- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
válasz
Borify Péter #4399 üzenetére
Nem tudom mi lehet fehérkével, de sztem biztos jól elvan
-
cherilady
tag
Nah már megint jó rég jártam erre
A ti cicáitok is félneka vihartól? Az enyimek úgy elbújtak tegnap mikor dörgött.
Rozsdi ágy alá Gerzsi a lépcső alá
Ma reggel meg Atin kereszűl jött engem ébreszteni -
Tulipanti
tag
válasz
pc-user #4395 üzenetére
Érdekes történet. Biztos befogadta más, ha kövér volt. Érdekes, hogy úgymond elköltözött a cica. Nem hallottam még ilyet.
Nálunk is volt olyan, hogy Bébi eltűnt 2 napra, de aztán a sok hívogatás után hazajött. Kiabáltam neki, hogy Bébi és egyszercsak azt hallottam, hogy visszanyávog, de akkor még a szomszédba volt. Úgy megörültem neki, hogy megvan.
Ez a csavargás után jött az ivartalanítás, azóta már nem jár el annyit.
Rosszi is volt úgy, hogy eltűnt pár napra (lány cica létére), de aztán ő is hazajött. Úgy lehet nekik ilyenkor örülni.... -
pc-user
senior tag
válasz
Tulipanti #4373 üzenetére
Volt egy cicánk, aki egy napon hirtelen eltűnt... Megszoktuk már, hogy lelépnek időnként ügyes-bajos dolgaikat intézni, de ez a cicus már hosszabb ideje nem jelentkezett (nem jött haza). Úgy gondoltuk, történt vele valami és már nem látjuk többé viszont
.
Egyszer azonban, hónapok múlva aztán mégiscsak hazajött
Először arra gondoltunk, valakinek megtetszett és "befogta", mivel kóbor macsekok nem szoktak általában meghízni... Alig ismertünk rá, úgy meghízott... Nézegettük, simogattuk, örültünk neki nagyon... De néhány nap múlva ismét útnak indult és sajnos, többé már nem láttuk...
-
válasz
Borify Péter #4392 üzenetére
Krassz egy vezeték név, egyik haverom. Krasznai
-
válasz
Borify Péter #4390 üzenetére
Jaj ti nem értitek! Bocsi!
-
Tulipanti
tag
válasz
Borify Péter #4386 üzenetére
Nincs mit! Reméljük tudnak segíteni a cicán.
-
Tulipanti
tag
válasz
Borify Péter #4384 üzenetére
-
Tulipanti
tag
válasz
Borify Péter #4382 üzenetére
Hát az meglehet, főleg hogy kóbor volt szegényke. Ki tudja miket élt át az utcán....Szörnyű lehet a kóbor cicáknak.
-
Tulipanti
tag
válasz
Borify Péter #4380 üzenetére
Hát ez nagyon fura. Esetleg egy állatorvost meg lehetne kérdezni, hogy mi lehet ennek az oka. De az is lehet, hogy túlzottan beleéli magát a játékba és ellenfélnek kezeli akivel játszik.
Nekem Pehely szokott olyat csinálni,hogy játszok vele és megharapja a kezem, de utána megnyalja és nem agresszív a tekintete. Ő csak játékból csinálja. -
Tulipanti
tag
válasz
Borify Péter #4378 üzenetére
Hát hát szerintem ez nem normális dolog. Vagyis inkább nagyon fura. Nem hallottam még ilyet. Hogyan támad?
-
Tulipanti
tag
válasz
Borify Péter #4376 üzenetére
Biztos megértik egymást.
Ma Bébi bemutatta harcias oldalát. A kutyánk beszaladt a lakásba, erre Bébike eléugrott és kizavarta. Még ő szalad utána, hogy menjen ki. Ilyet se láttunk még tőle.
-
Borify Péter
aktív tag
fura amikor az egyik nyekereg, a másik meg éles hangon nyávog
ienkor azon gondolkodom vajon értik e egymást -
válasz
Borify Péter #4374 üzenetére
Tudom mire gondolsz!
Tulipanti! Köszi!
-
Tulipanti
tag
Most így mindenkinek.
Igen erre gondoltam, hogy a cicáink más emberi családokhoz járkálnak enni vagy valami. De úgy látom ez valós dolog. Fura mindenesetre. (leleményesek ezek a kis "majmok"!
) Tényleg kéne egy kamerát rájuk rakni, hogy mégis kb. merre járkálnak.
Hozzánk nem járnak macsekok enni, bár pár éve volt egy cica aki néha benézett és evett pár falatot.
Igazából azért merült fel ez a kérdés bennem, mert 2 nappal ezelőtt adtam reggelit a cicáknak és Bébi nem jött enni, pedig mindig ő az első aki a tányérnál van. És odatettem a tányérhoz, akkor se evett. Na ekkor megijedtem, hogy mi van vele. De utána vacsit már evett rendesen.Lehet, hogy evett valahol és ezért nem kellett neki a kaja, de ennek én nem örülök. Már van újra nyakörve, remélem rájönnek, hogy van gazdija. Bár nem tűnik kóbor cicának....
SymbianOS: Nagyon ari a cica.
-
válasz
Borify Péter #4371 üzenetére
Naon mufurc, szólunk neki és csak nyávog, tök mindegy mi van nyávog. Meg olyan idegen! Az én cicám elpusztult ő túlélte. "3." cicánk is tündéri!
-
puttputt
őstag
válasz
fekeandras #4367 üzenetére
Lusta dög
Tulipanti: Ismerek olyan macskát, aki végigzabál egy "utcányi adagot" (értsd. 5-10 háznál), mert mindenkinek előadja, hogy ő egy elhagyott, szegény, szerencsétlen "kóborcica"... holott vannak rendes gazdái. Azok meg csak annyit látnak, hogy megérkezik éjszaka, eldől a helyén, aztán bedobja a szunyát
Így lehet élni
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
fekeandras #4367 üzenetére
jajj..hogy hömbölög
nálunk is volt oilyan,hogy nyitva volt az ajtó és bejött a lakásba:S
mi is rakunk ki nekik kaját
vagyis mindig van kintr,mert hozzánk sünik is járnak enni ienkor már
azoknak is meg van terítve -
fekeandras
őstag
válasz
Borify Péter #4365 üzenetére
Hozzánk is átjárkálnak a szomszédból a ciccek kajálni (anyám még rendszeresen tejet is rak ki nekik) persze amíg volt macskánk a miénk is bejárta a környéket.Én úgy vagyok vele nem zavarom el őket.Oldják meg egymás közt.Bár már volt olyan is, hogy mentem ki a konyhába és szembe találtam magam a szomszéd macskával aki épp szép komótosan ballagott ki az ebédlőből a folyosóra.Nyitva volt a bejárati ajtó mert dög meleg volt.Mikor észre vett a macsi pánikszerűen menekülni kezdett hazafelé.Jól megijedt a kis hülye pedig sosem bántanám...
ennek meg mi baja: [link]
-
Tulipanti
tag
Egy fura dolog jutott ma eszembe. Hogyan lehetünk biztosak abban, hogy a cicánk nem jár más családokhoz vagy valami? Persze azokra a cicákra gondolok akik mászkálhatnak. Persze ez valószínű soha nem fog kiderülni, de érdekes.
-
Moneo
tag
Cica ölelés
Biztos mindenki ismeri de én századjára sem tudom megunni
http://blog.mypets.ws/2009/06/24/go-to-sleep-go-to-sleep-go-to-sleep-my-kitty-petsblog/ -
Tulipanti
tag
válasz
puttputt #4349 üzenetére
Jesszusom! Hát ez tiszta vicc!
Ennyi erővel elefánt is lehetett volna a képen!
Én csak gratulálni tudok annak aki ilyet kitalál....
Nem csodálom, hogy nem tudta elmagyarázni, hogy miért ez a megoldás. Ez egy jó nagy átvágás volt.A Mézgáékat én is nagyon bírtam. Az én cicámat is Maffiának hívták és úgy is nézett ki mint a mesébe....
[link]
-
csyo
senior tag
kerestem a piff és herkulest, azt szerettem, de nem találom a youtube-on:-S
-
Def26
félisten
válasz
Borify Péter #4355 üzenetére
Volt még egy ilyen is. Mirr Murr
-
puttputt
őstag
válasz
Tulipanti #4348 üzenetére
Milyen igaz!
Abszolút elfelejtettem!
A tegnapi [KÉPJÁTÉK] megfejtése, tehát:"ALMAFA"
Ez most komoly..., ezt mondta be a nő...
(Aki, egyébként nem tudta elmagyarázni, hogy miért ez... - már kezdem érteni, mikor be sem mondják -; csak habogott, hogy fa, meg alma, meg izé, hát, meg a fa..., aztán gyorsan játékot váltottak... Leglább annyit mondott volna, hogy; "Macska-kaparófa..."???)
A nyeremény pedig itt is annyi, amennyit a TV-s játékban nyertek a nézők, egy nagy -
puttputt
őstag
Pedig egyszerű. Csak csomagold ki (másold ki) a könyvtárat, aztán lehet is indítani.
Kisablakos játék, meg kell várni, míg betölt.Addig is: [A Macskák-"jólelkűsége"]
-
puttputt
őstag
Jó játékot!
[link]
(Kis "retro feeling"&Macsek)
Nyugi, olyan a könyvtár kicsomagolás után, mintha vírusos lenne..., de nem az...) -
csyo
senior tag
-
csyo
senior tag
-
-
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
Gondoltam, megosztom veletek ezt a "csodálatos" játékot... (nemrég futott le az RTL-Klubon, véletlen "belebotlottam") ki kellett találni, milyen "mögöttes értelme" van a képnek, ill. mi a rejtett szó.
[KÉPJÁTÉK]A tippeket várom, úgysem fogjátok kitalálni!
/Segítség: a "cica", "alom", "alszik", "kiscica"... már elhangzott mint megfejtés... - sőt, már a helyes megoldás is - a műsorvezető által
/
-
Mawyx
őstag
válasz
puttputt #4328 üzenetére
Ja
L alakú a tartókonzol, így a hengeres ütő legurul róla, de a tépőzár megtartja, egészen addig, amíg nem buzerálják. A konzol végét meg kellett volna még hajlítani, hogy U alakba menjen át, de túl kemény, nem bírom megmunkálni satu nélkül. Nem cserélem le, jó így, csak nem kell b@sztatni a tépőzárat.
-
Mawyx
őstag
Ezért alszok hálózsákban, pedig már kinőttem ebből a korszakból
Rájöttem, hogy nem volt szerencsés ötlet a baseball ütőt az ágy fölé, a fejem fölé rögzíteni. Tépőzárral van rögzítve a gyors kioldhatóság kedvéért, de macs szereti leszedni a tépőzárat, rágja, tépi, így hajnalban egy baseball ütő esett a fejemre
Hülye ez
Egy órát ordítoztunk, de nem birtam felkelni és kidobni a kis dögöt, aztán hagyott még aludni kicsit. -
Def26
félisten
Nekem arról kéne leszoktatni, hogy reggelente (hülye vagyok, hajnalban) ne támadja meg a takaró alól kilógó lábunkat. Hihetetlen szar érzés erre kelni. Ha megmozdulok akkor meg a kezemnek esik, már tele vagyok harci sebekkel.
-
cherilady
tag
Reggel Gerzsi egy egérrel érkezett, még élt mikor az ajtóelé hozta
Aztán félrevonult és megette.Az a sokmacskás videó nem semmi! A nő úgy etette a macskákat mint a nagyim a csirkéket
-
válasz
Borify Péter #4322 üzenetére
Próbáld ki a fent említetteket... Érdemes!
-
válasz
Borify Péter #4314 üzenetére
Nekünk két dologgal sikerült leszoktatni a cicust a kaparászásról:
- vizipisztoly: Elektromos készülékek közelében csak óvatosan!
- sűrített levegő spray: Az ultimate megoldás! kb fél éve egy üres dobozzal ijesztgetjük, ha rosszalkodik... -
Tulipanti
tag
válasz
Borify Péter #4316 üzenetére
Szegényke. Jobbulást neki.
puttputt: Ismerős dolog. Nekem Pehely szokta ezt csinálni.
De ő van amikor még a takarót is nyalogatja. Kiskorába Bébi is csinálta, de van hogy még ő is elkezdi. Pehely gyűrí és közbe nyalogatja. Olyan ki aranyos.
-
puttputt
őstag
válasz
Tulipanti #4313 üzenetére
Az enyém meg előfordult, hogy mikor fekve néztem a TV-t, rám ült, aztán a fenekét kezdte mutogatni, a farkincáját a számhoz lendítette meg az orromhoz, majd elkezdte gyűrködni, gyömöszölni a takarót, meg kapargatni a hasamat a már szépen megnőtt karmaival... mondhatom, felemelő érzés volt
-
-
Tulipanti
tag
válasz
Borify Péter #4314 üzenetére
Kis rosszaság.
Nálunk is néha a bútorokat használják, de Rosszi néha még a füvet is kikaparja ebből a célból....
-
Tulipanti
tag
Bébi új kaparófája a lábam. Felágaskodott a lábamra és a nadrágomba kezdett el kaparni.
Minek ide kaparófa?
-
Mawyx
őstag
Hoppá, akkor itt rontottuk el. Mindig párom kértem meg, hogy segítsen bebolhairtózni a cicát, neki viszont mániája, hogy szorítja nagyon, kiszorítja a szuszt is belőle. Azóta nagyon fél tőle a cica, kerüli, alig tudja megsímogatni, csak futólag tudja végigsímítani, nem marad meg nála, elkapni is csak én birom
-
Kidus
őstag
válasz
Tomekk. #4309 üzenetére
Veszel fultisztito folyadekot, barmelyik allatboltban/allatpatikaban.
Belenyomod az allat fulebe, es varsz kicsit, kintrol osszefogva meg is cucakolhatod kicsit, hadd szorcsogjon.
Fogsz egy kis vattat, kisujjad vegere csavarod, es ameddig leersz vele, addig kitisztitod.
Tobbit kirazza maganak.
Fulcuca nem jo, mert tulsagosan le tudsz nyulni vele, ha kemeny fulgyulladas van, akkor kell, de inkabb bizd allatorvosra. Neki lathatoan csak nagyon koszos, eleg az, amit irtam fentebb.Lefogni tan ehhez nem kell, ha megis, akkor kerj meg valakit, hogy fogja meg a grabancat, es a 2 elso labat fogja ossze ( finoman, csak akkor kell erosebben, ha nagyon mocorog, sok cica attol lesz ideges, hogy szoritjak ).
-
Tulipanti
tag
válasz
pc-user #4303 üzenetére
Akkor jó.
A figyelés nem probléma. Nagyon szeretek állatokkal foglalkozni, nagyon jól megvagyok velük.
Igen ezt már olvastam máshol is, hogy a szúnyogcsípésre figyelni kell. Van oltás is amit be kell adatni nekik.
A bárányokról a neten olvastam, meg a múltkor láttam, hogy nyírják őket. Elképesztő. -
pc-user
senior tag
válasz
Tulipanti #4302 üzenetére
Különösebb nehézségeim nem voltak, amit nem tudtam, azt megkérdeztem (ez már csak így szokott lenni...
). Fontos volt, hogy folyamatosan odafigyeljek rájuk; a nyulaknál pl. problémát okoz a szúnyogcsípés (nagyon be tud dagadni az orra, feje szegénynek) és a fülüket is nézegetni kell időnként és ha szükséges, kezelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!