Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Köszi a tippet! Megpróbáltam, kicsivel jobb lett de el nem tűnt a fehéredés róla, lehet több tej kell rá
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Üdv!
Adott egy valódi bőr bugatti cipő. A boltban ahol vettem méhviaszos cipőkrémet adtak hozzá, hogy azzal ápoljam, meg is történt bekentem vele. Viszont ahol víz érte ott olyan mintha sófoltos lenne a cipő pedig még szerintem erről nem lehet szó. Megmostam simán vízzel, nem múlt el, enyhe szappanos víztől sem múlt el. Megmosva frissen szép de ahogy szárad úgy jönnek elő a fehér foltok.
Mit lehet tenni a foltok ellen?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
törölt tag
Sziasztok.Mi a véleményetek Nike - Rosherun HYP PRM QS "Magista" cipőről?Ez lenne az:[link]
Illetve valaki tudna 41-be ajánlani? -
Arcképgyáros
Tegnap rendeltem meg. Belgiumi szállítás, 16.999 ft, itthon playersroomban 22.999 ft.
-
Ace owner
addikt
GarageStore-ban elég erős akciók vannak ha érdekel valakit nézzen rá.
Galaxy Fold 4
-
Ereshkigal
őstag
Kezdenek megtetszeni a desert cipők, viszont nincs tapasztalatom. Milyen márkák/üzletek ajánlottak?
-
Arcképgyáros
Esetleg ilyen Tommy Hilfiger cipőt nem tudjátok lehet e még valahol kapni?
TH harry 2d
-
VIPowER
őstag
Tőlük már rendelt itt valaki? Mennyire lehet megbízható ez a "bolt"?
-
Jojo5
őstag
Most találtam olyan cipőt amit akár jövő nyárra is megvennék ennyiért... [link]
Még nem jöttem rá, hogy lenne érdemes rendelni ha egyáltalán az lenne...
Már a csak a téli cipőmet kéne megtalálnom....
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
-
Cheesus
senior tag
válasz RootRulez #758 üzenetére
Lehet már azóta meg is vetted, de ha még nem milyen oldalról akarod megvenni.
Amúgy ugye az US/UK/EU méretekre érdemes odafigyelni, mivel az én példámmal élve nekem 47-es lábam van, tehát nálam csak az US13 illetve UK12 cipők jöhetnek szóba. Ha komolyabb Adidas cipőt néztél ki, akkor a számozással nem lehet gondJojo5: NortFace cipőm még nem volt, de én cipőt nem vennék tőlük... (ez magánvélemény)
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
Jojo5
őstag
Sziasztok
Az agyam eldobom, minden Deichman-os cipőm talpát lejárom, vagyis elkopik vagy 2-3 hónap után...
Ez a North Face érhet ennyit? mármint minőségben jobb lehet mint egy mezei utcai Nike\Adidas?
Üdv,
Jhttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Adidasnál a méretek megegyeznek? Szeretnék egy bizonyos cipőt, de a boltokban nincs készleten, így csak neten tudnám megvásárolni. Szóval ha felpróbálnék egyet más típust (lehetőleg hasonlót) és jó lenne rám, akkor ugyanaz a méret lenne jó rám az eleve kinézettből is?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
Ace owner
addikt
válasz gergo5991 #745 üzenetére
Nekem ilyen van és tényleg elég kényelmes, jó lépni benne. Viszont a hosszú állást én nem igazán bírom benne, meg úgy amúgy sem szeretek sokat állni. Aránylag jól bírja a strapát, vagy április óta megvan és hordtam eleget, igaz melóba inkább a Supra Stacksemet hordtam annak már úgyis kampó. Ki kell várni a BP shopos 20-30%-os akciókat, van egy pár az évben és akkor megvenni. Vagy Easternhardtimes.hu-n is vannak néha jó akciók. Totál legit az oldal, nem kamut árulnak.
Milyen Janoskit vettél végül?
Galaxy Fold 4
-
gergo5991
őstag
válasz kerekfej #751 üzenetére
hasonlót nem tudok ajánlani, mivel csak skate féle cipőket hordok, mert az effélék elég hát, nem divatos a kinéteztük.
Nem néz ki valami tartós cipőnek, biciklizni meg duplán nem jó ez, mert szétszakadna + vékony a talpa is.
Ilyen cipőm volt még vagy 6-7 éve, de azok is kb 1-2 hónapig birták. Az egész cipő amúgy elég alacsonynak is néz ki, mintha 1 szintbe lenne a földel amin jársz, ezáltal elég gyanús, hogy átázik már egy pici eső után is, meghát gondolom minden követ megérez az ember benne.
Jó lehet eltúlzom, meg elég gyanus hogy lebeszéllek az ilyen tipusu cipőkröl mert nekem nem jön be, de azt tudom, hogy ilyet tuti ne használjál biciklizésre. -
kerekfej
addikt
Ez milyen minőségű cipő lehet vajon (két színben van)
Puma New Merit FS 4 férfi cipő
- tartós fajta?
- biciklizést bírja?
- milyen hasonlót tudtok ajánlani? -
jjeahh
nagyúr
látom sajnos mostanában nem valami forgalmas a topik, de azért megkérdem, hátha : Palladium cipőkkel van valakinek tapasztalata? itt, nálunk nem lehet kapni, ezért netről rendelném, de legutóbb megjártam két pár Ellesse cipővel, elég sz*r minőségűnek bizonyultak...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
mtcob
senior tag
Üdv!
Jordan Retro cipőket szerintetek honnan érdemes beszerezni? Leginkább az 5-ös és 6-os modellek érdekelnének -
-
jeffo
tag
Már akartam írni az általam kérdezett Fox cipő kapcsán korábban, csak annyira nem jártam itt a Prohardveren.
Végül megvettem ezt a The Addition modellt, mert a próba alapján jó volt a méret, meg mivel nem volt kedvem szaladgálni máshova más cipőket felpróbálgatni, ill. vidékről Pestre.Sajnos kínában gyártották, a belevarrt címke alapján. Hosszabb viselet alapján nagyjából jónak, kényelmesnek tűnik, gyalogláshoz, futáshoz megfelelő, azonban huzamosabban állni benne (pl. buszon) nem annyira jó, ugyanazt a feszülést, túlzott nyomást érzem benne, mint régebben egy olcsóbb kínai cipőnél. Hosszabb idő után állni már kényelmetlen, ki-bebújok belőle, ami egy ideig csökkenti ezt az érzést.
Egy motoros ismerős, akinek hasonló cipője van, azt mondta, hogy szerinte jó cipő, csak eltart egy ideig, amíg a bőr anyag hozzáidomul a lábhoz, amíg bejáródik a cipő, de egyébként számíthatok rá, hogy tartósabb lesz, mint egy olcsó kínai cipő.
Hát meglátjuk, de majd ha jobban lesz pénzem, talán jövőre, megpróbálok venni valami kényelmesebb márkából.
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Nem tudom mennyire él még a topic, de a segítségetek kérném.
Cipőt keresnék egész napos (12-14) órás álldogáláshoz, mászkáláshoz (nagyrészt álldogálás). Nem árt, ha szellőzik is, hogy épp a hosszabb időtartam miatt ne rohadjon bele a lábam és legyen két hét után elviselhetetlen szaga.
Pénzben maximum 25.000-t szánnék rá.
Kinézetre szinte mindegy, hogy milyen emberi keretek között.
Segítségetek előre is köszönöm!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
neduddki
nagyúr
válasz Sanyi.il #740 üzenetére
HI!
a boltjuk azert vol lenyeg mert azt mutatja hogy unios ceg. v. leglabbis van leanyvallat, na ebbol mi kovetkezik? /foleg ugy hogy uk-bol jon a csomag/:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz Sanyi.il #738 üzenetére
HI!
1 nem a vam a lenyeges hanme az afa
2 velenul nem unijos tagorszagbul gyun a csomag?...
3 mintha meg a kurnyuekn is lenne botjukudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Sanyi.il
aktív tag
Rákerestem, de nem találtam itt a topicban semmit erről, így megkérdezem
Rendelt már valaki a sportsdirect -ről? elég jó árak vannak az itthoniakhoz képest, de a kérdés az, hogy a vám mennyire dobja meg az árat? vagy ilyen kis tételekkel nem foglalkoznak vámolásnál?[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
Ilyesmi minőségi, vékony talpú, hasított bőr cipőt hol lehet kapni, ha lehet 10k alatt? Márka mindegy csak tartós legyen és kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
jeffo
tag
Fox cipők kapcsán valakinek van tapasztalata, hogy mennyire tartósak?
Egy ismerősöm ajánlotta, hogy neki több is van, többek között a The Addition nevű modell. Sikerült találni akciósan egy darabot a fehér-fekete színűből ([link]) a méretemben, péntekre kapom meg próbára.
Magyar oldalon itt írnak róla: [link]
Külföldi oldalon pl. itt vannak róla jó vélemények: [link], [link]
Ez alapján jónak tűnik, szerintem utcára, gyalogláshoz is jó, meg biciklizéshez is. Korábban az Adidas Superstar-ral szemeztem, amiből valószínűleg lenne itt a helyi boltban is, de a Fox olcsóbb lenne.
-
neduddki
nagyúr
HI!
1 szezon hasznlat utan sajnos bebizonyosoddtt hogy a columbiua szandalom egy kalap hajitofat sem er, igy asztan bektudoruc:
kicist mef fujkalnom kell de remelem hozza a regi szinvonalat
kellett egy teremcipo is vegig kerdezve esmerosoket es mivle sokat nem akartma rakolteni vegul is ez lett a befuto:
udv
neduddki
p.s. teva, voma
-
Land
veterán
A 3. Tisza cipomet fogyasztom 2 éven belül. Ez is kezd szetesni és vissza kell vinnem. Túl vagyok a fél éven, tehát bonyolultabb lesz. Ha egy mód van rá visszakernem a pénzemet. Tetszenek a Tiszak, magyar is, de nem tartós finoman fogalmazva. Most Budapest Editionom van tőlük. Hasonló árban tudtok mondani minosegibb, hasonló kinézetű cipőt? Márkát kell sajnos váltanom.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
huszar90
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Tisza cipővel van tapasztalatotok? Eddig nagyrészt a Zarában vettem elegáns cipőket, és bár szépek de nem kényelmesek. Most szeretnék egy szabadidőst és haverom ajánlotta a Tiszát. Megéri a 25 pénzt?
-
-
gergo5991
őstag
válasz beefjeez #724 üzenetére
még be kell járatni rendesen, ma is 5km-t lenyomtam benne, hogy szokjam, aztán valami faágra léptem, azt az elejébe szúródott, kis horzsolást látni, onnantól mezitláb gyalogoltam haza ( viccelek )
megpróbálok rá vigyázni, többet ilyet nem fog venni nekem anyám , szóval mondhati úgy, hogy jó lenne ha 3-4 évet kibirna
gondoltam rá, hogy veszek bele fehér fűzöt, olyat amilyen a szürke, hogy nem ilyen pamutosat, ilyen bőrféle henger alakut[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
-
skeli
tag
Nekem nagyon hiányoznak a Vagabond 2003-2005 körül gyártott sportosabb modelljei...manapság már csak a zelegáns vonalat erőltetik...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
törölt tag
Sziasztok.Mi a véleményetek erről a cipőről?
[link] -
.LnB
titán
Szisztok
Ilyen stílusú bakancsot szeretnék venni. Nem tudjátok ezeknek mi a pontos megnevezése? Hogy jobban tudja keresni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lorcsi
veterán
merrell cipőt normális áron merre lehet keresni ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
gergo5991
őstag
válasz beefjeez #710 üzenetére
elég szép árakat adnak ezeknek a cipőknek. Angol oldalról láttam már 65 euróért manara vulc-ot, + mellé adnak 25 eurós etnies trikót ingyen, ingyen szállítással. Bár én híve vagyok annak, hogy felpróbáljak meg minden, mielőtt megveszek valamit, mert Vans cipőt is megvettem 80 euróért, 2x volt rajtam, fájt benne a lábam, és mehetett a kukába (rokonnak elajándékozva), bár visszavittem a boltba, nem fogadták el, máshol meg 120 eurós görkorit szó nélkül visszafizettek.
-
gergo5991
őstag
válasz beefjeez #708 üzenetére
amiatt érdekelt a weboldal, mert ha már vonatkozok 6-7 órát, ne fölöslegesen, max megkérem pesti havert kérdezzen utána hogy van-e ott etnies marana, vagy nike sb janoski,ez, vagy más színben
köszönöm mindenki segítségét. -
gergo5991
őstag
hali, Pesten lehet valahol venni nike sb janoski cipőt? esetleg etnies maranat? sajnos Szlovákiában nem kapni ezeket, magyar igazolvánnyal meg pár forint eljutni pestre
-
troland26
őstag
kb az agyvérzés kerülget .. nem találok normális túracipőt kb voltam ma 10+ boltba és sehol semmi , de még neten is ami tetszene és megfelelne azokból nincs méret ... pl valami ilyesmi érdekelne [link]
-
attika89
senior tag
Üdv emberek!
Szeretnék valami olyan cipőt venni, aminek nem válik le a talpa pár hónap után
Dikmán-ból és a CCC-ből is vettem már cipőt, de mindkettővel úgy jártam, hogy elől vagy hátul hápogni kezdtek.Timberland cipőkkel van esetleg valakinek tapasztalata?
Kinéztem egyet, de 35e pénz kicsit már a lelki határt súrolja.fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
neduddki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest