Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Hát akkor még azt sem tudom írni, hogy a régebbi bug lehet, ami miatt problémáztak a HD4850CFX rendszerek.

Nincs a közelben ismerős, akivel meg tudnátok nézni, hogy más táppal is csinálja-e ezt?
Esetleg még talán azt tudom javasolni, hogy szedd ki a kártyákat és rakd be még egyszer. Ha jól emlékszem, a HD2900 topicban volt valakinek hasonló problémája, amin ez segített. 
(#435) tome.jr: P45-ből is vannak jó CF alapanyagok, csak azok nem a legolcsóbb szegmenset gyarapítják.
Bár lehet, hogy azóta változott a helyzet, de az X48 és X38 közt, ha jól emlékszem, max egy HD4850X2 CFX / HD4870X2 CFX esetén vehetsz észre különbséget... de nem lehetetlen, hogy ezen téren jócskán alulinformált vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Esetleg még talán azt tudom javasolni, hogy szedd ki a kártyákat és rakd be még egyszer. Ha jól emlékszem, a HD2900 topicban volt valakinek hasonló problémája, amin ez segített.