Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TTomax

    nagyúr

    válasz Myth #2445 üzenetére

    Az attól van,hogy nincs meg a stabil 60fps-ed....ilyenkor néhány játékban drasztikusan működik a vsync,van ahol felez rögtön,olyankor 30-ra korlátoz van ahol 45-re.van ahol meg semmit se csinál.Ez játékfüggő... a beállításokkal játssz,hogy mindig stabil 60fps felett legyen,aztán add rá a vsyncet.

    (#2451) GAbre
    neked 1G Vmemoriád van,úgy oszd be ne fogyjon ki... a GTA4 1G vmem esetén olyan 0.7-0.8G játékban mért foglalás esetén működik szaggatás mentesen,sajnos mivel konzol port igy nagyon gyenge a multiGPU támogatása,én játszottam CF-el is meg SLI-vel is finoman szólva is sz@rul ment mindkettővel...egyszerűen nem terhelte a GPU-kat..és nem hinném,hogy egy 4Ghz-re húzott i7-el meg 6G memóriával bármilyen limitem volt...az ssd egy kicsit javít rajta de nem sokat.Azt a játékot csak egy GPU-val szabad játszani,nekem eddig a GTX280-am teljesített a legkiegyensúlyozottabban ebben a játékban.

    [ Szerkesztve ]

    ★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés