Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaji
őstag
Általánosságban meg lehet állapítani, hogy nehéz olyan cipőt venni amit freelanced keres.
Egy példa: régen vettem egy Merrell cipőt, ami hosszú éveken át bírta a gyűrődést és végül munkás cipőként szolgált pár évet, aztán ment tönkre. Ebből kiindulva később is vettem egy Merrell cipőt. 3 év alatt sima utcai használatot követően ment tönkre.
Most találtam egy kis manufaktúrát, ahol még kézzel készítenek cipőket. Most ezt tesztelem. -
I02S3F
addikt
válasz freelanced #1263 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam, csak én alsópolcos cipőt vettem mindig. Sajnos akkor nem tudok tanácsot adni, hogy hol kapnál strapabíróbbat, mert nekem erre nincs pénzem, így ezt nem ismerem!
-
freelanced
addikt
-
I02S3F
addikt
válasz freelanced #1261 üzenetére
A méretedtől függ szerintem! Ha átlagos 40-43 között vagy a Deichmann jó szerintem! Nem vízállóakat árulnak, de írtad, hogy városi használatra szükséges számodra!
Én speciel szeretem felpróbálni, mielőtt megveszem!
A korábbi hsz-emra a megoldás az Óriás cipőboltban találtam megfelelő cipőt a Czobor utca 8 alatt, BP-en.
-
freelanced
addikt
Udv,
Kinek milyen cipo/bakancs valt be télre? Talán a bakancsot jobban preferálom a magas szara miatt. Alapvetően az egyszerűbb darabok, lehetőleg bor, jobban tetszenek, mint a túl sportos, technikai modellek, szóval első körben ennek fényében kernek javaslatot. Alapvetően városi használatra kellene, ha egy kis ho/eso után nem azik be annak örülök, de azért kibírhatatlanul meleg sem kell.
Koszonom
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Széles lábfejre keresek cipőt. Deichamnn kiesik, nem nagyon van ilyenük, meg 46-os méretre lenne szükség.
Budapesten tudtok ajánlani boltot? Fel is próbálnám!
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Tájfutáshoz keresek cipőt. Asics-ből ezt találtam. Mivel kezdő szinten csak belekóstolok 30e a maximális összeg.
Köszönöm a válaszokat. -
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok ajánlani masszív időjárásálló kényelmes ESD cipőt?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Tudnádok segíteni abban, hogy hol tudnék próbálni Air Jordan cipőt, ahol van választék is? Mert a Sizeer és a Foot Locker nagyjából amiket találtam, a többi meg ahol találtam, inkább csak webshop. Vennék egy Jordan-t, de még nem tudom melyiket: Max Aura 5, Jordan 1 Low/Mid SE ill. a méret is kérdés, merthogy 42-es cipő kell általában, de a Nike honlapján lévő méretezési segédlet alapján 44-44,5-es méret kéne, amit azért igencsak furcsállok. Szóval jó lenne élőben felpróbálni.
-
-
Antonio
senior tag
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni
ha van relevánsabb topic jelezzétek
Szóval van egy valamikor 2007-2008 környékén vásárolt
Nike Tiempo R10 Ronaldinho Indoor Leather Football cipőm
kb ugyanez:
[link]anno nem volt terveben hogy vegyek egy ilyet csak le kellett vásárolnom az egészség kártyámat mert eljöttem a cégtől és ez volt az adott vidéki üzletben az egyetlen értelmesebb dolog.
A lényeg hogy alig hordtam sokáig szülőknél dekkolt most a lakásban senyved egy cipős dobozban csak a helyet foglalja ... takarítás után kb mind ha új lenne.Kérdés:valóban el kellhet ennyiért mint a linken? van valami cipő "értékelő" oldal? vagy valami "cipő gyűjtők fóruma" fogalmam sincs milyen értéket képvisel, ennyi egy jó állapotú régi darab?
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
BullHurley
lelkes újonc
Féltem eddig a kínai csukáktól de hamarosan megjön a Lining sneakerem aliról, kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
Helló, vettem egy full bőr GT cipőt, egy óra alatt teljesen kidörzsölte a sarkam. Van erre valami bevált sarokvédő? Jobb lesz ez egyáltalán idővel?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Zola007
veterán
Lehetőleg bőr / jól lélegző, jó minőségű gyalogló/utcai cipőt keresnék nem túl hivalkodó színben, amit fel lehet venni egy inghez is és vezetni is kényelmes benne.
Tudtok ajánlani valamit?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Rigormortiis
veterán
Megjött az új szerzemény Deszkázni sajnos már nem javallott nekem, de mivel soksok évig végigkísért, azóta is mindig van egy jó DC a cipősdobozokban (párom legnagyobb örömére) (Ez a Metric egy limitált kiadása)
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Cranium
tag
Hali, van nekem egy Nike Air Jordan 1 Mid full fekete cipellom. Olyan kerdesem volna, hogy Leder szintelen borapolo cipobalzsamot lehet ra hasznalni szerintetek? A termek nem irja hogy muborre is jo, elvileg ez a cipo nagyreszt mubor. Illetve ha le is kezelnem balzsammal, mehet ra impregnalo spray vagy hagyjam csak a balzsamot rajt?
-
Marci112233
addikt
Ma megérkezett az új cipő. Csak felvettem pár perce és csak a házban járkáltam vele pár métert, és eddig úgy néz ki olyan kényelmes mint elődje volt így nem lesz vele probléma szerintem.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz Lajmund #1241 üzenetére
Amiről lőttem képet kb 2 évig gyűrtem heti 5 napban mikor még tanultam. Utána van hogy napokig/hetekig nem volt rajtam szóval lehet több mint 2 évet fog kibírni. Amolyan nyári elmenős cipő, itthon általában a mezőgazdaság révén acélbetétes cipőben mozgok kint, télre elmenőre meg van egy bélelt Mustang bakancsom is ami mivel téli csak télen van használva, de az is csak alkalmanként.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Lajmund
őstag
válasz Marci112233 #1240 üzenetére
Ennyiért ha bír 2 évet már akkor is jól jàrtàl.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Marci112233
addikt
válasz Marci112233 #1239 üzenetére
Végül rendeletem egy ilyet 43-as méretben. Remélem ez is hosszú éveket bír majd ki mint elődje.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Van egy jó öreg (Több mint 10 éves) Mustang félcipőm amit külföldön vettem féláron, de eredeti és emiatt bírta ez idáig, olyannyira hogy talpa szinte alig kopott hanem inkább szétvált az egyiknek a sarka a felső résztől. Két képet lőttem is róla, amin látszik is kora alapján már megérett a cserére. Na most maradnék a márkánál, és formánál is, és ha tehetném ugyan ilyet vennék vissza, de ha jól néztem ez már kifutott darab. Így most melyik Mustang cipő az utódja ennek, ami ugyanígy kibír jó pár évet?
-
Lajmund
őstag
válasz dellfanboy #1237 üzenetére
Azt hogy kézzel suvickoljam áztassam stb. Kihagynám ha lehet. Folyékony moso folyadékot birják nem igényelnek különleges szert de ha lehet kihagynám a fogkevés maszatolást stb. Most ilyenekkel szemezek. [link] [link]
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Van adidas climacool,ultraboost és nem sokà jon a 4d cipom. Érdeklődnék hogy ki hogy mossa ezeket? Mehet a mosógépbe 30 fokon?
-
cibus
aktív tag
Helló! Lehet valamit ez ellen tenni, hogy lépésnél a bőr ne törjön meg így? Valami bőr puhító esetleg, vagy valami van erre? Köszi
-
balazs1022
őstag
válasz balazs1022 #1228 üzenetére
"ez is 10 éves"
-
balazs1022
őstag
válasz dellfanboy #1227 üzenetére
Nekem is van 20 eves Nike-m. Most tervezem cserélni a talpát. Amiket lehet talpakat kapni azok is méhselytesek. Főleg a "süllyesztett" talpú cipők.
Ilyen:
Majd a méhsejteket poliuretán ragasztóval kiöntöm.A Dechatlonos cipők ilyenek: Teljesen tömör talpja van. Alig kopik szerencsére. Egy ugyan ilyen idos Puma-m mar szintet kilyukadt.
A Vans is jó lehet:
Bár ez hamisítvány, de ez is olyan 10 evesz cipő:[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
válasz penge111 #1225 üzenetére
méhsejtes üreges
sztem ez nemrég jöhetett be a gyártásba mert nekem is akad 1-2 edző cipőm ami sarkánál lyukad, a régi cipoimnel soha nem volt ilyen gondom, és szét is szedtem egyet még 20éve ami elkopott motorozas kozben nah annak a nike-nak tok mas volt a kialakitasa mint a mostaniaknak...eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
penge111
addikt
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan cipőt, aminek a talpa erős, tömör anyagból van. Szinte minden cipőm fél év után a talpán, a sarok részen átlyukad. Amikor átlyukad, akkor látszik, hogy nem tömör volt a talpa, hanem olyan méhsejtes üreges, jobban nem tudom elmagyarázni Volt Fila, Nike, Puma, Adidas, Columbia bakancs stb mind ugyanez Főleg sneaker, edzőcipőt és télen bakancsot viselek. Most értelemszerűen sneaker vagy edzőcipő ajànlás kellene. Max 25 ezerig kb 7-8 éve volt egy Nike hosszúszárú cipőm az 4 évig bírta, azóta se találok ilyen minőségüt.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
cibus
aktív tag
Tudtok ajánlani bőr cipőre valami jó impregnálót?
-
cibus
aktív tag
válasz dellfanboy #1221 üzenetére
Hát nem olcsó. De ez nem válasz a kérdéseimre
-
cibus
aktív tag
Sizeer.hu-ról mi a véleményetek?
-
cibus
aktív tag
Sziasztok. Megvettem az első tényleg drágább, normálisabb cipőmet, egy fehér Air Force 1-t. Mivel érdemes karbantartani, tisztítani, hogy szép maradjon sokáig? Plusz a fehérségét megőrizni? Köszi
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
A saját cipőim javításával szeretnék foglalkozni. 3 surranómon is talpat kell cserélni. Már megvannak az új talpak, a cérna, meg tűk. Egyedül megfelelő ragasztót nem találtam még meg. Az ipari ragasztók csak nagy kiszerelésben vannak, és edző is kell hozzájuk. Esetleg van valakinek tapasztalata cipőragasztókkal?
Köszönöm!
-
Genesistibi
tag
Sziasztok!
Napi kb 9 órát töltök el egy cipőben (ülő irodai munka), de ahogy melegszik az idő, egyre jobban belerohad a lábam. :/ Egy jól szellőző cipőre lenne szükségem, van valakinek ötlete?
Köszi! -
musli26
tag
Sziasztok!
Lenne egy Nike AIR ZOOM PEGASUS 37 futó cipő ami tetszik.
Csak nem tudom érdemes megvennem....
Amit használok az egy Pegasus 39.
Amit szerettek nagyon.
Mivel másabb a 37-es mint a 39-es?
KösziDell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
veterán
Jó ár-érték arányú utcai cipőt keresnék, a közel 10 évig hordott Adidas csukám orra menthetetlenül levált... ha azt mondjátok, hogy inkább 20-25k-ért vegyek egy újat és jobban járok, akkor oké, de ha egy másik márkát megkapnék 10-15k között és ugyanannyi ideig tudom használni, akkor nyilván váltanék.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
bence188
tag
Sziasztok, Gt cipőkről mi a vélemény? Tisza cípőim voltak eddig, ahhoz hasonló strapabírású cipőt keresek. Bőr belső az nagyon bejött nekem eddig.
-
goodboy007
senior tag
válasz goodboy007 #1212 üzenetére
Nem engedi szerkeszteni:
A kérdést hülyén fogalmaztam meg, de azt szeretném tudni, hogy ilyen esetben azzal, hogy jelzem nekik a problémát, el is fogadják a hibás teljesítést?
Más különben elég nehéz lenne bizonygatni nekik, hogy nem egy random pár cipőre cseréltem ki, amit küldtek."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
goodboy007
senior tag
Párom ecipőről rendelt egy The North Face bakancsot és ilyen márkájú dobozban egy Helly Hansent küldtek, ami nem is tetszik neki.
Mi ilyenkor a protokoll?"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Remelem nem nagy off talpbetetet szeretnek venni. A deichmannba vettem egy memoriahabosat, teljesen jo es kenyelmes volt (talan 2 eterbe ha kerult) viszont nehany honap alatt ki is tapostam a sarkat. Tudtok ajalani? KosziSamsung Galaxy A55 5G
-
Dan-szan
senior tag
Üdv!
Ez lenne a kérdésem , itt valaki tud eben segíteni?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
flash-
veterán
sziasztok
vettem egy Adidas utcai sportcipőt
[link]
nem hosszu, felul is "szoros" de járásnál minden lépésnél a sarkam kicsit felfele mozog tehat igy le fel jar benne a sarkam picit. nem mondom hogy zavaro de szokatlanezt egyébként sok cipőnél tapasztalom próbán.
ez természetes egyes cipő típusoknál ? vagy mi lehet az oka? -
coco2
őstag
Sziasztok!
Létezik webshop, ahol túra cipőt találhatok 49-es méretig? Amiket google talált nekem, azokban 47-nél megáll a számozás.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
D.Era
újonc
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az eu.puma.com webshoppal?
Tegnap rendeltünk, ki is fizettük (paypal), de még egy visszaigazoló e-mail sem érkezett.
Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, budapesti szám de gondolom nemzetközi call-center.
A hölgy közölte, hogy technikai probléma van és talán a héten elhagyja a raktárat a cipő, de inkább a jövő hét elején...
Előre is köszi a választ! -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Adidas lépők milyen minőségűek, AY-ról rendeltem egy gazelle-t, de nem vagyok elcsöppenve. Gyanítom, hogy nem a gyárból jött ki sérülésekkel a cipő, viszont a ragasztások sincsenek a helyzet magaslatán ezen a konkrét darabon. Biztos, hogy nem nálam van először a cipő, mert csak egy szutykos papírdobozban jött és kb végig retkes a talp oldala:
AY-ról már nem először futok lefosott km kőbe, 27ért nem ilyen állapotú cipőt szeretnék...
u..i: Polo sneaker-t próbált már valaki? Képek alapján olyan érzésem volt, mint a TH cipőktől, hogy az árukat megkérik, de amúgy a 3000 forintos kínai szar minőség.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Keresek valami nyári smart casual cipőt, ami kényelmes, és jól szellőző hosszú távon is.
Van egy lining futócipőm, ami nagyon kényelmes, de nem valami szép, és van egy sima fehér puma smeakerem ami szép, de belerohad a lábam.
Van valami ötletetek? Esetleg gyártó ajánlás?Névváltozás, korábban mustang08
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Ezt a cipőt keresem, de sajnos nem sok helyen találtam eddig és a legolcsóbb is 43 körül volt (zalando):
https://www.ecipo.hu/sneakersy-lacoste-carnaby-pro-cgr-123-5-sma-745sma0061y37-wht-gum.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_HU_GMC_Shopping_Wegry_High_Perfo&is_retargeting=true&pid=google&af_sub1=cpc&c=_HU_GMC_Shopping_Wegry_High_Perfo&af_click_lookback=1d&af_reengagement_window=7d&cq_src=google_ads&cq_cmp=17441910427&cq_term=&cq_plac=&cq_net=g&cq_plt=gp&gclid=CjwKCAjwyeujBhA5EiwA5WD7_X2_lR8VnA7-3LACFbius9jIMj4bDKz-0Tqs5HjXgY6Rs_lg9R90wxoCw-sQAvD_BwEEsetleg van valakinek infója arról, hogy hol tudnám beszerezni 43-as méretben kb 30 pár ezer Ft környéki áron?
Köszi!
-
tammmy
tag
Sziasztok!
Valaki vásárolt már a Marketplace-n töredék áron hirdető, tört magyarsággal író eladóktól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest