Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ursache
senior tag
válasz XP NINJA #12905 üzenetére
"A rendőr ezért ugye le is lépett?"
De én ezt nem is értem. Úgy tudom, hogy ha személyi sérülés nem történt, akkor nem kötelező sem a rendőrség, sem a mentők értesítése, tehát adott esetben, rendőri intézkedés nélkül is "elintézhető" a baleset a helyszínen az érintettek között.
De ha jól látom, itt volt rendőri intézkedés is? Ez miben merült ki? Kicsit kifejtenéd az esetedet, hogy mi milyen sorrendben, pontosan mi történt. Gondolok itt arra, hogy miért lett hívva rendőr, ki hívta a rendőröket? Mennyi idő alatt értek ki? Milyen megfontolásból állt félre az autójával az ürge? Ezt ki engedélyezte neki?
Még soha nem baleseteztem, de az ilyen fontoskodó csótányoktól félek leginkább. Én inkább helyben meg előre kifizetek mindent, hogy ott helyszínen leüssük a dolgokat, minthogy utólag elálljanak, meg írásba adott papíroktól elálljon ez a féreg.
Valami olyasmiról tudok, hogy ha elismeri az egyik fél a vétségét, és továbbra is rendőr akarok hívni az 50.000 Ft, de utána már nem lesz vita. Tehát ha a helyszínen rendőr előtt elismeri, akkor utána ennyi volt a történet ezen része.
Rosszul gondolom? Mit nem látok? Mit tanácsoltok ilyen helyzetben? Hogyan tudom bebiztosítani magamat, hogy ha úgy gondolom, hogy a másik fél a hibás? Milyen lépéseket kell tennem?
Az biztos, hogy rendőrt hívnék, bármi van (inkább fizetek!)! És nem engedném, hogy a járművét megmozdítsa.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest