Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
chosa91
aktív tag
Üdv!
A problémám a következő volna:
Adott LG W2486L típusú 24"os full hd led monitor.
Tegnapi nap nagyban játszogatok, a monitor kb reggeltől volt bekapcsolva (auto monitor kikapcs van 5perc után) és egyszer csak a csatolt képeken láthatót produkálta egy, a monitor teljes magasságával megegyező függőleges 1px széles csíkot húzott nagyjából a monitor közepe tájékán élénk magenta színnel.
Először egy monitor ki-be kapcsolással próbálkoztam, ekkor kiderült, hogy nem a játékon belül, vagy a driverrel van a gond, mivel a monitor beköszönő képernyőjét is keresztbe húzza ez a "rém".
Ekkor először tompán tenyérrel megnyomtam a monitor közepét relative gyengéden és eltűnt...
Ma 30 perccel a gép bekapcsolása után ismét játék közben produkálta. Próbáltam a megelőző napon bevált módszert, de nem jártam sikerrel, ekkor kerestem dead pixel mentesítőket is amelyektől már kis híján epilepsziás rohamot kaptam, majd úgy hagytam egy órán át de az eredmény változatlan.Mit javasoltok?
Szervízben mennyibe fájhat kb egy ilyen eszközölése, mivel egy ITTeni tagtól vettem még tavaly májusában a monitort, viszont azóta a tagot tiltották, a korábbi telefonszámán nem elérhető és már az email címe sem él.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest