Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
envagyok
üzenetére
Nem rég a permedia 2 es feltehetőleg MAC verziós kártyámnál tettem fel kb azonos gondolatmenettel a kérdésem miután nem akarta nekem elküldeni az eladó a terméket a licitnyertes áron.
Amennyire én felfogtam sajnos nem a tulajdonod a kártya a megegyezés után és a tulajdonba vétel(megkapás) előtt. Értelmezésem szerint kötelezettsége van küldeni, de ha nem küldi vajmi keveset tudsz tenni.Talán kártírétésért lehet bíróságra menni, dehát milyen kár ért ilyen esetben a bíróság szerint? Nem fizettél nem kaptál, az 1-1 kár 0 valszeg.
Ezzel sokat nem valószínű hogy lehet kezdni.
Én vatera szabályzata alapján akartam elérni hogy függesszék fel a fiókot, mert a szabályzatuk alapján megtehetik, ha nem küldi a terméket. Vaterát sem érdekelte a dolog. Ez volt a pontos válaszuk:
"Az esettel kapcsolatban megtettünk minden rendelkezésünkre álló lehetőséget, amiről már tájékoztattuk Önt. Felfüggeszteni nem kötelességünk az eladót és ebben az esetben nem is tettük ezt meg, mert bízunk benne, hogy a későbbiekre tekintettel elégséges volt az eladó felé a figyelmeztetésünk és írásbeli megkeresésünk."
Ha elég lett volna a figyelmeztetés, most is elküldte volna nekem a terméket, dehát nem küldte és semmi baja nem lett belőle.Ja de igen. lett egy figyelmeztetése. Beljebb vagyok vele....
Bíróság sem fog vele többet foglalkozni(szerintem).
Más hivatalos forum nincs szerintem, aki foglalkozna vele(Max a privát verőlegények,de az nem hivatalos.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BMW topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest