Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Biztos pumát akarsz venni
....nekem elég rossz tapasztalatom van vele
.... -
Grunya
aktív tag
Úgy tíz éve érdekelt kicsit a deszkázás, ezek a cipők már akkor is ugyanígy néztek ki. Tényleg. Mindig csak a nevük változik, de még az is lehet, hogy valójában mindet egy gyárban készítik. Nagy üzlet ez.
Tul. képpen én sem nagyon értem, hogy mit is akartam ezzel mondani...
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Ha valaki tud Puma cipő (az a hasított bőr, tudjátok

) akcióról, akkor azonnal írja be ide
Én egyetlen egyről tudok, ami a Hervisben van, de az konkrétan egy fajta cipőre vonatkozik (bordós színű) és 21.990.- helyett 17.990.-be kerül most. -
rOwLeY
őstag
Emerica the Tosh rulz
![[kép] [kép]](http://www.gcedata.dreamhosters.com/images/products/EMER/6102000005GN-WT.jpg)
meg Vans Greco 2![[kép] [kép]](http://www.frontier-i.com/ishop/images/758/vans_greco2_crimson_sun_orange.jpg)
[Szerkesztve] -
busman
veterán
Most vettem egy ilyet baromi kényelmes. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Grunya
aktív tag
Aszfalton való futáshoz keresnék egy jó futócipőt, de nem tudom milyet vegyek. Kb. 15ezer lenne rá. Az a gond a legtöbb most kapható cipővel, hogy írtózatos bufli nagy párna van a sarok alatt, így nem lehet bennük rendesen futni. Tud valaki ilyen laposabb talpú, könyű, strapabíró és nem túl drága cipőről?
Ilyesmikre gondolok:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Én a Gola-kat részesítem előnyben.
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up!
-
bbking
aktív tag
Hali!
Szegeden lakom és az alap, hogy szegeden nincs a kedvenc csukám, dehogy felmegyek pestre és pl a westendbe se lássak az már komoly probléma... Nah szal én amolyan ósuli adidas fan vagyok és kéne még superstar... Eddigieket nagyon szét nyűttem már... Kérem pestiek segítségét, hogy hol lehet kapni ilyen csukákat pesten??? Ha valaki vágja a Tmát akkor azt is megmondhatná, hogy Blind (nem kamu) cuccok hol vannak... Nem gáz ha utcát írtok, majd kikeresem a térképen...
Nagyon köszi mindenkinek a segítséget... -
Integra
titán
ajeeeeee, vettem végre még egy merrell-t

az outletjükben volt egy legutolsó darab a méretemben a régi mokka csukákból
[Szerkesztve] -
joergie
őstag
nekem a joseph siebel cipől jönnek be nagyon, a schollnak a konkurenciája, eszméletlen kényelmesek.
Ha tudna valaki ilyen márkából sokat olcsón, azt szívesen venném(na nem mintha viszonteladó lennék)
-
Kleinmodi
tag
Ez nagyon ismerös helyzet...
En is sokszor jartam nmar igy nem lehet ellene semmit tenni
EZ VAN KELL NEM KELL?
szerintem ez nem jo üzlepolitika!
de mindenhol ez van..... sajna.....
-
divot
veterán
Kapaszkodjatok meg, vettem még egy topiceleji Dieselt, csak világos színben. Azt mondta az eladónő, hogy eddig kizárólag én vittem ilyet, ezért megkérdi tőlem, hogy egyáltalán kényelmes?

Aztán elbeszélgettünk, és elárulta, hogy jövő héten lesz magasszárúban is.

-
lorcsi
veterán
1 kib@szott pumával úgy + szívtam olyan fél éva van meg & az orra elkezdett vallni
(( még soha nem vallt semminek az orra D: ez a sz@r 23k volt & tessék....szerintem vissza viszem a bolba & hozzávágom az eladóhoz....ráadásul bolti..... -
Josh
tag
Hej, hát senki sem tud segíteni?
-
Josh
tag
UP!
-
Josh
tag
ÜP!
-
Josh
tag
A tanácsotokat kérném gari ügyben. A történet arról szól, hofebruárban vettem 16 K-ért egy Nike cipőt. A kezelési utasításában nem írták rá, hogy ez mire való ez a cípő, tehát nem tudhatom a rendeltetésszerű használat módját. Lényegében suliba járok vele. A helyzet az, hogy a cipőfűző egyik lyukánál az anyag elszakadt, és már csak egy kis cérna tartja, hogy a cipőfűző ne kandikáljon ki abból a lyukból. Szerintetek lehetne valamit intézni gariban? A tájékoztatóban az van leírva, hogy 2 évig van rá garancia. Mit jelent a garancia, és mit a szavatosság? Meddig tart a szavatosság?
Vagy egyátalán ne is foglalkozzak vele, mert kiröhögtetem magam? Nem azért kölöttem rá ennyit, hogy 8 hónap után széthulljon. -
*DiscMan*
csendes tag
Nah hát én még Magyarországon nem láttam iet viszotn van egy honlap ahol már Magyarországra is lehet rendelni ien cuccokat és meg lehet tervezni a sjat cipödet mge rá lehet iratni a nevedet. Sztem franko
http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jhtml;nisessionid=MARLPTC5EBTNSCQCGJDSF3Y?_requestid=316549 nézzd meg sztem a sárga cipö az ugyanaz mint a mi nálad a képen van -
joe69
senior tag
ilyen focicipot keresek kishazankban
vagy ilyet
lehet segiteni merre kapom meg valamelyiket
-
divot
veterán
válasz
StoneBridge
üzenetére
Lásd #234.

(Már azt hittem, hogy Janati bolondult meg.
) -
-
Drizzt
nagyúr
Termfoci-cipőt hol lehet olcsón(!!!) venni? Valaki segítsen már pls...
Valamint deszkás cuccokat áruló boltok hol vannak?
PLSPLSPLS -
_az
senior tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
scholl rulz

-
Drizzt
nagyúr
Most kevésbé...
Termlabdarugó cipőt szeretnék olyan kb. max 5k-ért. Mi a kevésbé rossz? Wink, vagy Mitro?
Esetleg valami más a pontos megvásárlási helyével együtt? -
Drizzt
nagyúr
Most nagyon off leszek, de hol lehet királyos kapucnis pulcsikat kapni Bpesten?
-
Jam-Master J
aktív tag
Scholl cipőt hord valaki? Nekem ez a kedvencem...
Sportszerkóban meg az Adkó. -
gyufa
tag
hű de menők vagyunk,buffalot esetleg vki?
erre vessetek egy pillantást
Bővebben: link -
DrSoul
őstag
válasz
[DoN]$[LeoN]
üzenetére
Van Geox bolt a Mammut II-ben Budapesten, a földszinten
-
DrSoul
őstag
Na, hogy valami jót is lássatok...

vagy Bővebben: link -
Integra
titán
ez a veszély nem hiszem hogy fenyegetni fog, borzalmasan néz ki

voltam ma egy rakás boltban hogy a Merrell-nek van e még mokka csukája, hát teljesen elszomorodtam..
az van hogy a főnökök leülnek aztán ami tetszik nekik meg megnézik az eladásokat és döntenek hogy mit hozzanak. és ezeket a ronda cipőket hozzák, a régi szép kis pillekönnyű mokkákat meg nem
ááááááááááááááá, nem lesz cipőm
-
MoP_FX 57
őstag
Majd ha esetleg meglatnalak az utcan akkor majd osszehaverkodunk

(31 eves srac akinek ilyen cipelloje van)
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
Nalam ez az isten cipello mar a masodikat fogyasztom de meg nem unom

-
TexT-BoY
addikt
up akarok MAX -ot

-
TexT-BoY
addikt
srácok van ''iroda cipőbol''
a Camponába?
vagy olyan bolt ahol lehet kapni Catelpilar
max-ot 
nagyon jóóó
[Szerkesztve] -
acer_
aktív tag
divot, az első cipő sokkal jobb volt, mint a második.
Egyik osztálytársamnak van olyan fekete diesel cipője, amit linkeltél. Kosaras az illető, de nincs 45-ös lába. Ebből következik, hogy vagy 42-es lába van, vagy a kettő közti méretben is kerül cipő kaposvárra. Ha esetleg látok ilyet, szólok. Illetve ha nem felejtem el, megkérdezem tőle, volt e a kettő közti méretben.
A másodikat meglátva nem tudtam abbahagyni a röhögést
. Szubjektív vagyok, de nekem nem tetszik (nem is nekem kell, hogy tetszen). Az első viszont egész jó. -
_mt_
csendes tag
Na... ez cipő (bakancs...de ez most nem lényeg...):

-
Integra
titán
újabb nagyon bejövős cipőt találtam, ha ez így megy olyan leszek mint az a cipőbolond tyúk a szekszenddecitiből...

-
divot
veterán
válasz
Wildmage
üzenetére
Voltam. Már csak a Csepel Pláza maradt ki, meg a budai bevásárlóközpont, a nevére nem emlékszem.
Ez a csuka egyébként kapható az Árkádban és a Westendben is, de csak 40-es és 45-ös méretben.
Ez a legborzasztóbb az egészben, akkor már inkább ne lett volna kézzel fogható példány belőle. 
-
Wildmage
senior tag
-
divot
veterán
WANTED!

-
kíváncsi
őstag
Hellóka-nyalóka

na ha már így leírtátok kinek milyen a menő cipő akkor megmutatom sztem milyen
: Bővebben: link
Bővebben: link -
Wildmage
senior tag
-
divot
veterán
Végre találtam megfelelő cipőt, kár, hogy csak 45-ösben volt.

Szóval aki ilyet lát, szóljon. (Ez is Diesel)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na vegre sikerult vennem egy normalis joszagot ami kenyelmes:- ))))) Szoval a szokasknak megfeleloen Fila lett, es meg ocso is vot /10 rugo/ csak sajnos a teteje gyongyvaszon, pedig kifejezetten oszi ciponek /eso/ akartam...
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy ilyet szeretnék, csak nem valószínű, hogy pont ilyen színben
![[kép] [kép]](http://www.gallbauer.com/puma-41730201.jpg)
....

Én egyetlen egyről tudok, ami a Hervisben van, de az konkrétan egy fajta cipőre vonatkozik (bordós színű) és 21.990.- helyett 17.990.-be kerül most.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig volt egy nagyon dögös Vagabond is 61%-kal leértékelve 8xxx Ft-ra