Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csyo
senior tag
válasz cherilady #3996 üzenetére
a macsek itt a maga ura lenne, mert nem nagyon vagyok itthon.
Elutazom 1-2 hétre, akkor mit csinál?A padláson nincs egér és nem is kell:-D)
Nem tudom mit enne, hogy oldaná meg a dolgot. Benne van a pakliban, hogy nem jönne valamelyik nap visza. _> uj gazdi, vagy villamos, vagy akármi...
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
jahhj...
a hétvége óta nincs itt a cica. Hiánytik ám nagyon.
Jövök haza, akkor még mindig óvatosan nyitom az ajtót, hogy ne szaladjon ki.Az ablakban őt keresem egy hirtelen pillantással...
Sokszr eszembe jut, és mikor megyek, lenézek nehogy rálépjek. De már nincs is itt:-SLegyen szép a napod!
-
cherilady
tag
válasz puttputt #3991 üzenetére
Jól van az én saját macskáimnak megbocsátok, de van h őrájuk is rázárom az ajtót vagy kirakom őket levegőzni
De egy idegen macska inkább kussoljon ha már befogadták és legyen erőszakosAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3989 üzenetére
Igen legalább a kiscicáknak jó lett! Én meg most éjjel se tudtam aludni a nyávogástól, ha kinn van azé nyávog ha benn van azé nyávog! Elegem van! Ma megbeszélem a párommal h vigyük el, mert ma is úgy ébredtem mint vmi zombi. Sajna elégé éberen alszok és minden zajra felébredek. Még azt is hallom mikor Gerzsi avgy Rozsdi csak betipeg a szobába. Hiába a puha párnácskájuk a lábukon 1xrűen meghallom a léptüket és felébredek rá. Ritka mikor normálisan végigtudom aludni az éjszakát. Most meg a fehérke nyávogása miatt már napok óta nem tudtam magam normálisan kialudni
Végre hétvége talán most sikerül, nyávogásmentesen.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #3987 üzenetére
Ez tényleg így van. Így van esély, hogy valaki megtalálja és befogadja. A menhelyről pedig nem biztos, hogy hazavinné valaki. Meg ott már annyi cica van. De te mindenképp jót tettél vele, nyugodtan megszülhette a kiscicáit és nekik is találtál gazdit, így 4 kiscicát mentettél meg a kóbor élettől.
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3986 üzenetére
Én is sajnálom, de tényleg nem tudunk mit kezdeni vele
Akkor tényleg inkább menjen az erdőben ott nagyonbb esélye van a túlélésre mint a menhelyen és legalább a szabadban van nem pedig egy ketrecben. A macska vadállat előbb tud élelmet találni mint egy kutya.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3983 üzenetére
Elvitték mind a 2 kiscicát
Már csak a fehérkétől kéne megszabadulni. De sztem 7végén kirakjuka közeli erdőbe ahol azért még házak is vannak. Arrafele elég sok macsekot láttam mászkálgatni. Csak feltalálja magát.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #3981 üzenetére
Igen az tényleg nagyon aranyos. Olyan kis cuki benne a cicus. .) De a whiskas reklámok mindig nagyon jók. Nagyon tudnak az emberre hatni.
De a pedigre reklámnál majd megszakad a szívem....Az klassz nagyon. Csak elfogynak majd a cicák.
Hát lehet, hogy tényleg az lenne neki a jó. A menhelynél mindenképpen jobb.
puttputt:
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3979 üzenetére
Hát igen mikor kicsik olyan édesek! Ezen az új whiskas reklámon is csak úgy csöpögök oylan kis édes benne a cica.
Amúgy előbb hívtak h elvinnék az egyik kiscicát! Hál ég akkor már csak 1 maradnaAmúgy lehet az lesz h tényleg szabadon engedjük a fehérkét, hisz a szabadból jött, csak minket talált meg h lebabázzon.
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Moneo
tag
Remélem nem a a feje fája kis szőrmóknak, hanem csak mosdik
http://blog.mypets.ws/2009/06/10/little-gray-cat-omg-pets-blog/
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #3977 üzenetére
Igen. Olyan kis aranyosak. Bébiék is olyan aranyosak voltak amikor ide kerültek. Mondjuk még csak akkorák voltak, hogy elfértek a tenyerembe.
Nem semmi. Mi is etetjük a cicákat, van kutyánk, télen a madarak 20kg napraforgó magot esznek meg + az utcában lévő kutyákat is etetjük... Valahogy a segítségre szoruló állatkák mindig megtalálnak."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3976 üzenetére
Hát tény h zabálnivalóak a kicsik olyan élvezet nézni ahogy játszanak, de hát nem kell ennyi macska!
Párom mindig azzal poénkodik h lassan már én is kérhetném az adók 1%átAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #3975 üzenetére
Nem semmi. Akkor azért ragaszkodik ahhoz, hogy bent legyen. Mik vannak.
Igen gondolom már, hogy elég nagyok. De csak jelentkeznek majd értük.
Nekünk a cicáknak nem lett kiscicájuk, mert ahogy ismerem magamat, én nem tudtam volna odaadni őket és így egész cicafarmunk lett volna."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3974 üzenetére
Igen ám, de ő meg addig erőszakoskodik amig be nem engedjük.
Én nem engedem be de anyám mindig beengedi. És még engem csesz le ha kirakom és elkergetem.
A kiscicák már meg elég nagyok!
De sajna most senki se jelntkezik értük még 2 nőstény maradt 1 cirmos és 1 fehér.
Rem azé nem maradnaka nyakunkon!Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz puttputt #3972 üzenetére
Cikis. Hát igen, néha emberkínzás amit csinálnak.
cherilady: Én is ilyen vagyok, legszívesebben minden állatot hazahoznék.
Kár,. hogy nem sikerült összebarátkozniuk. Azért fura, hogy ilyen pofátlan cica. Biztos kiskora óta az utcán van és ezért lehet ilyen.Pedig jobban járt volna ha beilleszkedik és nem bántja a cicáidat. Dehát nem minden cica egyforma. Nehéz dolgok ezek. Nekünk is volt egy cica, akit az utcán etettünk, meg volt helye ahol aludhatott, de behozni nem tudtuk, mert a kandúr cicánk amint meglátta nekiugrott. De szerencsére elvitték, és azóta is jó helye van. Szerencsés cica volt."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3971 üzenetére
Nagyon nem Mert nem vagyok egy kőszívű ember és megsajnálok minden állatot ha olyan helyzetbne van. De mikor már pofátlan és a saját állataim kárára megy a dolog meg az én idegi rendszeremre akkor már elgondolkodok h ez nem fog menni akárhogy szeretném. Pedig próbáltam őket összebarátkoztatni de nem ment, csak morgás fújás és elfutás lett belőle
Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #3970 üzenetére
Hát igen, ez nagy baj. Ez miatt tényleg nem lehet megtartani. Kár, hogy nem jönnek ki egymással. De az tényleg igaz, hogy a cicáid nem szenvedhetnek egy befogadott cica miatt. Nem egyszerű dolog.
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3959 üzenetére
Itt az a baj h nem kölyök már fehérke, mert a kölyök cicákat előbb megszokná Rozsdi és Gerzsi mint ezt a nagy dögöt. A másik az h Gerzsi barátkozós tipus és ő ment volna barátkozni, de a fehérke rátámadt és azóta Gerzsi is kerüli és elfut ha meglátja.
Most nehogymár az én macskáimnak kelljen elmenekülni egy idegen macska miatt. Röhely! Rozsdi meg alapba nem szereti az idegen állatokat, néha a saját fiát is nehezen viseli el.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz puttputt #3967 üzenetére
Akkor teljes szobája volt.
A karmolászás kellemes lehetett. Nálunk Bébike harap. Nem figyelek egy pillanatra és hamm.
Szegény cica. Biztos éheztetve volt és bánatát megosztotta az egész utcával.
Nekünk úgy tudnak a szomszédba nézni, hogy az elképesztő. Már mondtam, hogy valami kamerát szerelek rájuk, hogy ugyan mit néznek annyira...."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
cherilady
tag
Több helyre fel van adva de hát semmi!
Hiába az ivartalanítás ha az én macskáimmal nem jönnek ki. Meg az h nem kell még egy 3. macska. Elég nekem ez a kettő, annyi fizetésem sajna nincs h ennyi macskát ellássak.
És a menhely tényleg nem lenne jó! De lassan kikészíti az idegeimet ha meg éjszaka nem tudok miatt aludni és ha már x. napja hulla fáradtan kelek fel akkor nagyon bepipulok és akkor tényleg inkább kiviszem a közeli erdőbe ahol vannak még házak hátha vki más befogadja. Annyi kóbor macska van mifelénk és egyik se sovány. Biztos kapnak valahol kaját. Fehérke se lenne elveszve sztem.
Na mind1 a hétvégét még megvárom ha ebben a 2 napban is nyávogni fog éjszaka akkor repül nincs mese!Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
puttputt
őstag
válasz Tulipanti #3966 üzenetére
Tulajdonképpen a hálóm volt a szobája Kiskorában azzal "szórakoztatott", hogy bemászott a takaróm alá, karmolászta a lábamat, meg mellettem aludt el
Ő is tudott égetni rendesen... az erkélyréseken keresztül kémkedett az utcára, meg ordított át a másik erkélyre, ha látott és éhes volt, az egész utca tőle zengett:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Tulipanti
tag
válasz puttputt #3963 üzenetére
Nagyon nyugis cica volt akkor. Nálunk is javarészt alszanak, de néha azért kiülnek a tetőre, vagy a szomszédba lesnek át. Ami nagyon égő...
Nekem is szokták ezt csinálni a "kicsik", amikor tévézek jönnek és rajtam mászkálnak, meg nyomkodnak. Csak az a baj, hogy egy idő után ha rajtam állnak, nagyon tudnak nyomni. Olyankor mondom, hogy akkor feküdj le vagy menj arrébb mert ez már fáj.
De valamelyik nap, Bébi úgy befeküdt mellé mint egy ember. A fejét rárakta a párnára és felém fordult. Nagyon ari volt.Jól fel volt szerelve a cicus. Saját szobája nem volt?
PhoenixK: Ez nagyon élethű videó!Tényleg ilyenek....
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz puttputt #3963 üzenetére
Mod.: Ágyból=ágyából... mert volt már neki 2 saját széke, 2 párnája, 2 takarója, 1 fotel
Marha jó a videó!
Igen, kb. ugyanezt éltem át..., a hangeffekt csaknem azonos.[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz Tulipanti #3962 üzenetére
Ja, meg ment mellé az elviselhetetlen "Oáoú" kiabálása Ő általában akkor mozgott csak, ha a kaját várta, de akkor intenzíven, amúgy aludt Mellesleg, nagyon jól karbantartotta magát, így is... Amikor az ágyból néztem a TV-t, ő is előszeretettel mászott rám, jobban mondva, a hasamra állt, úgy, hogy a TV helyett a fenekét voltam kénytelen nézni, amíg arrébb nem toltam... elálldogállt ott több percig is, nem unta volna meg...
Aztán, simán rámfeküdt, minden zokszó nélkül és elaludt:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Tulipanti
tag
válasz puttputt #3961 üzenetére
Akkor ő is nagyon tudta követelni a kaját Nálunk Rosszi úgy kiabál ha éhes.. addig nem hagy békén amíg nem adok enni. Itt ül felettem, hogy menjek már és adjam a kaját. Bébi meg odadörgölőzik a lábamhoz, aztán leül a tányér elé. Enyhe célzás...
Pehely meg ugyan azt csinálja, felugrik az asztalomra és nem tudom levakarni magamról. Azzal a mozdulattal, hogy lerakom, már ugrik is vissza. És persze a billentyűzetre fekszik rá vagy beül a monitor elé. nehogy lássak valamit is.... De ő ezt nem azért csinálja mert éhes, hanem csak kedveskedni akar. Igazából Pehely nem is pattog a kajáért. Eszik a többiekkel, de ő úgy nem követelőzik. Igazi kis csaj."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
puttputt
őstag
válasz Tulipanti #3959 üzenetére
Jaj... az enyém, ha éhes volt, akkor folyamatosan ugrált, meg pattogott, mint egy gumilabda, de volt, hogy a kilincsért nyújtózokodott, mert tudta, hogy kint vár rá a "mennyország"
Előfordult az is, hogy körberohangált, meg közben magában "dohogott", meg morgott...
Általában azzal tudott idegesíteni, hogy felugrált az asztalomra, miközben dolgoztam, majd le, a parkettára, iszonyatos zaj kíséretében.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #3957 üzenetére
Hát igen ez nehéz ügy tényleg. Nem egyszerű neki gazdit találni. És az meg pláne nem jó, hogy nem jön ki a cicáiddal. De a menhely nem a legjobb hely neki.
Nálunk eleinte voltak sértődések a kicsik miatt amikor hoztuk őket, de azóta megbarátkoztak. Bébi imádja Rosszit, ha az ágyon alszanak mindig bújna hozzá de Rosszi nem mindig hagyja. De ha éhesek nagyon összetartanak. Bébi a szemével szugerál, Rosszi meg mondja folyamatosan a magáét.csyo: Ezt a bélyeges dolgot nem is tudtam. Soha többé nem nyúlok ilyenhez....
[ Szerkesztve ]
-
-
cherilady
tag
válasz Tulipanti #3954 üzenetére
Feladtam hírdetésbe nem 1 helyre és SENKI!!!! Senkinek se kell 1 éves macska!
Nekem meg már az agyamra megy és Gerzsi és Rozsdi se tud miatta úgy közlekedni. Ha találkoznak folyamatosan megy a morgás meg a fújkálás. Nekem erre nincs szükségem!
Amint meg a kölyköket elviszik megint felcsinálják és megint jönnek a kiscicák, arra meg pláne nincs megint szükségem!
Szal nehéz ügyAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
puttputt
őstag
válasz cherilady #3955 üzenetére
Jah, biztos narancshéjakat szórtak az alomdarabkák közé
Az enyém nem értett a "seggrepacsiból" se, meg semmiből. Két perc múlva csinálta az ökörségeit, rögtön a szidás után... nem volt ám fafejű:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
cherilady
tag
válasz puttputt #3953 üzenetére
Jah h az alom??? Jézus... Én simán kajának néztem
AZ én macskáim úgy látszik imunisak erre a miau vacakra
Bár mostanában nem ugrálnak a pultra, szal lehet nem is kell.
Elég volt pár seggre pacsi abból úgy néz ki megértették h nem szabad felmászni.Anbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Tulipanti
tag
válasz cherilady #3952 üzenetére
Gazdit kéne neki inkább találni. A menhelyen rengeteg cica van, örülnek szerintem ha van helyük.
Nem semmi ez a macska. Nem sikerült beilleszkednie.De hátha valaki elvinné. És valaki olyannak kéne ahol egyedüli cica lenne.puttputt: Ez a narancsos macskaalom röhej. Miket ki nem találnak.....
-
puttputt
őstag
-
cherilady
tag
Köszi én is utánnanéztem de egy csomónál feltétel az h pl csak ivartalanítottat fogadnak be, a másik várólistás, szal gáz :S
Meg figyelembe veszik h mennyi idős milyen fajta stb stb. Szal elég gáz elhelyezni menhelyre.
Nem tom mi legyen, mert már rohadtúl idegesít! Ma éjjel is 3x felébredtem miatta mert az ablak alatt pofázott. Mindig egy pohár vízzel mentem ki h nyakonöntsem. Utánna már az idegtől nem tudtam aludni. Ha ezt tovább folyttaja én megfolytom ezt a macskát! Ez nem állapot h nem tudok tőle aludni mert folyamatosan pofázik. Kezd betelni a pohárAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
cherilady
tag
válasz puttputt #3939 üzenetére
Na ezaz amit vettem ez a MIAU! Hát az sz...t se ér!!!
A másikat emg nem ismerem, de lehet majd kipróbálom.
Ez a narancsos kaja haláli milyen lehet vajon
De ilyet még nem láttam sehol kész viccAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
Def26
félisten
"A menhelyen nem az van, hogy a "javát" kiválogatják, és ami nem kel el azt
"elszállitják" a macskamenyország nevű helyre, ami 10 éves kor alatt még létezik, de később már másképp hívjuk? ?"Ezt nem is értem miért írod ezt nekem?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Tulipanti
tag
Pár hétvégi cicakép. Már fel akartam őket rakni, de dolgom mint a tenger...
Itt a cica, hol a cica?
Tigris a dzsungelben!
Egyszerűen szép![ Szerkesztve ]
-
Moneo
tag
http://blog.mypets.ws/2009/06/09/1-2-3-jump-pets-blog-pictures/
Ez úgy tudom elég ismert... de szerintem nem lehet megunni
http://blog.mypets.ws/2009/06/09/the-video-about-a-cat-who-have-a-dream-pets-blog-videos/ -
Borify Péter
aktív tag
végre hazahozta a cicám az egyik kiscicát
a másikat sajnos nem
és a mai nap folyamán kaptam egy kis feketét
csak egy kicsit nagyobb,mint panni kiscicája..és eddig jól kijönnek
és panni őt is dajkálja
most már két fekete cica is van a háznál -
csyo
senior tag
A menhelyen nem az van, hogy a "javát" kiválogatják, és ami nem kel el azt
"elszállitják" a macskamenyország nevű helyre, ami 10 éves kor alatt még létezik, de később már másképp hívjuk? ?
Ha így van, ennél még az is jobb, ha felteszem a padlásra, és "félkóbor" cica lesz.
Vagyis amikor akar, akkor bejön hozzám a tetőn keresztül, ara megy amerre akar, sétál a városban, megkergeti a villamost, stb...
Talán így is több az esélye a túlélésre, mint egy ketrecben sok miákoló közt, és ha nem viszik el a börtönből, akkor megy a villamosszékbe...
Nem szobacica lenne, hanem "olasz, kikötői cica" aki kimegy az ablakon, és futkos a városan.
Mondjuk tennék rá nyakörvet, meg bilétát, hogy ne gyűtsék be a sintéres bácsik* * * *
Gyengébb idegzetűek a most következő sorokat ne olvassák!
(Offra teszem, hogy könyebb legyen nem elolvasni)tudtátok, hogy ragasztót csinálnak belőlük? Meg "nyalós" ragadós cuccot?
A bélyeg hátoldalán, meg a nyalós borítékon állat tetemekből főzött anyag van - így nyalogasd a bélyeget-borítékot:-S...
Bőr enyvnek, és csont enyvnek hívják a bútorgyárban használatos meleg ragasztót. Az készül marhából, disznóból, meg kódor állatokból, vagy amit elcsapott a vonat, autó, vagy gonosz emberek[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
Def26
félisten
válasz cherilady #3931 üzenetére
Tulipanti: Megkérdeztük, de ő nem tudja megkülönböztetni a sok fekete-fehér cicától.
A szomszédok viszont ismerik, ők látják.Sőt, az egyikük még mondta is, hogy milyen szemtelen macska, mert a kerítés másik oldalán nyalja a valagát és a kutya meg majd meg szakad úgy ugatja. Őkelme persze nem foglalkozik ezzel...
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz cherilady #3935 üzenetére
Íme, minden a sprayről: [link]
Egy másik: [link]
Ugyanott, sok más infó és több termék: [link]Mik vannak, az eszem eldobom! (Egy kostolót esetleg?)
[link]Milyen az a "friss illat"?
[link][ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz cherilady #3935 üzenetére
Biztos nem volt drága! (Valamilyen flakonos kiszerelés...) Szerintem nem sokkal több, mint egy sampon, vagy ilyesmi. Majd írok részleteket, csak jusson eszembe megkérdezni az illetékest, - aki vette.
-
puttputt
őstag
válasz cherilady #3930 üzenetére
A márkáját sajnos nem jegyeztem meg... az meg nem hiszem, hogy sokat segít, hogy: "Macska van az elején, meg kék háttér" ... rögtön kidobtam őket, nem sokat szórakoztam velük, még aznap, hogy meghalt a macs. Nem esett jól semmi ilyennek a látványa.
Majd utána érdeklődöm, azért, hátha.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
csyo
senior tag
válasz cherilady #3907 üzenetére
itt van a PH!uvar topik.
itt vannak akik arrafelé mennek, és szivesen elvinnék sztemLegyen szép a napod!
-
cherilady
tag
Ez jó GLS
Nincs cicahordozóm, egy kis dobozban meg nem akarom cipelgetni a cicát. Meg időm sincs nagyon, nem tudnám mikor elvinni.
Amúgy Budapesten van valahol cica menhely?
-
cherilady
tag
-
cherilady
tag
válasz tomcsi23 #3915 üzenetére
Az anyám kocsiján is hasonlóak a dolgok bár inkább karom nyomok vannak nem sáros lábak!
Gerzsi mindig felmegy a kocsi tetejére és szépen leül. Anyámnak már mondtam is h van a kocsin egy macskaszemAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
puttputt
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz tomcsi23 #3924 üzenetére
Meg az ultrahangosra írták, hogy ahol kisgeyerek van, ott nem használható, mert attól, hogy mi felnőttek nem halljuk az ultrát, a pici babák nagyobb tartományt hallanak. Nálam nincs baby, de a szomszédban van... Ráadásul ezt is kitanulták a macskák, tartott a hatóköre x méterig, akkor x méter+1cm-nél megjelent a macska
Ennyit én tuti nem adnék érte, főleg, hogy nincs tuti tipp
Majd számolj be róla hatásos-e, hagy-e nyomot
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Def26
félisten
Háát, csa nem jött haza. Szomszédok azt mondják, hogy napközben itt mászkál az utcában (zsákutcában lakunk) a haverjaival. Viszont az utca elején vagy egy öreglány aki eteti az idegen macskákat, remélem ott lesz mert este már nem reagált a csöngetésre a néni.
-
Tulipanti
tag
válasz tomcsi23 #3924 üzenetére
Jaja.
Az nem semmi. Lehet, hogy hűtőnek használták vagy spejznak.
Hát igen, ez kellemetlen dolog. Nem direkt csinálják, de kárt okoznak. Nálunk még karcolás nem volt ilyen miatt, maximum tappancsnyom. Az aranyos tud lenni. Jah meg az is jó amikor az ágynemű lenyomatos....."Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
tomcsi23
veterán
válasz Tulipanti #3922 üzenetére
Tetszik a fekete, biztos.
Volt olyan, hogy a motortérben maradék zsemlét, szalonnát találtam megcsócsálva. Azt se én tettem oda.
Nem lenne baj, ha csak a puha részükkel tapognának rajta, de amikor felmásznak, meg lejönnek, reflexből is a karmaikat használják.(#3923) Mawyx - hát ez jó. Mondjuk kicsit drága lenne, meg a működést is meg kéne oldani valahogy...egy ilyen sprayes verziót viszont megnézek.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mawyx
őstag
válasz tomcsi23 #3921 üzenetére
Én is kerestem, mert én nem ide nem engedni, hanem kiengedni, szomszédba átengedni nem akartam a macskámat, de csak ellentmondásokat olvastam fórumokon. Van aki azt írta neki használt vmi, akkor jött 2 ember, aki azt mondta, hogy ő is próbálta, de nála arra a cuccra bagóztak a macskák. Másik riasztónál ugyanez volt. Mondom akkor annak meg nincs értelme, hogy felvásárolom a létező összes n db riasztó fajtát, aztán az enyémnek pont egy n+1-edik lenne hatásos.
Van vmi macskaellenes növény is, de volt aki azt írta, hogy az ő macskája nem hogy nem szerette voln a szagát, hanem ráfeküdt a bokorra, amit utálnia kellett volna....Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Tulipanti
tag
-
tomcsi23
veterán
válasz Tulipanti #3919 üzenetére
Ilyen pumpás izé - de most nézem, ilyen is van.
Nem tudom, melyik macskusz, csak a nyomait látom. Járt(ak) már rajta többször is, és olykor a karmokkal szép nyomot is hagynak.
Mawyx: a flakonos dzsuvától elvárnám, hogy ne látszódjék (az más kérdés, hogy a fényezést se bántsa), csak a hatás legyen meg.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mawyx
őstag
-
Tulipanti
tag
válasz tomcsi23 #3918 üzenetére
Az már luxus lenne. Tegyél a kocsi elé lábmosót, hátha használja.
Hát nem tudom. Bár én nem nagyon hiszek az ilyenekbe. De lehet, hogy egy próbát megér.
Rendszeresen csinálja ezt?[ Szerkesztve ]
-
Tulipanti
tag
válasz tomcsi23 #3915 üzenetére
Hát ezt sehogy. Olyan helyre kell állni az autóval, ahova nem megy a cica. Mást nem tudsz csinálni. Vagy le kell takarni a kocsit.
Mercutio_: Szerintem ez nevelés kérdése. Nálunk soha nem volt ilyennel probléma. A házicica ha úgy van nevelve biztos nem csinálja. Nem kell ezért típusmacskát venni.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Megfogod és az orrát beledörgölöd abba amit spriccelt?
Kismacskáknál használ, talán ő is megérti...Kérdeznék is: Van olyan macskafaj, ami nyugis, és nem karmolássza össze a tapétát, hangfalat, bőrgarnitúrát, stb.-t? Vagy ilyenről ne is álmodjak?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tulipanti
tag
Bébi újra alkotott. Egy napok készülő fényképalbumba kapart bele.Egy pillanatra nem figyeltünk oda. Mi van ma ezzel a macskával?
-
Mawyx
őstag
Én meg Kiskunfélegyházán túlról hoztam fel Bp-re Piskótámat
Eredeti vidéki macska, azért akar kint lófrálni ennyire, kint született és udvaron élt 2 hónapig.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Def26
félisten
Egyébként mi Misi -t Rácalmásról vittük haza Felcsútra. Bp. - Vác nem is vészes.
Remélem ha hazamegyünk ott fog ülni a teraszon és kajára vár...
[ Szerkesztve ]
-
Tulipanti
tag
Új iparág: Nonstop cicafutár szolgálat.
-
csyo
senior tag
-
DeadMeat
nagyúr
Üdv
Valakinek esetleg vác környékén nem születtek mostanában cicái?Kellene egy ifjú lehetőleg fehér,vagy cirmos. Vagy valami kis tündérbogár.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Mawyx
őstag
A régi kinti macskám, aki már bejárós volt is ezt csinálta Csak az én szobámba jött pisilni, az én ágyamra, anyuékét békén hagyta, konyhát is meg minden más szobát. Amikor észrevettem és felemeltem arrébbrakni, hogy legalább ne az ágyra már, közben végig csurgatta, így az egész szobába jutott.
Nem lehetett semmit tenni, csak pár órára hoztam be, amikor egy az egyben figyelni tudtam, amint megmozdult, kiraktam. Néha biztos nézett most mi van, de ha nem aludt kiterülve, akkor már gyanús volt és inkább ment kifelé szépen ha akart, ha nemAhogy súroltam mindig a szőnyeget, ágyat, utána hajszárítóztam, néha macsot is meghajszárítóztam, rettegett tőle, ha csak messzről meglátta a hajszárítót, már elszaladt. Nem akartam bántani és a pisilésre se használt.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest