Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Egyre rosszabb a helyzet a mi Volvoinknál, most hogy volt ez a nagy eső beáztak az EGY ÉVES, ÚJ BUSZOK!!!
szép olajos valami folyt a plafontól, a motorsátrak illesztésénék dől be a meleg, a tömítésnek már nincs értelme elváltak egymástól, gyakorlatilag minden rész a buszon önálló életet él.
Múlt nyáron még nem is volt gond, hogy zsír újak voltak jól ment a klíma de mostmár, hogy fűtjük a motorral az utasteret ugye, nem sok értelmét látom.....
Az utastájékoztatók és a külső kijelzők problémáit lassan 1év után se tudták megoldani, jártam úgy, oda kellet menni az embereknek a sofőrhöz és megkérdezni milyen busz mert se tábla se kiírás nem volt a így szájról-szájra járt a hír, aki figyelt a megállóban..
És ez nem csak az én szememet szúrja hanem más Debreceni embernek akik ugyanúgy odafigyelnek az ilyen dolgokra.
Bocs de ez kijött belőlem.. sajnálom hogy hitelre vannak és 1évesen így néznek ki.
Ezeket nem én készítettem !!!!
Csak,hogy tudjuk miről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fedora Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szép olajos valami folyt a plafontól, a motorsátrak illesztésénék dől be a meleg, a tömítésnek már nincs értelme elváltak egymástól, gyakorlatilag minden rész a buszon önálló életet él.