Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #4593 üzenetére
Én is imádom mikor megyek haza nyitom ki az ajtót és a macska az asztalon kiterülve! És szólhatok ám rá h szégyeld magad meg mit képzelsz. Sza...ik rája.
Aztán fogom és leszedem miközben őkegyelme nyekkent egyet...
Szééép...Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
csyo
senior tag
-
Tulipanti
tag
De aranyosak így együtt. Olyan érdekes dolog ez a kutya-macska barátság.
pc-user: Hát a kutya fürdetés nem egyszerű dolog. Az az alkalom után, inkább már csak fésülgetem.
cherilday: Nálunk is imádnak az asztalon lenni. Volt, hogy vendég jött és a macska ott ült az asztalon. Ekkor hangzott el ez a mondat: "Sose csinált még ilyet!". Így talán menthető volt a szitu.
puttputt: Nagyon aranyos kis album.
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
Jajj ez nagyon édes
Reggel Gerzsi megint megvolt hülyülve. Összevissza rohangált, azt akarta h kergessem. Kicsit meg is kergettem de aztán jönnöm kellett. Élvezet vele játszani
Rozsdit meg az istenért nem tudom leszoktatni h ne az asztalra feküdjön!
Úgy elfekszik az asztalon mintha ő lenne a vacsora
Folyamatosan cserélem le az abroszt mert összeszörözi.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Mawyx
őstag
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Tulipanti
tag
válasz pc-user #4586 üzenetére
Nem lehetett semmi a cicafürdetés. Én nem merem megfürdetni őket, meg bizti nem hagynák.
Egyszer a kutyát fürdettük meg, de mire kész lett egy csomószor elszaladt, és miután kész lett belehempergett a homokba, úgyhogy nem volt sok értelme a dolognak."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
pc-user
senior tag
Tegnapelőtt macsek fürdetés volt nálunk. Egészen jól tűrték; az egyiküknek már régen nem okoz problémát a víz, de a másik még nyaúúú-zott...
Miután alaposan megszáradtak, megkapták a Frontline cseppeket - épp' jókor, mert kullancsot találtunk az egyik zsebtigrisben. -
csyo
senior tag
este cicákkal álmodtam.
a lábambat harapta, de csak gyengéden... Meg a mancsaivel ölelte erősen..
Legyen szép a napod!
-
Borify Péter
aktív tag
köszönöm
-
Tulipanti
tag
válasz Borify Péter #4578 üzenetére
Részvétem a cica miatt.
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Boxer001
veterán
Szia!
Sajnálom. Azért szép kort élt meg, bár legalább természetes úton ment volna el.
Tegnap hoztam haza a két nőstényt, átestek az ivartalanításon. Ma már egész jól vannak, gyógyulgatnak.
Valaki vigye már el a két kis kandúr macsekot. -
cherilady
tag
Sajnálom
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
stangli
senior tag
Szegény cica
Az Én cicámat is egy autó ütötte el, még decemberben... utálom az olyan autósokat akik lakott területen 30as övezeten mennek mint a veszett egér -
pc-user
senior tag
Szia! Nagyon sajnálom. Az egyik kutyámat szintén elütötték még régebben, engem is nagyon letört az eset...
-
Borify Péter
aktív tag
ma meghalt Guszti a cicám
13éves volt...
elütötték
apu talált rá kb 5kmre az úton..tegnap este még itthon volt,akkor etettem meg utoljára
délután eltemettük -
puttputt
őstag
Felraktam, a még hiányzó [ALBUMOT]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
cherilady
tag
Az én nőstényállatom bezabált és szokásához híven elfoglalta a számítógépes fotelomat és teljes hosszában kiterült én meg egy kis puffon ücsörgök!
Tessék, mondják azt h nincs kinyalva a macskák seggeAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
válasz puttputt #4562 üzenetére
Rákérdeztünk, ők mondták (több doki is), hogy fiúmacskánál csak ivarérett korban csinálják meg a műtétet, mert húgycső szűkülés lehet az eredménye, ha előbb végzik el, s a kan cicáknak állítólag amúgy is szűkebb a húgycsövük.
Azt tudom, hogy kutyáknak létezik ilyen spray (mondjuk ez annak idején nálunk nem vált be), de azt nem, hogy cicáknak is. Bár félek, az a szag a kutyát is elriasztaná a fekhelyétől. Mindegy, kipróbáljuk szerintem...
-
puttputt
őstag
válasz AirBooms #4558 üzenetére
Mi letakartuk a bútorokat; "levédtük"
Meg vannak ugye ezek a spray-k... már korábban kitárgyaltuk őket...
Nem lehet azt előbb is? (ivartalanítás-5 hónapos korban?) Kérdezzetek rá az állatdokinál.
A miénk utána már nem jelölt, de attól még időnként, ugyanolyan hülye volt tavasz környékén[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
cherilady
tag
Na megint jöna vihar a macskák tuti megint az ágy vagy a lépcső alatt lesznek!
Gerzsi meg majd néz kifele nagy szemekkel és nyávog nekemJah reggel mikro szétszedte a madarat anyám megkérdezte a macskát h nem szégyeled magad! Erre ő NEEEEEEEEEEEEEM!
De halál komoly ezt mondta! Állati volt anyámmal összenéztünk és nevettünk rajtaAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Létezik az, hogy egy 9-10 hetes fiú kiscica már jelölget? A dolgát mindig elvégzi az almában, de a kuytusunk párnáit rendszeresen lepisili. Ez nagyon idegesítő, egyrészt büdös lesz (és naponta mossuk őket), másrészt szegény kutyánk már nagyon frusztrált, hogy egy párnája sem tiszta - így nem is fekszik rájuk. Miért csinál ilyet egy kisszisza? (amúgy teljesen jóban van a kutyussal, együtt játszanak, alszanak - nagyon édesek! )
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #4550 üzenetére
Hát igen az.
Igen az is jobb lenne, de pl az egeret nem engedem, hogy megegyék. Meg nem is akarják megenni, csak játszanak vele.
A csengő biztos nem tetszene nekik. A cicuknak most olyan nyakörvük van, amin volt csengő, de levettem róla mert az csak idegesítené őket.Nem semmi.
Most minden macsek ki van dőlve, Pehely úgy alszik, hogy az elképesztő.
-
Mawyx
őstag
válasz cherilady #4550 üzenetére
Ők őrülnének meg? Inkább te 2napig birtam a "kiccengőt", úgy vágtam ki a kukába, hogy csak na A vérnyomásom egyből duplájára ugrik, ha meghallok valahol egy csengettyűt
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #4545 üzenetére
Nem tom de szörnyű!
Legalább ott ennék meg ahol mi nem látnánk vagy nem tom.
Anyám azt mondta h cengőt kéne rakni a amcskák nyakába de attól meg megőrülnének.Tegnap megint volt vihar! Gerzsi egyből bemenekült Rozsdi meg jóvala vihar után jött haza.
Lehet meghúzta amagát vaalhol és nem mert előjönni.Ezek a macskák
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz pc-user #4548 üzenetére
Szerintem se. aranyosak ezek a dalmaták.
Hát nekem muszáj megkínálnom őket. Tegnap Bébivel reggeliztem. Egy falat májkrém neki, a másik falat meg az én kiflimre ment.
Lassan ebből a sok egérből már pörköltet is csinálhatok..."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Tulipanti
tag
válasz pc-user #4546 üzenetére
Erre gondolsz?
Érdekes videó. Végülis a kutyákat sok mindenre meg lehet tanítani, okos állatok.Hát lehet, de azért ennyire nem kéne elkényeztetni. Ennyi ajándékot két nap alatt...
[ Szerkesztve ]
-
pc-user
senior tag
Igaz, hogy ez macskatopic, de láttátok már a kerékpározó dalmata videóját? Szerintem nem trükkel készült, bár manapság semmi sem lehetetlen...
Tulipanti: lehet, hogy neked hozták az egeret - ajándék .
[ Szerkesztve ]
-
Tulipanti
tag
-
cherilady
tag
válasz stangli #4541 üzenetére
Jaj de édesek!!!
Olyan jó lenne megint kiscicákkal játszani. De ez a két dög is bőven elég. De azért jó lenen ha megint kicsik lennénekMegintcsak front van!
Gerzsi elbújt a lépcső alá és megint ott majszolt el egy madarat!
ANyám persze megint kiakadt! Megint tiszta toll emg vér minden
DE nem értem mért kell neki behozni a zsákmányt és bent megenniAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
stangli
senior tag
Ingyen elvihetőek a link alatt található aranyos kiscicák.
Remélem nagyon sok boldogság tudnak majd nyújtani a jövőbeni gazdijuknak.[ Szerkesztve ]
-
Moneo
tag
Tündérien kíváncsian néző kiscica (L)
http://blog.mypets.ws/2009/07/02/huh-you-talking-to-me/ -
-
válasz Tulipanti #4536 üzenetére
A cica ari volt, de kint a kutya nem, ki se mertünk menni mert állítólag meg akart enni már egy burkolót! Ott dekkolt a villanyóra szekrény alatt, a kis pipike meg csak azt mondta: Nem bánt! Meg a *****! Kirángattunk, kösd meg a kutyát! Borjú méretű németjuhász.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
válasz Tulipanti #4534 üzenetére
De óriási! Képzeld kinyitottunk a tetőablakot és csak azt látom ugrik, eldobtam mindent mentem menteni! Kicsik zakkant, odament az izzó dobozához és megijedt, olyat ugrott... Meg magától semmiféle ok nélkül szaladgál, mindent megnézett, jött utánunk, na amikor megunta keresett egy szekrényt és elterült benne, ez volt kb 2 kor!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Tulipanti
tag
-
Mawyx
őstag
válasz Tulipanti #4530 üzenetére
Az a baj, hogy ilyenkor már hiába szidom, akkor jó, amikor történik. Így csak annyit lát, hogy "Fexek itt a fűben, megjött a gazdi és már ordít. Ennek meg vajon mi baja, megőrült?"
-
Tulipanti
tag
Én is nagyon mérges vagyok ha madarat hoznak vagy akármit.
sajnos akár szobacica akár ne, a vadász ösztön benne van. Ez a természetes, mondjuk így. Ez ellen nem lehet mit csinálni. Én jól le szoktam szidni őket ilyenkor és egy ideig nem szólok hozzájuk. De nem használ a dolog."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Mawyx
őstag
válasz Tulipanti #4528 üzenetére
Az enyém kinyírt egy galambot, ezt nem hiszem el Szegény madár Nem tudom miért csinálta, ez konzerves, tápos szobacica
-
Tulipanti
tag
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #4521 üzenetére
Nálunk télen játszák a ki-be mászkálást. És mind a három cica máskor akar kimenni és bejönni. Nyáron nincs gond, akkor tudnak mászkálni kiengedés nélkül.
Bébi nem is az balaknál próbálkozik télen, hanem az ablakot kaparja, aminek nagyon idegesítő hangja van. És az a legjobb, amikor kinyitom neki az ablakot, és csak bámul ki meg kiszagol. Olyankor fogom és kicsit noszogatom, hogy ha már felkeltem menjen ki, mert 5 perc múlva megint elkezdi az ablak kaparását....Zsákmánynál nálunk is ki kell menni és megdicsérni. Olyan büszkék olyankor magukra.
[ Szerkesztve ]
-
cherilady
tag
válasz puttputt #4520 üzenetére
Nekem este fél11kor mondta Gerzsi folyamatosan h E-E-E.
Későn jött haza a párom és akor evett Gerzsi meg próbált volna kunyerálni és csak nyögte folyamatosan h EEEEEAmúgy én 1x hajnali 3kor vágtam ki a macskát a picsbe.
Feljött az ágyra, azt hittem lefekszik a lábam mellé. A túrót szépen rápisilt a takarómra!!!!
Sík ideg voltam, Cserélhettem ágyneműt. Persze utánna meg már elig tudtam aludni!
Hál ég ez csak 1x fordult elő!Rozsdi meg akkor jön nyávogni, de ő kintről, h ha zsákmányt hozott és addig nyávog még ki nem megy az ember és meg nem nézi, utánna megnyugszik. Én ezt megoldom azzal h becsukom az ablakot, csak akkor meg megfulladok a melegtől
-
ladybug
őstag
Igen, ilyenkor ezt kell tenni. Miénk is hajnali 2 és 4 között szokott jönni. Odajön mellém, nyaffant egyet, és kiengedem. Aztán akkor nyugodtan alszom reggelig.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Mawyx
őstag
3óra óta b@sztat ez a dög, kiraktam
-
Tulipanti
tag
válasz pc-user #4512 üzenetére
Hát nem tudom. De a kozmetikus is megnyírja valahogy őket.
Mawyx: Igen a cicáknak is lehetne valami ari fazont.
Az egyik barátnőm macskáját anno megnyírták (kozmetikus). A macsek perzsa volt és azért kellett lenyírni a szőrét mert nagyon összecsomósodott. A macska úgy lett megnyírva, hogy lett négy kis csizmája, a farka végén pedig egy bojtot hagytak. Hááát viccesen nézett ki nagyon. Szegényen mindenki nevetett, ő pedig nagyon szégyelte magát.Én is szoktam néha Pehely meg Bébi hajába csatot rakni, de csak pár percre. Nem szeretik az ilyen kis díszeket.
[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
válasz Tulipanti #4511 üzenetére
Az az édes netes kép, amin egy nem tudom milyen fajta kutya úgy van nyírva mintha oroszlán lenne. Cicára is lehetne valami helyes fazont. A pici kutyákon látok hajcsatot és frufruja van, mintha pálmafa lenne a fején, úgy állítják a szőrét
-
puttputt
őstag
válasz Tulipanti #4500 üzenetére
Kb. innen: [link] , de lehet asszociálni [rá] is... szóval sokféle megoldás létezik.
Pohár: Ez fájt, de tetszik!
Gyógyító a macskabunda...
1. Dörgöld magadhoz, miután elkaptad
2. Végy egy kevés szőrt, oldd fel egy pohár vízben...:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
pohár
félisten
válasz Tulipanti #4503 üzenetére
Tudtad hogy Szt. István feleségét is úgy hívták mint a macsekodat?
Benne van a rockoperában is:
"István népe hej!"
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest