Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaciG

addikt

válasz Jamby18 #687 üzenetére

A füstre írtam, hogy adblue hiba, mert Szeged is van 3 hasonló ,bár az nem civis busz vagy mi a fene (legalább is nincs ráírva meg a belső tér se teljesen úgy néz ki), és én az egyikkel dolgoztam is fél évig és az is füstölt így ,de még így se annyira környezetszennyező ,mint egy régebbi Ikarus. Az ,hogy szarúl van összerakva a magyar cég szégyene, az ő munkájukat minősíti egyrészt, másrészt meg egy alacsonypadlós busszal nem úgy kell vezetni, mint egy Ikarussal,kerülgetni kell vele a kátyúkat és nem beledöngetni, mert akkor nyilván szétesik... Arról pedig, hogy a magyar utak olyanok, mint a földút, hát nem is tudom, elég szégyen ez az országnak. Azoknak a nagy része amit a honlapon írtak amit linkeltél csak amolyan szőrszálhasogatás.
    pár példa:
    "A második ajtóval szemben található állóhelyre felszerelt kerekes székeseknek kialakított háttámla " -Ikarusra fel se tudsz vele szállni...

Az első ajtó utáni üveg, dekor lemez kombinációjú védőfal túlzottan benyúlik az utas folyosóba, ezzel lassítva az utas áramlást. _Iikarusra még lassabb a fel/leszállás a lépcsők miatt.

Az meg ,hogy az utasok nagy része inkább a régi Ikarussokkal utazna szerintem nem igaz, mivel az utazóközönség elég nagy része idős, nyugdíjas ember (van mikor az egész buszon szinte csak ők vannak...) csak ők nem fognak netezni, meg blogokat írni. Van olyan idősebb emberke akinek még az is nehézségeket okoz, hogy az alacsony padlós buszra felszálljon (és ilyen nem egy van, sok). Ha meg annyi ezresem lenne ahányszor hallom a régi Ikaruson (mikor épp avval dolgozom), hogy de magas ez a busz, mért nem alacsonypadlós jön,stb, már milliomos lennék és Ibizán áztatnám a golyóimat. :D

Egy szónak is száz a vége, én nem azt mondom ,hogy nem jók az Ikarusok (260/280), mert jó gépek voltak azok még annó, faxán össze voltak rakva, de eljárt felettük az idő, fejlődik a technika, igények,stb. Régen a gőzmozdony is milyen bitang jó volt, ma mégsem azok járnak.

Új hozzászólás Aktív témák