- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
no... a képet meglátván egyik haverom nevet adott a macseknak
úgyhogy a neve.... (dobpörgés effekt bejön).... (dobpörgés effekt begyorsul).... (dobpörgés effekt hatalmas dobütéssel meg cintányérzörgéssel elhallgat)... Frigyes.ne kérdezzétek miért, havernak kicsit fura a gondolkodásmódja...
-
shtml
őstag
Nem szép, de hatékony módszer, ha belenyomod az orrát - de CSAK közvetlenül a bűntett elkövetése után szabad és érdemes megtenni, különben nem ismeri fel az ok-okozati összefüggést. Később már úgysem fogja tudni, miért kapta és akkor csak kínoztad szegényt.
Ja, és csak végső megoldásként szabad alkalmazni.
-
degu
senior tag
Ugy,hogy elaltattatod,es veszel egy...kutyat!
A macska...nevelhetetlen!
Erosebb az akarata,mint barmely macso embernek!
En mar sajnalom a macskamat,mert ervenyesiteni akarja az akaratat,..ellenembe!
A parom azt mondja,hogy aki nem tudja elviselni a macskaja szeszelyeit,az ne tartson macskat!
Igy lesz!
Pedig vegtelenul megvisel egy eloleny megolese...
Es meg raadasul szeretem az allatokat! De ez a macska....
Itt nem elvetelt hatalmi harcrol van am szo!
Csak annyira kiszamithatatlan,eroszakos,es szeszelyes,hogy elegem van belole... -
copin
őstag
Én nem csinálok ebből problémát. Annyi becenevet adtam a macskáimnak (Mici&Bundi a kezdet kezdetén), hogy már mindegy mit mondok nekik, csak a hangsúlyra figyelnek- kicsit magasan és hangosan. Bár amilyen neveket tudok adni nekik (pl.: Dög) nem csodálom hogy nem lesik minden szavam, pedig szeretem őket, csak mindenféle hülye nevet ki találok viccből nekik. De ha minden kötél szakad, akkor egy konzerv doboz segít hogy a középpontba kerüljek.
-
ladybug
őstag
Pedig szerintem megérdemlik, hogy keress nekik nevet. Ők is egyéniségek, és szükségük van arra, hogy nevezd őket valaminek.
Lehetnének Sigfrid és Roy.
Vagy Lolka és Bolka, vagy Stan és Pan, vagy Pech és Pánik, vagy Asztma és Allergia. Mit tudom én? De jópofább, ha van nekik nevük.
-
radírfej
senior tag
furcsa ez a szoba cica nem szoba cica hozzáállásod . ha jól értem a "sima" házimacskát nevezed macskusz házikuszaim, míg valamej fajtatisztát "szobacicának". mindkét csoporttal ugyanannyira kell törődni, bár kétségtelen, hogy egy kertben, vagy akár kint a "városi természetben" sokkal több a veszélyforrás, ami nem elhárítható. kérdés persze, hogy mindent megtettél-e, hogy ne történjen baj. ha erre igennel válaszolsz, és tényleg úgy is van, akkor nem lehet mit tenni valóban.
-
Kidus
őstag
Ha eltunt a macskad, lehet, hogy nem kene masik, foleg nem ilyen is, meg olyan is, meg amolyan is.
Nem tunsz tul felelossegteljesnek az utobbi 2 postod alapjan.Kalandor: azert vigyazz az utcamacskak beengedesevel a kicsihez, hordozhatnak nagyon kemeny betegsegeket, olyat is, ami utan nem nagyon van gyogyulas.
-
radírfej
senior tag
hivatalos/félhivatalos tenyésztőktől tudsz venni... bár furcsa ezt így leírni, hogy venni (mintha valami tárgy lenne...) - sok helyen apróban is hírdetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux Mint
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest