- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Az attól van,hogy nincs meg a stabil 60fps-ed....ilyenkor néhány játékban drasztikusan működik a vsync,van ahol felez rögtön,olyankor 30-ra korlátoz van ahol 45-re.van ahol meg semmit se csinál.Ez játékfüggő... a beállításokkal játssz,hogy mindig stabil 60fps felett legyen,aztán add rá a vsyncet.
(#2451) GAbre
neked 1G Vmemoriád van,úgy oszd be ne fogyjon ki... a GTA4 1G vmem esetén olyan 0.7-0.8G játékban mért foglalás esetén működik szaggatás mentesen,sajnos mivel konzol port igy nagyon gyenge a multiGPU támogatása,én játszottam CF-el is meg SLI-vel is finoman szólva is sz@rul ment mindkettővel...egyszerűen nem terhelte a GPU-kat..és nem hinném,hogy egy 4Ghz-re húzott i7-el meg 6G memóriával bármilyen limitem volt...az ssd egy kicsit javít rajta de nem sokat.Azt a játékot csak egy GPU-val szabad játszani,nekem eddig a GTX280-am teljesített a legkiegyensúlyozottabban ebben a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest