Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nézd, te jósgömböt írtál meg spekulációt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Leszűkítettem 41 játékra amire jó esélyt látok, hogy fél év alatt megjelenik a Choice-okban (valószínűleg 6x8=48 játék lesz, hacsak nem változtatnak).
Azt, hogy pontosan a következő hónapban mi lesz, nem lehetséges eltalálni, főleg ha csak 8-at tippelhetsz, max. 1-3-at talán, de a 3 már nagy mák. Ha 8-at tippelhetnék, akkor időrendben a legrégebbieket választanám a fentiekből. De tuti van még néhány stúdió, amelyik kimaradt.
(egyébként a múltkorinál rögtön a következő haviból jött be 3, de akkor is olyan 15 tippet írhattam, talán a Prediction League-ben is kb. ennyit lehet redditen)Egyébként évi 10k+ játék jelenik meg Steamen, abból 41 olyan sok lenne? Még akár 10 hónapra is?

Dead: Amit írtam módszert, annál pontosabban nem nagyon tudod sehogy szerintem, csak ha a Humble-nél dolgozol.
A kizárás is működik, pl. ha kíváncsi vagy, hogy x játék lesz-e, megnézed, hogy volt-e már bármi a kiadótól. Ha nem, akkor nagy pénzt nem tennék rá.
(aztán amint egy játékuk mégis bekerül, onnan máris nagyobb az esély a többire is)K1LLMy53Lf: Nekem mondjuk a Dark Souls 2 és 3 Choice-ból (illetve akkor még Monthly) van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A kizárás is működik, pl. ha kíváncsi vagy, hogy x játék lesz-e, megnézed, hogy volt-e már bármi a kiadótól. Ha nem, akkor nagy pénzt nem tennék rá.