- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
válasz
Oliverda #489 üzenetére
elhiszem, hogy a szimpatia/fanatizmus sokat szamit, nekem is van egy feher nyakos abit st6-e lapom egy 1.4-es p3-mal, es egy 9700pro-val, csupan fanatizmusbol, nem bun.
az kozmetikazas, hogy azt kered egy cikktol, hogy tuningoljak az amd-t, de az i7-et mar nem fontos (nem emlitetted legalabbis). ki ir olyan cikket, ahol a huzhatosagarol hires intel procikat alap orajelen, de a nagy nehezen huzhato amd-ket csurig huzva hajtja? aruld mar el legy olyan szives. (tovabbra is koszonom, hogy ennyi ironiat, es kifigurazast kapok, mikor en egyaltalan nem ilyen stilusban irtam neked, de hat ugy latszik, ez nelkulozhetetlen ebben az orszagban.)
lehet olcsobb es jo lapot kapni? ok, 25k-bol en is tudnek venni egy p5k premiumot, ennyi ido elteltevel valoban vannak mar olcso es jo lapok, de nem csak az amd oldalan. majd ha ennyi ido eltelik az i7 megjeleneset kovetoen, hidd el, hogy nem 50k lesz a legolcsobb lap. (te stilusodban irva: ez evidens, remelem nem okoz gondot felfogni)
zero kozom van hozza, de kicsit ketelu dolog 50k-s lapokat ledragazni, lefikazni, mikozben epp egy 50k-s lap duborog a gepedben. ennyi koze azert megiscsak van a temahoz, nem?
ha valaki masnak valaszolok, az kulon hszben lesz, ha nem tetszik bannolhatnak, 1-el kevesebb viszonylag segitokesz ember a ph-n, a sok nagyokos kozott.
egyebkent szerintem ha ranezel a hany napja vagyok itt, es a hsz-eim szama kozotti kapcsolatra, valoszinuleg az egyik legkisebb nap/hsz mutatoval rendelkezem, nem pedig 100 nap utani 2000-res hsz szammal vagyok ilyen rangon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robot fűnyírók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen Threadripper 1920X processzor 12x3.5GHz TR4
- Intel i7 6850k 2011v3 processzor tökèletes működéssel
- Intel Core i5-4590 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.70 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- Intel Core i5-4570 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.60 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- Intel Core i5-10400F + ajándék Cooler Master hűtő
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest