Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Egyre rosszabb a helyzet a mi Volvoinknál, most hogy volt ez a nagy eső beáztak az EGY ÉVES, ÚJ BUSZOK!!!
szép olajos valami folyt a plafontól, a motorsátrak illesztésénék dől be a meleg, a tömítésnek már nincs értelme elváltak egymástól, gyakorlatilag minden rész a buszon önálló életet él.
Múlt nyáron még nem is volt gond, hogy zsír újak voltak jól ment a klíma de mostmár, hogy fűtjük a motorral az utasteret ugye, nem sok értelmét látom.....
Az utastájékoztatók és a külső kijelzők problémáit lassan 1év után se tudták megoldani, jártam úgy, oda kellet menni az embereknek a sofőrhöz és megkérdezni milyen busz mert se tábla se kiírás nem volt a így szájról-szájra járt a hír, aki figyelt a megállóban..
És ez nem csak az én szememet szúrja hanem más Debreceni embernek akik ugyanúgy odafigyelnek az ilyen dolgokra.
Bocs de ez kijött belőlem.. sajnálom hogy hitelre vannak és 1évesen így néznek ki.
Ezeket nem én készítettem !!!!
Csak,hogy tudjuk miről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Helyesírás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AliExpress tapasztalatok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Segway KickScooter F2 Plus E
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Amazfit GTR Mini okos óra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szép olajos valami folyt a plafontól, a motorsátrak illesztésénék dől be a meleg, a tömítésnek már nincs értelme elváltak egymástól, gyakorlatilag minden rész a buszon önálló életet él.