- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Üdv Emberek!
Tudna valaki ajánlani nekem egy sportos cipőt nyárra/őszre?
Eddig Nike-m volt, de ez már a második ami rövid idő alatt szarrá ment... Az elsőnek szétment a talpa, a másodiknak, az orránál elengedett a ragasztása.
Olyan cipő/márka kellene, ami belefér a 20k-s keretbe, és megbízható.Várom a javaslatokat!
-
Ferusz
csendes tag
Sziasztok!
Ezeket a gyerekcipőket nézzétek! Gyönyörűek!!!!
Nem láttam Magyarországon még ilyen szépeket és jó minőségüeket!
Vélemény!?
Ferusz
-
Csemike
aktív tag
Iszonyú nagy lutri, én is csak egyszer próbáltam meg.
Szerencsére nem fürödtem be vele, igaz, hogy csak egy gumiszandit rendeltem a brands.hu-ról.
Azzal azért nem lehet nagyon mellényúlni méretügyileg. Elegáns cipőt biztos nem rendelnék neten, már csak azért sem, mert meglehetősen nagy lábam van, nekem próbálgatni kell.
-
bigga
aktív tag
Hali!
Valaki próbálta már a DC cipőket? Mert most elég jó akcióban vannak a Garagestore-ban, de érdekelne, hogy mennyire bírják a strapát, mielőtt befektetek .. -
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani pár megbízható webes cipőboltot, ahonnan érdemes rendelni? Én most találtam egyet, ahol van is olyan, ami tetszene. http://www.markascipo.hu Erről vélemény, ismeritek?
köszi -
HontiRobi
csendes tag
Jahhaj, de rég' voltam már itt.... De örömmel látom, hogy a Cushe-val kapcsolatos elégedettségem másokra is átragadt!
Hurrá! Hát akkor mindenkinek további szép napot kívánok! Csók Hölgyek!
-
lorcsi
veterán
[link]
elég érdekes ez az új cipő -
Ace owner
addikt
Az én szerelmem
Talán jövőre már meg is veszem, vagy ha jön jobb..
-
Kassadin
addikt
válasz
gerocspeter #567 üzenetére
Nem akarok elfogult lenni, de nekem az adidas cipőim átlagosan 2 évet kiszoktak húzni, de szerintem a többi márka vastagabb talpú típusai is bírják a strapát, ha vigyázol rájuk.
Premier Outlet Centert ajánlom, az a cipők mekkája, annyi a hátulütője hogy ott csak olyat kapsz, amit pesten már nem forgalmaznak, mivel tavalyi kollekciót árul mindegyik bolt. Jah még annyit szerintem a normális cipellő 15-től fölfele indul.hNp88: Milyen vagányul néz ki ez a cipő, nekem tetszik.
Rengeteg ilyen felépítésű cipő van, szóval így kicsit nehéz bármit is linkelni. -
hNp88
aktív tag
üdv,
remélem jó helyre írok és tudtok segíteni
valami ehhez kísértetiesen hasonló cipőt keresek, csak épp nem ilyen árkategóriában (sajnálnék rá ennyit
), ha van vmi ötletetek, ne tartsátok magatokban
-
gerocspeter
újonc
hali!
valami jó cipőt keresnék magamnak a nyárra...a tavalyi cipőm szétment...egy nyarat bírt csak ki...szeretnék valami olyat ami hosszabb távon is működik. van vmi ötletetek merrefelé keresgéljek? -
Tipo16V
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, vadi új full bőr timberland cipő megér 10ezret?
Köszi. -
Sziasztok!Gyertek cipőt venni, míg van!
ELÉRÉSI ÚT A KIÍRÁSOMBAN! -
kpal
nagyúr
Én már kb 4éve használok Nike cipőt d ezt a gyöngy vászon nélkülit és király hogy ennyi ideig hűségesen kitartott mindig szinte egész évben márciustól-decemberig.
Azt tudja valaki lehet még kapni a boltokban ART cipőt azt a régi magas szárút ?
-
flash-
veterán
sziasztok!
Milyen utcai cipőt vegyek,ami az ilyen esős napokban sem ázik át?
25 éves férfi vagyok -
LOTR
addikt
Sziasztok!
Esetleg valaki képben van, hogy converse cipőket honnan lehet netről jó áron rendelni?
a sima színes tornacipőket vaterán nagyon alacsony áron kínálják postával együtt pl [link]
lastpairs-en sem nagyon van 30 dollár alatt ilyen, és akkor még a posta is jön
minden tippet örömmel fogadok
köszi -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Keresek slip ons cipőt amit meg tudnék venni.Találtam párat, de vagy nem volt méretembe vagy elfogyott a boltból.pl topsport,xtrain ezek.Ha valaki tudna nekem linkelni egy jó oldalt ahol találok sok ilyet pls tegye meg.ebay-es linkek kíméljenek köszi -
Mr.Csizmás
titán
Tiszteletem!
Nyárra szeretnék venni egy jó cipőt.
A lényeg, hogy bőr legyen, és ne olyan csicsázott szar, amit az emósok, meg scenek hordanak. Ki milyen márkát ajánlana nekem?
ui.: valamennyire elegáns legyen, pl. menjen az ingekhez
-
Newyorker
addikt
én a ZARA cipőkre esküszöm, nagyon jók, csak ajánlani tudom!
-
XanD3R
senior tag
Nagyon.. hogy is mondjam... erdekes ez a Five Finger cipo
Biztosan kiprobalnam de kinezetre nem igen jon be.
Errol a ciporol mi a velemeny? Chameleon3 Ventilator GORE-TEX®
-
Csyppa
senior tag
Nos, kb. fél éve használom a mostani Levi's cipőmet. Egész télen ezt hordtam, pár -10°C körüli gyaloglásnál elviseltem volna valami vastagabbat, de ezenkívül nem tudok rosszat mondani rá.
-
Integra
titán
nekem tetszik ez a stílus, csak ketté törik benne a talpam, merrell meg columbia amit hordok, ezek beváltak. de most ez lesz a következő áldozat
nagyon rég óta keresek olyan gondolat menet alapján kitalált "cipőt", amely absz az egészséget és a boka és a láb izomzat erősítését és az egészéges járást veszi elsőnek és most végre létezik is. -
Timcsy
csendes tag
Én pont egy ilyen Converse-t hordok, és úgy hidd el, hogy 4 éve vásároltam, azóta annyi baja lett, hogy megkopott kicsit - azaz kifakult az elején a színe - de semmi más baja nincs. Nagyon kényelmes, szeretem... Nekem sötétkék színűbe van, de sajnos elég csúnya zöldes- szürkés színre kopott ki az orr részénél a velúros anyaga, így már nem olyan élénk mint újkorában, viszont az oldalán a textil anyaga ugyanolyan szép sötétkék maradt. De így ez a két színkombináció már annyira nem illik össze. Egyébként semmi más panaszom nincs a cipőt illetően
Ja, és 14 ezerbe került, látom most sem lett drágább
-
Timcsy
csendes tag
Maga a stílus nem tetszik?
Én ahogy felemeltem éreztem hogy nagyon könnyű cipő, valószínűleg tartom hogy kényelmes is hiszen követi a láb vonalát - nagyjából. Bár természetesen nem tetszhet mindenkinek ez a stílus, s lehet másnak nem ez a cipő a kényelmes. Remélem páromnak tetszeni fog és kényelmesnek is fogja érezni. Már csak azért is mert ő az ilyen féle cipőket szereti
De majd még keresgélek más márkát is a lényeg hogy tartós cipő legyen utána már variálhatunk a fazonon is
Adidason gondolkodtam még, vagy Nike-n.
-
Timcsy
csendes tag
-
Integra
titán
most van még 2 csukám, meg ugye pályázom a 5fingersre..
kijött egy új típus, és asszem pont erre vártam kso trek leather. ezt talán lehet irodában is hordaniusa-ban 125 dodo, németeknél 190 euro. egész egyszerűen érthetetlen..
a sima kso-t adják itt 99 euroért. ja és olvasom az usa fórumokat, húzzák az orrukat hogy a 125 dollár drága...áááááááááá -
Integra
titán
-
Timcsy
csendes tag
Sziasztok!
Levis cipőről van valakinek véleménye?Mennyire strapabíró? Én most 20.000.-ért láttam, bőr felső résszel, a páromnak szeretném megvenni
[link] -
bAtt001
addikt
Én két darab ilyen fényeslépő tulajdonosa vagyok. Igaz az egyik már nem mai, hanem 2 éves de egy kis kopáson kívül semmi baja nincs.
Annak ellenére, hogy régebben mennyire nem volt szimpatikus a Nike márka, mára annyira megszerettem, hogy mást alig akarok a lábamra húzni. -
C^^
őstag
Sziasztok!
Látott valaki itthon valahol Adidas Rod Laver-t, vagy Fila the 70s-t?
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Playersroom webáruházzal van valakinek tapasztalata?
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Nekem olyan cipő kéne, ami tartós, legalább 5 évig jó és nem megy szarrá, kényelmes, de mindenféle városi terepre kéne km-es gyaloglásokhoz. Főleg emelkedők megmászásához, ahol van macskakő, betonút, földút, gaz, kavicsos út, aszfalt, (extrém esetben sín is).
Milyen fajta cipőt tudtok ajánlani? Ami teljesen bőrből van az jó ilyen helyekre? Az orra, oldala meg hátulja ezeknek mivel van rögzítve a talprészhez? Olyan nemelválós fajta kéne.
-
Móci
addikt
Üdv!
Tudna valaki egy jó minőségű Adidas, vagy más papucsot ajánlani? Ezt néztem ki első körben, sokat nem akarok rászánni, de azért bírja a mindennapi strapát. Tavaly a Nike szétszakadt, annak nem az igazi a pánttartó műanyaga. -
Tud valaki magasszárú tornacipőt ajánlani, 43-as kellene, lehetőleg fekete, vagy sötétszürke, és nem drága.
-
-
tibi666
senior tag
ma hilfiger cipőket próbáltam, de sztem elég kényelmetlenek.
látszik rajtuk, hogy nem véletlenül 30 ezer forint egy pár, könnyű, szép a kidolgozás és a talpa is puha. de nem az én lábamra tervezték őket.a joseph seibelek kényelmesek nagyon, de nem tetszenek.
próbáltam még a s. oliver cipőket, de az se az én lábamra való.a többi ilyen gagyi, de drága pláza cipőt, mint mustang, gas, diesel, meg stb egy vicc mind. nehéz, kemény a talpa. miután a hilfigerben csalódtam (illetve lett volna egy, ami jó volt, de paraszt volt az eladó abban a boltban, úgyhogy nem vettem meg), kimentem egy leonardo boltba. kemény 16500 forintért vettem 2 cipőt. egy névtelen, de teljesen bőr, kényelmes darabot, meg egy head (erről már hallottam) félbőr cipőt. majd azért kimegyek parndorfba, aztán bevásárolok rendesen. fel kéne frissíteni a ruhatáramat.
-
MarioAna
senior tag
Én ma tettem szert egy ilyenre: BIZO Jack'd
Majd megírom hogy mennyire bírja a strapát.
*nem deszkázom, csak a deszkás cipők tetszenek.
-
Herczi
senior tag
Akarok netről rendelni egy Puma cipőt, csak a méretben vagyok bizonytalan. Adidasból 41 1/3-as a lábam, Puma-ban 42-es-re gondoltam. Akinek van most esetleg Puma meg Adidas cipője is, az meg tudná mondani mennyire egyforma a méretezésük?
-
Vandit.
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #524 üzenetére
...hát figyi. Annyit nem érnek, mint amenyibe kerülnek szvsz.. Én is nézegettem őket, de végül Adidast vettem Én nem vennék, de persze, ha megteheted, hogy egy idényre veszed, akkor jó lehet.
Csyppa: Ilyet elvből sem vennék, pedig nézegettem őket.
-
Csyppa
senior tag
Nemrég sikerült egy ilyenre szert tennem.
Kényelmes, jól néz ki, de az orrára vigyázni kell, könnyen sérül. -
Alvin_ti4200
félisten
Lacoste sportcipőkkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, mennyire bírják a mindennapi strapát?
-
-
pohár
félisten
és
(nem volt nagyobb kép róla
)
-
Kicker
őstag
Nem mondanám túlzottan undorítónak, furcsa, de elvileg jók az eü hatásai.
Jó gerincnek, a talpnak egyaránt. Még nem akarom dícsérni, mert még két hete se hordom, de nyárra majd talán tudok róla komolyabb véleményt mondani. Valaki nem ismer olyan valakit, aki használ/használt ilyen cipőt?
-
Inv1sus
addikt
I won't know until Monday until I can view the shoes to see where this perticular model is made, but All Converse are now made in either Indonesia, China or Vietnam.
Lehet kapni olyan cipőt, amiket normálisabb helyeken csinálnak?
-
Boxiné
aktív tag
Nagyon klasszak a mai Tisza cipők, de az áruk az horror.
-
dave93
őstag
-
Inv1sus
addikt
Ha jobban megnézitek, akkor ez nem tornacipő. Nézzétek meg a belsejét. Bőrből készült normális utcai cipő.
Én egyszerűen odavagyok a tornacipő kinézetért, mert ilyen punk-rockos-metalos zenekedvelő vagyok, nagy a lábam és eddig ez volt az egyetlen cipő, ami kinézetre valaha is tetszett.
Szétesni meg szerintem nem fog, hacsak nem Kínában készült, erre rákérdeztem nemrég, majd válaszolni fog. Az eladónak továbbá 99.9%-os a feedbackje, ami nem rossz