Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ursache

senior tag

Szevasztok!

Kerestem jobb topicot, ez all legkozelebb az ugyemhez.

Lett egy halom elektronikai eszkozom (es minden egyeb tipusu ingosag) ami elazott. Varjuk az iratbekerot a biztositotol (bar fogalmam sincs ez micsoda), es abban benne esz elvileg, hogy milyen szakertoi nyilatkozat kell, es pontosan milyen szamlat kell kiallitania a jogosult entitasnak a bevizsgalas miatt.

Van valakinek tapasztalata, hogy mire lehet szamitani? Mennyibe kerulnek ezek a manoverem? 1 teaor szam alatt tudok hozza vinni minden elektronikai eszkozt? Vagy konyhai kisgepek ide, hdd/ram meg amoda?

Illetve sok minden gyari dobozaban volt, igy sok minden meguszta, de ezek utan hogyan taroljak otthon barmit is? Az egyik szogletes a masik ovalis, ahelyett hogy minden teglatest lenne.. szoval ha az eszkoz meg is uszta, en akkor is megszivtam..

felelossegbiztositasra lesz elszamolva a kalvaria.

Barmilyen hasznos otletet, tippet szivesen fogadok.

Amit jelenleg keresek:
    muszaki szakerto az ingatlanra vonatkozoan, hogy a vizkar miatt mi cseres es egyeb megallapitasok
    ingosagok bevizsgalasara szamlakepes ceget/szemelyt mi hogyan elte/nem elte tul

Milyen vegzettseg kell ehhez? Uldozesimania: mivan ha az entitas behazudja hogy van jogosultsaga, kiallit mindent papirforma szerint, kifizetem a bevizsgalasi dijakat, majd szamla alapjan nem fizet a biztosito mert ennek az entitasnak nincs is megfelelo jogosultsaga ehhez a tevekenyseghez?

En mar barmit el tudok kepzelni..

Ugyvedunk van, konzultaltunk, es fogunk is még.

Pest megyerol van szo.

Koszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés