Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz sellerbuyer #25859 üzenetére
Tudom, írtam, hogy ismerem. Kertszomszédnak ilyen volt, én raktam bele a belet.
Az oldalventik párhuzamos szellőzés esetében nem is jók, mert olyan légáramlatokat keltenek, ami negatívan befolyásolja a hűtést. Mindig arra kell törekedni, hogy egy egyenes vonalú légáramot tudj kialakítani a házon belül, akár szintenként. Akkor a legnagyobb a hatásfok. Soha nem a ventilátorok száma számít. 1db befújó, és 1db kifújó lapátos teljes mértékben kiszolgálja a VGA fölötti részt, +ventivel, ami ráadásul más szögben fúj, csak rontasz ezen. Nekem az volt a problémám a házzal, hogy mikor betettem az 5870-t, akkor a mérete miatt az alsó venti nem fújt levegőt a procihűtő felé, és az gyári hűtő volt, tehát megérezte, és így az alaplap is melegebb volt. Akkor jó egy házban a szellőzés, ha alapon egy processzort egy nagyobb hűtő passzívan letud hűteni. Direkt nem írok adatokat, mert a Stackeremből pakoltam át a belet, így volt viszonyítási alap. Ezt csak a pontosítás kedvéért írtam le, elég sok házzal volt már dolgom. Szellőzés tekintetében mind közül a legrosszabb a sima Cosmos...igazi baklövés.A Corator DS jobb mint a Mugen 2. Ha lenne pont a hűtővel szemben szellőztető, akkor passzívan is elvinné a 930-adat. Ez asszem mindent elmond.
mod:A nagy hűtők között a DS a legalacsonyabb. Le kell mérni azt amit írtam, és akkor tudni fogod befér e.cut: A Mega sem rossz, de gyengébb mint a Corator és a True, és nagyobb is. Ráadásul nem is olcsó.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Crypto Trade
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest