- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bitpork #16995 üzenetére
Szakember kell ide, pár százba fájni fog de megoldja. Ha eddig nem csináltál ilyet, akkor szerintem nincs most itt az ideje ezen begyakorolni, ahogy előttem is írták jóval nagyobb lehet a végszámla a tervezettnél . . .
( Nálam legutóbb 2 főállású kertész csinálta alpintechnikával felülről lefelé nyiszitelve a fát és adogatva lefelé a 2-3 méteres darabokat, hát a végén örömmel fizettem, hidd el)
-
ncc1701
veterán
válasz
bitpork #16995 üzenetére
Valamelyik oldalra döntened kell, lehetőleg a háztól elfele. Te tudod, h merre van helyed. Ha semerre, akkor az elég szopó akrobata játék lesz.
Én első körben levenném a napelemeket.Ebből nagyon könnyen lehet olyan eset, h sokkal olcsóbb lett volna a szakinak kifizetni azt a ~400eFt-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged