- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz K1nG HuNp #1006 üzenetére
Nemtudom hány éves vagy, milyen az öltözködésed, de egy oldskool és egy sk8 mindenkihez befér szerintem. - szerinted
Kortól függetlenül 2 méter magas, 150 kg vagyok. Nem veszek fel tornacipőnek látszó lábbelit utcára.
Az átmeneti és nyári cipőket csináltatom a Doma Cipőnél 18-25k áron, bakancsból mindennapos viseletre jó a katonai, munkahelyen bakancsos évszakban van benti cipő a fentiekből, a Cat bakancs megtetszett, egyszerű, varrás nélküli orrész, de nem merem úgy rúgni, mint a katonait.
A fenti cipők közt van vajszínű, fekete, barna, sportosabb varrott felsővel és egybe bőrből való is, farmerhez pólóval, galléros pólóval, inggel, esetleg nyakkendővel, sportzakóval is elmegy, de a csinosabb egyértelműen öltönyhöz. Rövidnadrágot nem hordok, ha mégis, akkor a vajszínűvel, titokzoknival. Nyaraláskor szandál, zokni nélkül.3 éve pénz nem számít alapon bementem az Alleeba átmeneti cipőt venni (Office Shoes, Deichmann, Salamander, Humanic, csak hogy a legnagyobbakat említsem) és nem találtam olyan cipőt, ami tetszett volna és kinéztem volna belőle, hogy legalább 2 évet kibír. Fel se próbáltam semmit.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest