Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz (ex)Cat #23884 üzenetére
De ez kicsit olyan, mint a gyerekkorunkban (én 44 vagyok) gyakorlatilag mindenféle védőfelszerelés nélkül bicajoztunk, gördeszkáztunk stb...
Én azért betartom amit a doki mond, ő ért hozzá, még ha elsőre lehet nekünk "soknak" is tűnik. Nem baj, ha kicsit "túl" van védve a dolog.tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
-
baloghgabor
aktív tag
válasz (ex)Cat #24381 üzenetére
Sajnos az én Mókus Cicám tavaly augusztusban szinte előttem halt meg. Hazaértem, ment ki, majd pár perc múlva én is mentem volna ki, Ő meg ott feküdt furcsán a bejáratnál. Fölemeltem és a feje lehanyatlott. Berohantam vele és láttam se légzés, se pulzus. Próbáltam újraéleszteni, egy ujjal, de percek után feladtam, láttam, hogy üveges a szeme és itt már nincsen segítség. Doki szerint Náluk is előfordulhat infarktus, vérrög, bármi sajnos. Számunkra ez borzalmas tragédia. 😿
bégé
-
sixpak
nagyúr
válasz (ex)Cat #24371 üzenetére
RiP...szörnyű érzés...
Más:
erre is jó a gyönyörű csillagos/sávos....respect.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
tibike8
őstag
válasz (ex)Cat #24494 üzenetére
Igen. Iszik eleget ,mert a csapot meg szoktam neki nyitni. Plusz 3 helyen van neki/nekik (mert 3 cicám van). Nagyon aggódó, gondoskodó "cicagazdik" vagyunk. Olvastam, hogy ilyen idős cicáknál a székrekedés előfordul. Nedves tápot is kap, ezt írtam is. Inkább az lenne a kérdésem, hogy kell-e valami más betegségre gondolnom, vagy egyszerűen adjak neki ricinusolajat? Ha adok neki ricinusolajat, akkor milyen adagokban adjam, nehogy aztán átessek a ló túloldalára és hasmenés legyen a vége, mert az sem lenne jó. Csak normális ürítést szeretnék elérni, mint ahogy régen volt. Köszönöm egyébként a hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest