- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Nálam 19 ezer a hangkártya használtan és 43 ezer a füles.
Énszerintem azért inkább a fejes számít, mint a hangkártya.
Van az a mondás hogy soha ne mond hogy soha, lehet hogy belebuzulok a dologba és végén eljutok oda hogy 400K-ért veszek fejest.
De szerintem ez olyan, autós hasonlattal élve, az eddigi setup olyan mint egy régi Swift, ami most lesz az egy 7-es BMW és a 400K-s füles meg egy Maybach.
Szóval 7-es BMW-ből Maybachba ülni nem akkora különbség, mint régi Swift-ből BMW-be. Épp ezért nem akarom ezt hajszolni.
Bár ki tudja, lehet jobb állásom lesz és nem fogom sajnálni rá a pénzt, szóval lehet még csúcs fejesem is akár.
MOst ugye megvolt a hatmagosítás, meg a triple channel, az audio részt is rendbe teszem, következő lépcső szerintem nálam egy új videókártya lesz, én az AMD navit szeretném elég olcsó lesz.
Bár a Ray tracinget nem fogja tudni, de úgy tűnik azt csak a 2080ti tudja úgy-ahogy ami meg 450.000Ft szóval bőven jó lesz a navi ha olcsó. 90-120 ezerért kb mint a Polaris
Az x58-ast meg majd szerintem 2020 elején cserélem lesz AMD 7nm procira, azért mert 2019 nyarán jelenik meg, de várok hogy az extraprofit lemenjen róla, és akkor már ünnepek utáni árcsökkenés sincs messze. Adddig elleszek a hathengeressel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Házimozi haladó szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest