha jól állna és lenne most hirtelen ennyi pénzem azonnal ütném
-
riszter
senior tag
Lehet amatőr kérdés?
Az x-metal XX - Juli - Romeo1 milyen viszonyban állnak egymáshoz képest méretben?
Mert szeretnék nyárra fémkeretes szemüt mindenképp, csak eddig Julit tudtam próbálni a Lab-ban és az kicsi a fejemre. Xsquared meg nagyon szögletes annyira nem jön be. -
SupaCow
aktív tag
X-metal Grat a Fehér juliához
A szegecselést szinter után hol csináltatod? Mindig mész a Labba? vagy mát otthon van hozzá rutin+ szerszámok?15 perce értem haza. Itt Dunaújvárosban esik a hó, és én nem szaroztam leszálltam a buszról és feltoltam a Jawbone-t a fejemre. A tökömse hunyorog. Felhúztam a Bandito oakley kendőm az arcomra, aztán úgy rúgtam a havat hazafelé
tökkeményvagyok
Lehet átrakom a persimon lencsét a jawboneba hóesős napokra.
-
X-metal
tag
Ez a 24K XX elég ramaty állapotban van a leírással ellentétben.
A lencse karcos, a lencsebefogók felül szintén karcosak, és a szárak végén az aranyozás is odavan. Ajánlottam érte 40-et, nem adta...Koxx: Én is 50-ért vettem az enyémet MarcsiRuby-tól.
Nyár elején még 70-et kért érte,
Aztán december elején odaadta 50-ért úgy, hogy közben vett bele vadi új lencsét.
Annak nagyon őrültem. -
válasz
TayRol #16243 üzenetére
Így valóban nehéz lesz találni. Itt egy régebbi juli [link] bár ennek a lencséje sztem kuka.
Asszem erre a 24K goldra rákérdezek mennyit enged a feléből.
Ilyen spéci gold lencsét még nem láttam
[link] az a baj, hogy ezeket iszonyat lelakták, sokszor 10e ft-ot se érnek.
PowerBuldog: penny nem kell, dollár viszont annál több
napey: nm
X-metal: hehh, akkor meg mit akar, gondolom nem volt nagy szaki a srác. Én 50k-ért adtam el pár éve, de úgy, hogy 3x volt rajtam. Igaz akkor még nem volt ritkaság.
Nem tudjátok ki árulja? [link]
-
napey
tag
Hogy ez mennyire tetszik nekem! és most annyi mint kint
Érdemes Oakley cipőt venni?
kösz a linket koxx -
PowerBuldog
veterán
Penny-t valaki?
-
TayRol
nagyúr
válasz
X-metal #16241 üzenetére
vaterat nem szoktam nezni, ezt elismerem.
leragadtam a kulfoldi oldalaknal, a 380 usd es afolotti áraknál.jah, azert irtam be mert tobb szem tobbet lat, es az elmult idoszak alapjan neked valami hihetetlen erzeked van az olcso, jo aru x-metal szemuvegekhez.
koxx: koszi, de ez az egyetlen szin amit sosem vennék fel. arany.
nem akarok egy hibátlan szemuveget atfujatni. -
válasz
PowerBuldog #16236 üzenetére
TayRol: nehogy azt hidd, vesz másik vitrint
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog #16227 üzenetére
nekem van egy, imadom, szerintem jol is all.
egy olcso XX-et is linkelhetne mar valaki!
-
X-metal
tag
Hát, tegnap megfogadtam, hogy nem veszek több szemüveget, de ezt muszáj volt még.
15.000 kemény magyar forintra alkudtam le.
Elég ramaty állapotban volt, de a két plasma lencsebefogo hibátlan, így azok belekerültek a másik TIO2-m be. Ami mostmár makulátlan.
A lencséje a kukába, az alkatrészei pedig mennek szinterre valószínűleg.
Vagy talán felteszem az ebay-re. Még nem tudom. -
napey
tag
ki szerezte meg totyageri TiO2 XX -ét? persze semmi közöm hozzá, csak hát a kíváncsiság
-
válasz
Mert a többségnek sztem bénán áll a fején. (tisztelet a kivételnek, hori az egyik
)
-
hori13
tag
válasz
Én nagyon szeretem az X Squaredet csak sajnos anyagilg padlón vagyok és nem tudok többet venni
Már az is örömet okoz, hogy a sógórnőmnek rendelhettem egy Jupitert
-
PowerBuldog
veterán
X-SQUARED-re amúgy miért nem vagytok ráizgulva?
-
X-metal
tag
A postázást is lebeszélem előre............
15 napon belül itt van, ha úgy kéred.
Mivel a feladás előtt leveleztél vele, és ennek nyoma van, nem tudsz rosszul járni.21 napig nem veheti fel a pénzt, 45 napig jelezheted ha hibádzik valami.
Én még mindig visszakaptam, ha valami gáz volt.
Beletelik pár napba, de visszakapod. -
válasz
X-metal #16224 üzenetére
"És ne felejts el, hogy a PayPal 21 napig visszatartja a pénzedet.
Ha bármi gáz van, akkor visszakéred."Na azért ez nem ilyen egyszerű, elad neked egy fake szemüveget, kifizeted neki mondjuk 02.01-én, feladja 02.08.-án vmi szar lassú postával, megkapod 23.-án. Innentől kezdve, b.szhatod
addigra felvette a pénzt. Nem mondom, hogy ez az általános, de oda kell figyelni kitől és mit vesz az ember.
-
X-metal
tag
Nem egy 0 Feedback-es eladótól vásároltam már. Mindig nagyon jól jártam.
Képeket is lehet tőle kérni pluszban, postázást is meg lehet beszélni.
Ha nem küld, vagy nem postáz, akkor nyilván hagyom...És ne felejts el, hogy a PayPal 21 napig visszatartja a pénzedet.
Ha bármi gáz van, akkor visszakéred.Én azt gondolom, hogy ilyen indokokkal nagyon jó lehetőségeket szalaszthat el az ember.
Persze senkit nem bátorítok!!!
Mindenki gondolja meg,mi az a kockázat, amit be mer vállalni.
-
válasz
Brownie0306 #16221 üzenetére
LAB-ban? lol, majd vmikor nyár közepén talán. Laza 3-6 hónap lemaradásban vannak az új modellek bevezetésénél. Az alkatrész utánpótlásuk pedig kritikán aluli, egy tetves szár vagy orrgumira 3-4 hónapot kell várni.
-
Brownie0306
csendes tag
az új twenty-vel volt már valakinek dolga? Ez az: 2012 van a nevében. Ez olyan mint a kocsiknál, h 3 évvel előre melléírják, vagy ez vadi új és 100% h nincs a lab-ban?
-
PowerBuldog
veterán
Na, úgy tűnik ha nagy a hó akkor mindenki ebay-ezik. Elvitték a Crosshairt és kaptam egy ajánlatot a Julimra is.
Nézek majd valami VR28-as vagy jó kontrasztos lencsével másikat.
-
venge
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest