Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz K1nG HuNp #1006 üzenetére

Nemtudom hány éves vagy, milyen az öltözködésed, de egy oldskool és egy sk8 mindenkihez befér szerintem. - szerinted ;]
    Kortól függetlenül 2 méter magas, 150 kg vagyok. Nem veszek fel tornacipőnek látszó lábbelit utcára. :U
    Az átmeneti és nyári cipőket csináltatom a Doma Cipőnél 18-25k áron, bakancsból mindennapos viseletre jó a katonai, munkahelyen bakancsos évszakban van benti cipő a fentiekből, a Cat bakancs megtetszett, egyszerű, varrás nélküli orrész, de nem merem úgy rúgni, mint a katonait.
    A fenti cipők közt van vajszínű, fekete, barna, sportosabb varrott felsővel és egybe bőrből való is, farmerhez pólóval, galléros pólóval, inggel, esetleg nyakkendővel, sportzakóval is elmegy, de a csinosabb egyértelműen öltönyhöz. Rövidnadrágot nem hordok, ha mégis, akkor a vajszínűvel, titokzoknival. Nyaraláskor szandál, zokni nélkül.

3 éve pénz nem számít alapon bementem az Alleeba átmeneti cipőt venni (Office Shoes, Deichmann, Salamander, Humanic, csak hogy a legnagyobbakat említsem) és nem találtam olyan cipőt, ami tetszett volna és kinéztem volna belőle, hogy legalább 2 évet kibír. Fel se próbáltam semmit.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák