Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atomgeszi

nagyúr

Sziasztok.

Nálatok mennyire gyakori a hányás a cicusnál?

Enyém 6 éves. Ez idő alatt szerintem, ha maximum 10x hányt. Viszont most már 3. reggelente hányással indítja a napot. A nap többi részében már nem hány.
    Először azt hittem, hogy a táp, de ugyanaz. Azért az akkori adagot kidobtam a tálkájából.
    Próbáltam neki, hogy hányás után vizet igyon a csapról (mindig onnan szokott), erre belehányt a mosdókagylóba. Utána pihent, evett, nap többi részében semmi hányás. Ma reggel szintén keservesen nyervantott 2-t, majd hányt. De most a reggeli rutin részeként ivott is a csapról. Viszont azt is kb. 10 perc után kihányta öklendezéssel. Meg fura, mert a házimozi 5.1 mélyládáját nyalogatja körbe - körbe. Pedig semmi oylan nincs rajta, nem folyt rá. Sima műanyag meg fa anyag. Igazából arra gondoltam, hogy túl stresszeli magát reggelente. Az utóbbi napokban annyi változott csak, hogy a bal oldalamon szeretek feküdni alvásnál, így meg annyira nem tud odabújni, mintha a jobb oldalamon feküdnék, és reggelente 20 perccel előbb kelt, amit én szóvá is teszek, hogy Sshhh(rohadt dühítő 20 perccel előbb kelni, mint az ébresztő :DDD).

Szóval tényleg ami max változott, hogy minden este eddig velem aludt a fejemhez bújva, de más pózban vagyok, és ez ennyire megviselné? Vagy a reggeli leszidás, hogy felébreszt előbb?
    Az utóbbi 3 napban odafigyeltem rá most még jobban, de semmi nagy változást nem vettem észre. Ugyanúgy bújik, eszik, dorombol. De az igaz, hogy nagyon stresszes cica szegénykém. Egy egyszerű tüsszentésnél is elfut, mármint, ha én tüsszentek. :D Lehet tényleg ezen stresszelt be, hogy nem tudott a szokásos módon velem aludni?
    Ja biztos nem terhes, már a reggeli hányások miatt. Kandúr, és már herélve is lett. :D

Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés